U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
kakvu postavu ocekujete sutra 
Golman: Jajalojasmin10 je napisao/la:kakvu postavu ocekujete sutra
Odbrambeni: Cimirot, Hajrovic, Bevab, Letic
Vezni: Grahovac, Cajic, Zakaric, Duljevic
Napadaci: Mesanovic, Atajic
Cudi me sto nije pozvao Kenana Pirica i Filipa Arezinu.
----------------Jajalo---------------
Bevab------Cimirot---Hajrovic---Letic
Duljevic---Grahovac---Cajic---Zakaric
----------Mesanovic---Atajic---------
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne sikiraj se, moze on i u odbrani.Head je napisao/la:Cimirota je grehota zavaliti u odbranu kad je covjek vezni igrac.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Arežina je u sukobu sa trenerom Zrinjskog, tako da ne igra utakmice. To je razlog njegova nepozivanja za predstojeći duel sa Sokolovima. Cimirot ne može igrati CB, on jedino u obrani igra RB, ako već mora da igra defanzivca.Mokroguz je napisao/la: Cudi me sto nije pozvao Kenana Pirica i Filipa Arezinu.
Atajić će vjerovatno dobiti priliku sa klupe, jer je novi igrač. Napadački duo bi trebali činiti već uhodani, sada, koliko je to odgovarajuća riječ, no nebitno - Mešanović i Maletić. Također niti Pirić nema kluba otkako je Gradina ispala u niži rang takmičenja ako se ne varam. Bio je članak ima par dana o njemu da je otišao na probu u holandski Waalwijk, ako se ne varam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Znam to oko Arezine i Zrinjskom nego zar nije Dusan Jevtic bez kluba igrao protiv Albanije? Kontam ako moze on, sto nebi Arezina? Ili mi se samo ucinilo..zizu1991 je napisao/la:Arežina je u sukobu sa trenerom Zrinjskog, tako da ne igra utakmice. To je razlog njegova nepozivanja za predstojeći duel sa Sokolovima. Cimirot ne može igrati CB, on jedino u obrani igra RB, ako već mora da igra defanzivca.Mokroguz je napisao/la: Cudi me sto nije pozvao Kenana Pirica i Filipa Arezinu.
Atajić će vjerovatno dobiti priliku sa klupe, jer je novi igrač. Napadački duo bi trebali činiti već uhodani, sada, koliko je to odgovarajuća riječ, no nebitno - Mešanović i Maletić. Također niti Pirić nema kluba otkako je Gradina ispala u niži rang takmičenja ako se ne varam. Bio je članak ima par dana o njemu da je otišao na probu u holandski Waalwijk, ako se ne varam.
A za Pirica sam citao da ce negdje u Belgiji otici, al' haj' dobro nije bitno.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sta je sa Kovacevicem? Svaka cast Hajrovicu ali Adnan je pokazao da je prvi stoper U21 repke...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Jel Kova trenira odvojeno ? Znam da se vodi nekakav spor između njega i Travnika. Hoće da pređe u Sarajevo, a Travničani ga ne daju, jer je navodno potpisao ugovor sa njima koji još uvijek vrijedi.
U nedjelju, kada su igrali Široki i Sarajevo, kaziva onaj komentator da se riješio taj spor, odnosno da je isti dobio Kova. Ako sam dobro čuo.
U nedjelju, kada su igrali Široki i Sarajevo, kaziva onaj komentator da se riješio taj spor, odnosno da je isti dobio Kova. Ako sam dobro čuo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trebo bi ove sedmice da zvanicno potpise sa Sarajevom.gringobih je napisao/la:Sta je sa Kovacevicem? Svaka cast Hajrovicu ali Adnan je pokazao da je prvi stoper U21 repke...
1946
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kovacevic nije mogao preci u Sarajevo jer je imao profesionalni ugovor sa Travnikom, ali je taj ugovor krivotvoren, tj. njegov potpis je krivotvoren sto se dokazalo neki dan. Uglavnom bili su na sudu, i sad je valjda napokon dobio ciste papire i moze potpisati za Sarajevo.
Slazem se da je on najbolji stoper u mladoj reprezentaciji, steta sto je kroz sve to morao prolaziti ali sta je tu je..
Slazem se da je on najbolji stoper u mladoj reprezentaciji, steta sto je kroz sve to morao prolaziti ali sta je tu je..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Pa apeluj malo ovim "tvojim", da naprave koji intervju sa njim, da malo prezentiraju momka, da struka cuje za njega...Itdaleksandar_veliki je napisao/la:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/veselin ... bom/109237" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo nije slucajno, mislim nepozivanje Veselinovica. Mi fakat nekad nismo normalni, nema decka ko pogurati. Pa ne mogu da vjerujem, frajer otisao na probu u Plzen ko siroce, zadovoljio struku solidne evropske momcadi, jucer bio u kadru prve momcadi, danas treci put zaredom u utakmici U21 trese mrezu. Pa sta jos treba, mozda se naguziti da ga se proba, samo proba i nista vise.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- skyisthelimit
Gledaj Gringa aka propasti covjeka sad bi da apeluje, u suprotnom da je Susic selektor mlade na sva zvona bi ovdje trubio.. Kakav nezahvalnik, fuj ovo samo kod nas ima.
15.10 - 15.06 ...
-
edinjo-bih
- Kontakt:
dijelim tvoje misljenje...skyisthelimit je napisao/la:Gledaj Gringa aka propasti covjeka sad bi da apeluje, u suprotnom da je Susic selektor mlade na sva zvona bi ovdje trubio.. Kakav nezahvalnik, fuj ovo samo kod nas ima.
kralju ne moze bevab igrati desnog bekaMokroguz je napisao/la:Golman: Jajalojasmin10 je napisao/la:kakvu postavu ocekujete sutra
Odbrambeni: Cimirot, Hajrovic, Bevab, Letic
Vezni: Grahovac, Cajic, Zakaric, Duljevic
Napadaci: Mesanovic, Atajic
Cudi me sto nije pozvao Kenana Pirica i Filipa Arezinu.
kako ja skonta nema direktnog TV prijenosa, samo snimka na BHT???
Undici stelle - ACM 1899
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Dobro si skonto. hebla ih atletikabaltazar1 je napisao/la:kako ja skonta nema direktnog TV prijenosa, samo snimka na BHT???
Ronaldo - Isco - Bale
da barem ima Hamza pa da navijamAmar Dzeko je napisao/la:Dobro si skonto. hebla ih atletika
Undici stelle - ACM 1899
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa ako ce biti snimak na tv, to znaci da ce kamere snimati, oce li onda biti kakav stream ? 
Il' sam se sad prosuo, ne znam iskreno
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jedino ako ce Crnogorci prenosit direkt, a u to cisto sumnjam.Papastathopoulos je napisao/la:Pa ako ce biti snimak na tv, to znaci da ce kamere snimati, oce li onda biti kakav stream ?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester