Alen1987 je napisao/la:Benatia mi je za ovu godinu toliko ušao u srce da ga ja ne bih prodavao. Ali općepoznata je politika Rome(vlasnika amerikanaca). Napravili su od Rome profitabilnu kompaniju, super posluju, a nas navijače i trofeje ko šiša. Zato se trebamo prema tome ravnjati, a ne očekivati nešto pretjerano u narednom periodu, dok god se politika kluba ne promijeni. Možda me već demantuju Sabatini i Palota ovaj prelazni rok i dovedu 2-3 vrhunska igrača,daj Bože, ali čisto sumnjam.
Negdje sam pročitao da Roma nudi 30mil. i Dodoa za Cuadrada, prema nekim navodima talijanskijh medija. Spominje se i Eto'o u napdau, ali je problem visoka plata.
o cemu pricas? kakva profitabilna kompanija? ljudi zele da od Rome stvore jedan od najboljih svjetskih klubova, zele da stvore svjetski brend. dolaze lijevi i desni bek, dva stopera, desno krilo i mozda napadac. niko od bitnih igraca nece biti prodan. gradi se novi stadion, napravljeno je sjediste u New Yorku kao sto vec imaju Real i Bayern. potpisan ugovor s Nikeom, potpisani raznorazni sponzorski i partnerski ugovori. problem je bio sto je Baldini sjebao sa izborom svoja 2 trenera(Enrike i Zeman) pa je nakon odlaska Baldinija sve krenulo nabolje.