AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Manuel
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Manuel » 09 jun 2014, 20:13

Alen1987 je napisao/la:Roma daje za Santona 8 miliona, a Newcastle traži 10 mil. Daj Bože da se nađu negdje između pa da dobijemo odličnog beka za duži vremenski period.
Dobar je igrac ali bi ja vise volio Dignea,i za njega je Sabatini zapeo.Kako prenose talijanske novine Roma i Verona su se dogovorili da Iturbe predje u vucicu za nekih 23 miliona.

Roma jos zeli i Romula za kojeg nude 7 milki,u medjuvremenu Saba je u Argentini gdje zeli da dovede Lanicnija iz Rivera i Balantu iz Boke.

Nike zahtjeva od Rome da dovedu nekog ekstra napadaca kako bi mogli zaraditi velike novce prodajom tog dresa.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 jun 2014, 23:10

Alen1987 je napisao/la:Roma daje za Santona 8 miliona, a Newcastle traži 10 mil. Daj Bože da se nađu negdje između pa da dobijemo odličnog beka za duži vremenski period.
Kanite se Santona to je nas čovjek :grin:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 10 jun 2014, 11:05

Najboljih 10 golova Rome za ovu sezonu

Pjanic :clap: :clap:

" onclick="window.open(this.href);return false;

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 21 jun 2014, 01:43

Jel ovo ode Benatija..de malo zivnite :) tema je najnepopularnija na forumu

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 21 jun 2014, 03:29

macahz je napisao/la:Jel ovo ode Benatija..de malo zivnite :) tema je najnepopularnija na forumu
Sta cu ja brate sam pisati,mrsko mi da sam sa sobom pisem kad nigdje nikog,ma znao sam ja od pocetka da on ide.Nek su doveli 100 nakvih talenata i djecurlije to je najbitnije.Eno kazu doveli su iz Australije novog Pjanica haha oplako sam.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: AS Roma

Post Postao/la JoseMourinho » 21 jun 2014, 18:48

Ako ko da 35-40M € onda ce biti budale da ga ne prodaju, za te pare mogu dovest dva tri igrača i ojacat ekipu, jer klupa im je skroz losa, napad treba pojačanje, golman star a ni bekovi nisu bog zna sta ;)

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 22 jun 2014, 11:30

Benatia mi je za ovu godinu toliko ušao u srce da ga ja ne bih prodavao. Ali općepoznata je politika Rome(vlasnika amerikanaca). Napravili su od Rome profitabilnu kompaniju, super posluju, a nas navijače i trofeje ko šiša. Zato se trebamo prema tome ravnjati, a ne očekivati nešto pretjerano u narednom periodu, dok god se politika kluba ne promijeni. Možda me već demantuju Sabatini i Palota ovaj prelazni rok i dovedu 2-3 vrhunska igrača,daj Bože, ali čisto sumnjam.

Negdje sam pročitao da Roma nudi 30mil. i Dodoa za Cuadrada, prema nekim navodima talijanskijh medija. Spominje se i Eto'o u napdau, ali je problem visoka plata.

Calcio7
Kontakt:

Post Postao/la Calcio7 » 22 jun 2014, 15:58

Alen1987 je napisao/la:Benatia mi je za ovu godinu toliko ušao u srce da ga ja ne bih prodavao. Ali općepoznata je politika Rome(vlasnika amerikanaca). Napravili su od Rome profitabilnu kompaniju, super posluju, a nas navijače i trofeje ko šiša. Zato se trebamo prema tome ravnjati, a ne očekivati nešto pretjerano u narednom periodu, dok god se politika kluba ne promijeni. Možda me već demantuju Sabatini i Palota ovaj prelazni rok i dovedu 2-3 vrhunska igrača,daj Bože, ali čisto sumnjam.

Negdje sam pročitao da Roma nudi 30mil. i Dodoa za Cuadrada, prema nekim navodima talijanskijh medija. Spominje se i Eto'o u napdau, ali je problem visoka plata.
o cemu pricas? kakva profitabilna kompanija? ljudi zele da od Rome stvore jedan od najboljih svjetskih klubova, zele da stvore svjetski brend. dolaze lijevi i desni bek, dva stopera, desno krilo i mozda napadac. niko od bitnih igraca nece biti prodan. gradi se novi stadion, napravljeno je sjediste u New Yorku kao sto vec imaju Real i Bayern. potpisan ugovor s Nikeom, potpisani raznorazni sponzorski i partnerski ugovori. problem je bio sto je Baldini sjebao sa izborom svoja 2 trenera(Enrike i Zeman) pa je nakon odlaska Baldinija sve krenulo nabolje.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 22 jun 2014, 18:12

Calcio7 je napisao/la:
Alen1987 je napisao/la:Benatia mi je za ovu godinu toliko ušao u srce da ga ja ne bih prodavao. Ali općepoznata je politika Rome(vlasnika amerikanaca). Napravili su od Rome profitabilnu kompaniju, super posluju, a nas navijače i trofeje ko šiša. Zato se trebamo prema tome ravnjati, a ne očekivati nešto pretjerano u narednom periodu, dok god se politika kluba ne promijeni. Možda me već demantuju Sabatini i Palota ovaj prelazni rok i dovedu 2-3 vrhunska igrača,daj Bože, ali čisto sumnjam.

o cemu pricas? kakva profitabilna kompanija? ljudi zele da od Rome stvore jedan od najboljih svjetskih klubova, zele da stvore svjetski brend. dolaze lijevi i desni bek, dva stopera, desno krilo i mozda napadac. niko od bitnih igraca nece biti prodan. gradi se novi stadion, napravljeno je sjediste u New Yorku kao sto vec imaju Real i Bayern. potpisan ugovor s Nikeom, potpisani raznorazni sponzorski i partnerski ugovori. problem je bio sto je Baldini sjebao sa izborom svoja 2 trenera(Enrike i Zeman) pa je nakon odlaska Baldinija sve krenulo nabolje.
Vidjet ćemo hoćel biti iko prodan od važnih igrača. U postovima iznad ljudi spominju prodaju Benatie. Sjeti se odlazaka najboljih igrača ranijih sezona, da ne nabrajam. A i Kevina će teško zadržati ako navale Van Gal i Man.Utd., sreća u nesreći je što se povrijedio. Također, ćemo vidjeti kakva će biti ta pojačanja na tim pozicijama što si napisao, ako to budu igrači tipa Keita, Salih Ucan, Toloi ... ne vidim način kako mogu od rome napraviti jedan od najboljih svjetskih klubova. Daj Bože da ja griješim,a da si ti sve upravu :pray:

Calcio7
Kontakt:

Post Postao/la Calcio7 » 22 jun 2014, 20:07

spominje se jer ima agenta koji bi da izmuze sto vise para. i ako bude isao ici ce za 50+mil sto su ogromne pare za stopera. Prosle sezone su prodani Osvaldo, Lamela i Marquinhos. Osvaldo je pravio pizdarije i nije se zalagao, naravno da ce dobiti ispisnicu pogotovo kada dobijes 17mil za takvog igraca. Za golobradog mladica kakav je Marquinhos Sabatini je napravio cudo i dobio 35mil, takve se ponude ne odbijaju. Lamela se ocito nije uklapao u Garcijin sistem i zato je prodan, i za njega se dobilo preko 30mil sto je vrhunski odradjen posao. Za puno manje para stvorena je ekipa koja je zavrsila na drugom mjestu.

Keita je odlicno pojacanje, dosao djabe, mala plata, a neprocjenjivo iskustvo. veliki upgrade u odnosu na Taddeia i odlican igrac za klupe. Ucan je nadolazeca zvijezda turskog fudbala, ogroman talenat, uostalom zar mislis da bi Sabatini davao 10+mil za klinca da nije veliki talenat?

DDR/Keita

Strootman/Radja----Pjanic/Ucan

jedan od najjacih veznih redova u evropi sasvim sigurno.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 23 jun 2014, 02:29

Joj nek je i ovo malo zivnulo, hehe... steta za onu dvojicu, al moramo i bez njih :)
Naike trazi od nas da dovedemo veliku zvijezdu da mogu dobro da zarade na dresovima, pa cemo vidjeti ko ce doci... ugl para se ima koliko se zine... Benatiji treba pojacat platu, ne praciti se budala, jer je trenutno najbolji stoper na svijetu.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 23 jun 2014, 10:10

Benatiu treba ostaviti jos ovu sezonu.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 01 jul 2014, 22:27

Pa gdje ste Romanisti, ima li šta novo u vezi pojačanja ?

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 02 jul 2014, 12:16

Nicolò Schira
#ManchesterCity pronto a chiudere acquisto di Mehdi #Benatia. Alla #Roma 38 mln; mentre al difensore quadriennale da 4,5 mln annui. #MCFC
Nego, Sabatini nije rekao za ovaj da ide za jedino 61mil??
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: AS Roma

Post Postao/la JoseMourinho » 02 jul 2014, 12:47

Pa dizanje cijene sta je tu cudno? Po meni super pare uzete za njeg, taman pojacat ekipu na svim pozicijama pametnim pojačanjima ;)

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 02 jul 2014, 17:34

Steta bi ga bila prodati, treba mu dati platu koju trazi i to je to... najbolji stoper Serie A da ode za 40 mil... malo je to

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 jul 2014, 18:04

Ako uzmemo u obzir za koliko je Luiz otišao jasno je da Mehdi nebi trebao otići za manje love

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 02 jul 2014, 19:09

Sky - La Roma per Benatia ha chiesto Nastasic
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 02 jul 2014, 22:36

S obzirom da shupak sam zeli ici, Nastasic i 30mil je dobra ponuda.
embrace the chaos

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 jul 2014, 22:45

Roma nudi 20 miliona evra za Markovića!

http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=140256" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.