Postao/la JuveSissoko » 29 mar 2011, 08:57
pitanje za Bianconere, Neymar je 35 miliona, nije skuplji sigurno, nesto kontam, proslo ljeto smo ganjali Dzeku koji je bio isto tako skup, potvrdzeno je da smo nudili pare, pa razmisljam da mozda ovog ljeta imamo i dalje te pare, pa mi Neymar izgleda kao moguc, takodje, on zeli da igra u Italiji, a prije svega mislim da bi bio sjajan ,tj.vise uspjeti sa marketinskog stanovista nego sa fudbalskog, neki to vide na taj nacin da bi on bio ta velika zvijezda te uz otvaranje novog stadiona to bi osvjezilo Juve veoma mnogo,(donjelo zaradu) a kasnije da li ce postati pravi veliki fudbaler ,to ce se vidjeti,19 mu je godina, al vrijedi pokusati, ja bih riskirao, treba nam krilo ,on to moze igrati, dzaba non Eu mjesto trositi na Bastosa,bez potrebe,ima u samoj italijanskoj ligi takvih i boljih igraca koji se mogu kupiti i nece zauzeti EU mjesto???
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.