Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Dugi niz godina se taloži javašluk, korupcija, nepotizam, neznanje i nestručnost, drskost i bahatost. U svim sferama, od obrazovanja, zdravstva, svakakavih institucija, preduzeca svakakvog tipa. Nekad pomislim da generalno dobro sve i stoji trenutno, valjda po nekakvoj inerciji, obzirom kakav je narod i sve. A slazem se da ce sve gore i gore biti
- napoleon72
- Kontakt:
Zreli smo za novi restart a la 90te. Mora se ovo malo filtrirat.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Kad kazu zanimanje influencer, dodje mi da sebi oci izvadim.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ti influnceri su uništili svijet i mlade generacije. Ništa kao oni
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- VensanKasel
- Kontakt:
Krive tzv. influensere , a svi koriste antidruštvene mreže . Pa draga gospodo oni zbog vas i postoje .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ma nije ni u svijetu situacija puno bolja. Dovoljno ti kazuje činjenica da su glupani izabrali Trumpa za predsjednika najjače države svijeta. Polukriminalci i ove kurvetine sa urađenim usnama imaju svoju publiku i to ti oblikuje društvo. Roditelji sve manje i manje vremena posvećuju djeci, pa im uvale telefon gdje nalete na Designericu, Baku Praseta, Faće ili slične degenerike koje vremenom idealiziraju i dive im se. Zamisli šta će biti kad ta djeca postanu roditelji.napoleon72 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:25Zreli smo za novi restart a la 90te. Mora se ovo malo filtrirat.
Nek si ti iskoristio momentum da kažeš da ne koristiš to i klix, a da smo mi svi retardi. Nisi dugo.VensanKasel je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:30Krive tzv. influensere , a svi koriste antidruštvene mreže . Pa draga gospodo oni zbog vas i postoje .
Drustvene mreze su itekako korisne ako ih znas pravilno koristiti.VensanKasel je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:30Krive tzv. influensere , a svi koriste antidruštvene mreže . Pa draga gospodo oni zbog vas i postoje .
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Činjenice buraz , ja to stalno pišem . Pišem i godinama da se treba spriječiti , a ne liječiti . Ovo se za dva tri dana zaboravlja , jer su vas tako naučili .CAGarfia je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:33Nek si ti iskoristio momentum da kažeš da ne koristiš to i klix, a da smo mi svi retardi. Nisi dugo.VensanKasel je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:30Krive tzv. influensere , a svi koriste antidruštvene mreže . Pa draga gospodo oni zbog vas i postoje .
Evo realno buraz , sve na stranu ko je ba Nezira ? To ti sve govori
- VensanKasel
- Kontakt:
Ne pišem o tome , znaš i sam . Pišem o tzv. influenserima . Eto , ko je ba Nezira ?DamirT je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:36Drustvene mreze su itekako korisne ako ih znas pravilno koristiti.VensanKasel je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:30Krive tzv. influensere , a svi koriste antidruštvene mreže . Pa draga gospodo oni zbog vas i postoje .
Znaci ja ako imam facebook i instagram oni postoje zbog mene? Nit znam ko je doticna nit pola drugih tih kvazi influensera ali eto ja sam kriv jer oni postoje. Ne seri.VensanKasel je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:30Krive tzv. influensere , a svi koriste antidruštvene mreže . Pa draga gospodo oni zbog vas i postoje .
1946-1987
Ja svako malo po instagramu blokiram baka prase, desingerice i slične.
Imamo jedno 20 blokiranih takvih idiota.
Imamo jedno 20 blokiranih takvih idiota.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- VensanKasel
- Kontakt:
Nije bukvalno zbog tebe , nego ljudi koji su od nje napravili to što jeste . Ne znam zašto si se ti osjetio prozvanim .leo1946 je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:41Znaci ja ako imam facebook i instagram oni postoje zbog mene? Nit znam ko je doticna nit pola drugih tih kvazi influensera ali eto ja sam kriv jer oni postoje. Ne seri.VensanKasel je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:30Krive tzv. influensere , a svi koriste antidruštvene mreže . Pa draga gospodo oni zbog vas i postoje .
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma samo klikaj , ko te pita . To je najbitnijeBaboon je napisao/la: ↑12 feb 2026, 17:19Avaz je prije 10+ godina u novinama na naslovnu stranu stavio slupano auto i mrtvog čovjeka u autu, krupni kadar. Nesreća je bila negdje u Prijedoru, ostalo mi u sjećanju. Kretenske novine.WeekendOffender je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:54Jel moguce da su jadovi sa avaza objavili sliku tijela ispod tramvaja
Ovdje sve objašnjeno kroz humor
Zadnja izmjena: VensanKasel, dana/u 12 feb 2026, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ova cak ima i titulu za influencera godine.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Marsal
- Kontakt:
Nešto nije bilo ok, da li sa vozačem u smislu da je čovjeku pozlilo, da li sa tramvajem. Nema teoretske šanse da bi neko onako uletio u krivinu.Bundesliga je napisao/la: ↑12 feb 2026, 16:37Šta misliš da je ovdje bilo? Da nisu kočnice otkazale ili je zdravstveni problem? Nešto mi nevjerovatno da je svjesno ovako uletio u krivinu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Uspila u životu ako ima tu titulu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- alan_kardec
- Kontakt:
Danas sam negdje gledao javljanje uživo u program sudskog vještaka saobraćajne struke, msm da se preziva Kovačević. Čovjek je odmah rekao (prije pojavljivanja ovog snimka u medijima) da je najvjerovatniji uzrok nesreće neprilagođena brzina jer na toj dionici propisana brzina tramvaja je 10 kmh, a po ovom snimku gledajući, tramvaj na ulazu u ovu krivinu ide bar 50kmh. Ne treba odmah vozača osuđivati, vrlo je moguće da je u pitanju tehnička neispravnost vozila, može biti i neki zdravstveni problem vozača u tom momentu. Kako god, tuga...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Da je kakve srece blokirale bi ih drzave i gradovi prije svega ali svakako blokirati izmet ljudstva uvijek treba.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Trenutno korisnika/ca: lakilone, Marsal, napoleon72, Sheyi, VensanKasel i 25 gostiju.

.jpg)