Kako leti vrijeme, 10 godina proslo
a kad se sjetim kad sa s jaranom za Bajram igrao Nba03 u pare.
Moderator/ica: insider
Devil je napisao/la:Zna se kakvi su prioriteti u zivotu.![]()
Marakana,JNA,Karaburma,Karadjordje,Banjica,Jagodina...pa onda stan na Topcideru.
za Bajram u pareSheyi je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kako leti vrijeme, 10 godina proslo
a kad se sjetim kad sa s jaranom za Bajram igrao Nba03 u pare.
Bosniacum Lilium je napisao/la:[youtube][/youtube]
schweinsteiger je napisao/la:
kako me opuca sad nostalgija,jer si soundtrack igre stavio...inace,ovo je meni jedan od najupecatljivijih soundtracka
[youtube][/youtube]
koliko sam samo puta presao ovu igricu,najdraze auto mi je definitivno bilo Mazda MX5,pa onda Audi TT![]()
Malo mi fali da je sad opet skinem,ubjedljivo najbolji NFS ikad.
Porsche Caymana sam najvise volio na CarbonuBosniacum Lilium je napisao/la:ima i toga. Ja sam carbon prekucao sa mitshubishi evolutionvolio sam tuner auta. I sad se lozim na RX-8. Prvenstveno zbog cijene. Samo je to pretesko odrzavat i sipat. Ali nesto "najblize" nasim mogucnostima
Ma za 24 sata,kao jaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:kako prekucat ebeni carbon, kad ti neko stalno napada one teritorije.![]()
most wanted sam prekuco, očistio onu black listu.![]()
ahahha, pa ocam, taman ja osvojim jedan dio, javlja mi da me neki klan napao, i tako u nedogled.Ma za 24 sata,kao ja
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:ahahha, pa ocam, taman ja osvojim jedan dio, javlja mi da me neki klan napao, i tako u nedogled.Ma za 24 sata,kao ja![]()
![]()
ili nisam dovoljno dugo igrao i bio stprljiv, il ne znam ti ni ja hahah jer sam osvojio onog audija crvenog od onog slona, i jel to to il ima još ? hahah
a ima nas i nehljebaraBosniacum Lilium je napisao/la:skolske obaveze drug, i posao ko je imao stelu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.