Jedan od ovih sto idu na kocerte " popularnih pevaca sa ovih prostora"LBJ MVP je napisao/la:Jedan od kojih?![]()
Nije " Na rubu znanosti" nego voditelj istoimene emisije gost u drugoj emisijiDex je napisao/la:
Da nije na rubu znanosti ?
Moderator/ica: insider
Jedan od ovih sto idu na kocerte " popularnih pevaca sa ovih prostora"LBJ MVP je napisao/la:Jedan od kojih?![]()
Nije " Na rubu znanosti" nego voditelj istoimene emisije gost u drugoj emisijiDex je napisao/la:
Da nije na rubu znanosti ?
LBJ MVP je napisao/la:U moju odbranu plavi orkestar je grupaSamo grupe pratim
![]()
Nisi valjda ozbiljno shvatio za PlavogTribalian je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:U moju odbranu plavi orkestar je grupaSamo grupe pratim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idi u pm,sto ne rece odmah, verujem da znas na sta sam prvo pomislio , oooo j*bo sebe al' sam istraumiran kad je muzika u pitanju![]()
![]()
![]()
![]()
idi na plavi orkestar ,slobodno,evo ja cu kartu da ti kupim
![]()
Covece nije mi lako ,nadiru sa svih stranaLBJ MVP je napisao/la: Nisi valjda ozbiljno shvatio za Plavog![]()
Ne daj se Alaciousealacious je napisao/la:Šeherzadaaaaa,Šeherzadaaaaaa,ti si uzrok svih mojih raaaanaaaaaaa
moraš jednoooom,to da shvaaaatiš,dajem carstvo da se vraaaaatiš![]()
Valjda nisam promašio tekst
Ubiće te ženeTribalian je napisao/la:Covece nije mi lako ,nadiru sa svih stranaLBJ MVP je napisao/la: Nisi valjda ozbiljno shvatio za Plavog![]()
cim si pomenuo ,ja reko ode ovaj na " onclick="window.open(this.href);return false;
Kad sam bio klinac slusao sam Plavi orkestar i ne zameram ljudima koji to slusaju apsolutno nista , te sarajevske grupe su uvek bile popularnije u Srbiji nego u Bosni, a i obrnuto .LBJ MVP je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false;
zašto su toma zdravković i azra suprotnosti?alacious je napisao/la:Je*ote,skontaj kakve ja suprotnosti slušam,Tomu Zdravkovića i Azru![]()
LBJ MVP je napisao/la:Toma je kralj,Džoni je kralj.
ne.. ozbiljno pitam.. ali eto već je lbj odgovorio, a ti se složio... nema bitne razlike između tome i azre (džonija).alacious je napisao/la:@Zeman,jel' me zajeba*aš?
" onclick="window.open(this.href);return false;LjumanM95 je napisao/la:Joj im priče šuplje.![]()
Mislio sam na žanr muzike,inače po kvaliteti su u vrhuZeman je napisao/la:ne.. ozbiljno pitam.. ali eto već je lbj odgovorio, a ti se složio... nema bitne razlike između tome i azre (džonija).alacious je napisao/la:@Zeman,jel' me zajeba*aš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.