Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Vjera ne treba da razdvaja prijateljstva i čini ratove, Bog je stvorio vjeru da nas spoji u jednu zajednicu. Ja sam kršćanske vjeroispovijesti, ali lično tvrdim da je Özilova vjera ljepša. Nisam znao da su muslimani tako pošteni i iskreni kao Özil. Želim da mi Bog pomogne i okrene na pravi put i pravu vjeru, a zasad ne znam, možda budem brat musliman Özilu, rekao je Ronaldo.
Još da se Irina ne ponaša kao prostitutkinja.
Još da se Irina ne ponaša kao prostitutkinja.
Mislim da sam jedan od rijetkih ljudi koji ne može spavati preko dana
Ma dosadilo vise govoriti da je Kaka presao na islam pa sad s CR počeli.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Ja mogu samo nekad spavat po danu, al to ono baš kad sam opasno umoran
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
nek nju posalje meni, da je navucem... na vjeru.Neutral je napisao/la:oš da se Irina ne ponaša kao prostitutkinja.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Semsudin je napisao/la:Mislim da sam jedan od rijetkih ljudi koji ne može spavati preko dana![]()
![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ne mogu ni ja nikakoSemsudin je napisao/la:Mislim da sam jedan od rijetkih ljudi koji ne može spavati preko dana![]()
![]()
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nije da ne mogu zaspati po danu , ali nesto mi zao zaspati.
Kontam , propustit cu nesto vazno, bezze vrijeme gubim.
Ne vjerujem da iko radi ovo kao ja.
Kontam , propustit cu nesto vazno, bezze vrijeme gubim.
Ne vjerujem da iko radi ovo kao ja.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
@Maestro, nije tako kod mene. Ja bih sve dao da mogu zaspati jer sam ponekad mrtav umoran, poslije treninga ili sl. ali ne mogu i kraj. Zijevam, ležim, pokušavam zaspat, ali neće san na oči. 
Inače momak je legenda mislim na Sea
Ne valja to nimalo.Semsudin je napisao/la:@Maestro, nije tako kod mene. Ja bih sve dao da mogu zaspati jer sam ponekad mrtav umoran, poslije treninga ili sl. ali ne mogu i kraj. Zijevam, ležim, pokušavam zaspat, ali neće san na oči.
Makar se onda naspavas navecer.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Al te vino hoće baš
Kod mene pola razreda, pošto smo prva smjena, čim se vrate iz škole legnu spavat
Kod mene pola razreda, pošto smo prva smjena, čim se vrate iz škole legnu spavat
@Dex ... zato su oni pametni , odmah legnu , a ne kao ja , odmah se za komp priljepim. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
@Neutral
I ti u to povjerovao ?

I ti u to povjerovao ?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Ma ja odoh sad spavat, a vi vidite, ne mogu gledatMaestro^^ je napisao/la:@Dex ... zato su oni pametni , odmah legnu , a ne kao ja , odmah se za komp priljepim.
AgresivnoDjubre je napisao/la:@Neutral
I ti u to povjerovao ?![]()
10-tak portala je to objavilo
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Da je to napisao @Coutinho,@bazeni pa hajd,al ti brate moj. 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
AgresivnoDjubre je napisao/la:Da je to napisao @Coutinho,@bazeni pa hajd,al ti brate moj.
Ima i NFL ekipa iz New Orleansa ljiljana na grbu.Papastathopoulos je napisao/la:novi grb, novo ime i odma ljiljan na grb![]()
![]()
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Anžuvinci

Svako cijeni svoju historiju, povijest, istoriju, samo u BiH pokušavaju na sve načine Bosnu prikazati kao zemlju bez identiteta. Umjesto da svi budu ponosni na svoju dugu historiju oni je umanjuju i pljuju po toj istoj.
Doći će prije ili kasnije i taj dan kada će se narod dignuti na noge i početi će revolucija. Kroz historiju se to dešavalo, no našim glavonjima to nije jasno
Svako cijeni svoju historiju, povijest, istoriju, samo u BiH pokušavaju na sve načine Bosnu prikazati kao zemlju bez identiteta. Umjesto da svi budu ponosni na svoju dugu historiju oni je umanjuju i pljuju po toj istoj.
Doći će prije ili kasnije i taj dan kada će se narod dignuti na noge i početi će revolucija. Kroz historiju se to dešavalo, no našim glavonjima to nije jasno
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, ErosViverosViv i 5 gostiju.