NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
I sta smo izvukli iz ove sezone, izvukli smo to da se ne treba cijelu sezonu ganjati neke rekorde koji nemaju veze sa titulama jer je titula ono sto je vazno i za sta se bori.To je upravo bila greska Warriorsa,ali neka drago mi je. Neka oni nastave obarati rekorde a ne uzimati titule barem sljedece sezone da Oklahoma uzme, pa nek onda rade sta im je volja 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Tacno me zanima u kojem paralelnom univerzumu moze biti greska ici na 73 pobjede.. i ostvariti ih. Jedino ako neko smatra da su izgubili od Cavsa zato sto su oborili rekord.
Jedina greska je sto taj rekord nisu potvrdili titulom.. a za to nije kriv rekord i minutaza igraca u toku njegovog ostvarenja, nego igre Currya, LeBrona i Irvinga, prvenstveno.
Da su uzeli prsten niko ga ne bi pomenuo u negativnom kontekstu.
Jedina greska je sto taj rekord nisu potvrdili titulom.. a za to nije kriv rekord i minutaza igraca u toku njegovog ostvarenja, nego igre Currya, LeBrona i Irvinga, prvenstveno.
Da su uzeli prsten niko ga ne bi pomenuo u negativnom kontekstu.
ode li Durant u GSW, za mene ce biti obican mali igrac bez pobjednickog mentaliteta koji je otisao u veliku ekipu kojoj on i nije potreban da bi osvojili titulu.. jednostavno nema smisla, ili ostani u OKC-u ili idi negdje drugdje, ali ne u GSW
nije da mu nesto znaci moje misljenje, ali eto, osjecao sam potrebu da se oglasim :mrgreen:
nije da mu nesto znaci moje misljenje, ali eto, osjecao sam potrebu da se oglasim :mrgreen:
Pa i ne smatram da su zbog rekorda izgubili od Cavsa, ali bi sigurno kroz playoff pokazivali mnogo bolje partije da nisu 120% davali svaku utakmicu, pa i oni su ljudi nisu roboti.To je barem moje misljenje.
Durant ako ode u GSW ispast ce najveca picka, ali mislim da nema nista od toga, nece oni popravljati nesto sto nije pokvareno,a i mislim da ce odluku odgoditi za jos 1 godinu i zajedno sa Westbrookom odluciti se.Od Westbrooka ocekujem da ide u neki big market grad.. KD ostaje u Oklahomi definitivno.Hoce da pravi svoj legacy i mislim da ce to raditi tu gdje jeste. Jeste da ima i hometown Washington, ali ne vjerujem da mu to toliko trenutno znaci trenutno u karijeri.
Durant ako ode u GSW ispast ce najveca picka, ali mislim da nema nista od toga, nece oni popravljati nesto sto nije pokvareno,a i mislim da ce odluku odgoditi za jos 1 godinu i zajedno sa Westbrookom odluciti se.Od Westbrooka ocekujem da ide u neki big market grad.. KD ostaje u Oklahomi definitivno.Hoce da pravi svoj legacy i mislim da ce to raditi tu gdje jeste. Jeste da ima i hometown Washington, ali ne vjerujem da mu to toliko trenutno znaci trenutno u karijeri.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BijelaCokolada
- Kontakt:
U doba kada svi previse taktikuju,sakrivaju karte,igraju neke utakmice sa 70%,Warriorsi su pokazali pravi sportski duh i isli da obore rekord,zbog toga i imaju veliki respekt od ovih neutralnih.Nadam se da su naucili na greskama koje su pravili u ovom PO te da ce se vratiti jos jaci.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
L-Train je napisao/la:

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ima ovih preludih gifova bas sam naletio na fb članak ko 14 najboljih

Izvukli smo da je najbolji rekord ikad odradio najveci choke posao u historiji lige, znaci 73 pobjeda ekipa, ima 3-1 sa HC i izgube 2 od 3 ciku, posebno game 7, 3 zaredom ukupno. Veci choke se nije desio, na chelu sa cenzurisanim najboljem igracem koji je rijesio sva pitanja povodom toga. S druge strane Bron uzeo najteze finale ikad, igrao nebesku kosarku i trava je i dalje zelena, zahvaljujuci njemu.Sarmelino je napisao/la:I sta smo izvukli iz ove sezone, izvukli smo to da se ne treba cijelu sezonu ganjati neke rekorde koji nemaju veze sa titulama jer je titula ono sto je vazno i za sta se bori.To je upravo bila greska Warriorsa,ali neka drago mi je. Neka oni nastave obarati rekorde a ne uzimati titule barem sljedece sezone da Oklahoma uzme, pa nek onda rade sta im je volja
Pošto nam se brat @Kobe Bryant ne javlja otkad je njegov t... ovaj otkad je GSW popušio, da ga obavjestim da ga avatar svejedno očekuje 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Alem narucio clanak
Steph Curry had the worst Finals performance by an MVP in NBA history
http://www.foxsports.com/nba/story/step ... ver-062016

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
@KK_Bosna, KLJUCAJ. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
30 turnovera, naspram 26 asistencijamiki_92 je napisao/la:Alem narucio clanak![]()

Ne moze povreda imat bilo sta s tim
Kad skontas da je jedan jedini sut odlucio i da je otislo u drugom pravcu ne bi bilo price o chokanju, ne bi se spominjalo da ih je kostalo to sto su ganjali rekorde ili neki umor a opet s druge strane bi se apsolutno sve negativno pisalo o Lebronu iako bi on i s porazom svejedno bio najbolji u svim statistikama i bio isti taj igrac, pobjedio ili izgubio. Nevjerovatno koliko jedan sut kroji krajnji zakljucak..alemsa je napisao/la:Izvukli smo da je najbolji rekord ikad odradio najveci choke posao u historiji lige, znaci 73 pobjeda ekipa, ima 3-1 sa HC i izgube 2 od 3 ciku, posebno game 7, 3 zaredom ukupno. Veci choke se nije desio, na chelu sa cenzurisanim najboljem igracem koji je rijesio sva pitanja povodom toga. S druge strane Bron uzeo najteze finale ikad, igrao nebesku kosarku i trava je i dalje zelena, zahvaljujuci njemu.Sarmelino je napisao/la:I sta smo izvukli iz ove sezone, izvukli smo to da se ne treba cijelu sezonu ganjati neke rekorde koji nemaju veze sa titulama jer je titula ono sto je vazno i za sta se bori.To je upravo bila greska Warriorsa,ali neka drago mi je. Neka oni nastave obarati rekorde a ne uzimati titule barem sljedece sezone da Oklahoma uzme, pa nek onda rade sta im je volja
ser del barça es el millor que hi ha !
Ma pusti alemsa, da su ih nabili 30 razlike u finalu(mislim GSW da je uzeo), opet bi on nasao nekih statistickih podataka da pljuje po Curryu...
Kao fan choklahome fino je vidjeti nekoga drugog da chokea.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Igrac za RS, evo vec dva PO dokaz.
bez obzira na choke steph moze biti zadovoljan sezonom,ekipa mu je ispisala historiju a on sam usao u nju s unanimaous first mvp ever
Sent from my iPhone using Tapatalk

E ako bi neko bio zadovoljan cim bilo nakon sto u finalu ispusti prednost od 3:1 onda stvarno ne znam, i to jos zadnju tekmu kod kuce..
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
NBA Playoffs 2016 - kreće lov na Warriorse
kako doslo tako se i vratilo.Nisu ni trebali biti u finalu pored okc,lopta je okrugla vidjeli su i na sebi i na drugimaSarmelino je napisao/la:E ako bi neko bio zadovoljan cim bilo nakon sto u finalu ispusti prednost od 3:1 onda stvarno ne znam, i to jos zadnju tekmu kod kuce..

zasto ne bi bio zadovoljan,odigrati najbolju regularnu sezonu u historiji ove igre
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.