Jooj kakav Svilar, ja apsurda, hoce covjek u Belgiju..mislim da se bomba baci za Neymara premisljalo bi se.
Sto se tice Sucica ocekivano nakon dobrih igara jbg, samo da nije poceo igrati dobro sada znaci upecali bi ga i bilo bi mu kasno kao sto je sa Krunicem bilo.
Prvi put da se ne moze ni savezu prigovorit kontaktiran je i on i Bazdar(za njega jos ima neke nade), on jos kada je odbio A sa Basicem kad je trebao debitovati poslje toga sad opet dobio poziv jer se nije odustajalo.
Tako nam je kako nam je, covjek je Hrvat i ni prvi ni zadnji koji ce birati i birali su njih jer se tako osjecaju i vole, veoma je mala rijetkost koji bi birali BiH a ne Hrv ili Srb ne samo u fudbalu, a mogu i ovde jer je i ovo njihova zemlja i to je jbg taj sistem.
Mi da nedamo da nastupaju za mlade ako nece u A ne mozemo jer i mi imamo vecinu igraca koji su igrali za druge mlade repke.
Sad treba dobro promisliti i biti pametan i skontati neku foru, ali ni to nije u cilju saveza logicno jer i tu ljudi ima koji bi radili isto kao i ti igraci.
Tako da sve u svemu Srbima i Hrvatima dodje top. Uigravaju sebi igrace kroz svoje mlade i mi im ponekog damo od srca (ali realno vecinu igraca i oni naprave kroz svoje klubove, rijedak je slucaj Kovacevica kojeg smo mi skolovali)
Zadnja izmjena:
mrAdislic, dana/u 08 mar 2024, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
BašČelik!