ajd molim te samo mi reci cime se pucas pa ovako izvaljujes, dobar ti dobavljacgringobih je napisao/la:Nemoj pricati stvari kroz retrovizor...Cartman je napisao/la:Niko njega ne gusi, Pjanic je odigrao odlicne kvalifikacije. Jedan od nasih najbojih igraca, daleko bolji od Misimovica na primjer.
Najveci pecat kvalitetu Pjanica nije izjava Tottia, nego to sto ga klocevi poput virtualnog i gringonje kritikuju. Ako ta dvojica kazu da ne valjas, igracina si.
Dobro znas ko ovdje nikada nije fulao![]()
A to sto si ti klasicni bosnjo koji se uvuce u dupe i mijenja stavove kao cigo konje i koji se proda za 20 km je drugi par cipela...
Potrebno je samo vratiti se na tvoje stare postove i usporediti, klasicni
Kada Pjanic prvi put prelomi vaznu tekmu nase repke u nasu korist, tad ce dobiti i pohvale
Hvaliti jednu od najslabijih karika repke vec 5 godina je zaista djeciji posao...
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
gringobih je napisao/la:Nemoj pricati stvari kroz retrovizor...Cartman je napisao/la:Niko njega ne gusi, Pjanic je odigrao odlicne kvalifikacije. Jedan od nasih najbojih igraca, daleko bolji od Misimovica na primjer.
Najveci pecat kvalitetu Pjanica nije izjava Tottia, nego to sto ga klocevi poput virtualnog i gringonje kritikuju. Ako ta dvojica kazu da ne valjas, igracina si.
Dobro znas ko ovdje nikada nije fulaoA to sto si ti klasicni bosnjo koji se uvuce u dupe i mijenja stavove kao cigo konje i koji se proda za 20 km je drugi par cipela...
Kada Pjanic prvi put prelomi vaznu tekmu nase repke u nasu korist, tad ce dobiti i pohvale
Hvaliti jednu od najslabijih karika repke vec 5 godina je zaista djeciji posao...
Koju utakmicu je riješio? Dajte argumente, činjenice, nemojte vrijeđati... dečko je u veznom redu godinama, koju tekmu je on odlučio... to je posao veznjaka, zar ne?elansa je napisao/la:ajd molim te samo mi reci cime se pucas pa ovako izvaljujes, dobar ti dobavljacgringobih je napisao/la: Nemoj pricati stvari kroz retrovizor...
A to sto si ti klasicni bosnjo koji se uvuce u dupe i mijenja stavove kao cigo konje i koji se proda za 20 km je drugi par cipela...
Hvaliti jednu od najslabijih karika repke vec 5 godina je zaista djeciji posao...![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo npr. BiH-Litvanija u Zenici..Dvije asistencije i gol u nasoj pobjedi od 3-0..Virtu4l je napisao/la:Koju utakmicu je riješio? Dajte argumente, činjenice, nemojte vrijeđati... dečko je u veznom redu godinama, koju tekmu je on odlučio... to je posao veznjaka, zar ne?elansa je napisao/la:ajd molim te samo mi reci cime se pucas pa ovako izvaljujes, dobar ti dobavljacgringobih je napisao/la: Nemoj pricati stvari kroz retrovizor...
Hvaliti jednu od najslabijih karika repke vec 5 godina je zaista djeciji posao...![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Svaka čast. Litvanija i nije neki protivnik, ali eto, riješio je neki meč, a da to nije Luksemburg, Lihtenštajn i sl.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Miralem je 3 najbolji asistent u Evropskoj zoni kvalifikacija za SP u Brazilu..Toliko o njegovom doprinosu ovom nasem putu ka mundijalu.. 
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kakvu je asistenciju dao Ibisevicu na toj utakmici... haos.Virtu4l je napisao/la:Svaka čast. Litvanija i nije neki protivnik, ali eto, riješio je neki meč, a da to nije Luksemburg, Lihtenštajn i sl.
Ako valja Romi i reprezentaciji, ne razumijem zasto tebe iritira Pjanic? Svojim doprinosom (kao i svi ostali, nekad manje nekad vise) pomaze reprezentaciji da postize dobre rezultate. Sta to treba da vidis od njega, da gubimo 1-0 i da on sam okrene igru i da dobijemo 1-2? Je l' postigao to sto ocekujes od njega ikad u svom klubu?Virtu4l je napisao/la:Svaka čast. Litvanija i nije neki protivnik, ali eto, riješio je neki meč, a da to nije Luksemburg, Lihtenštajn i sl.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Uopšte me ne iritira, drag mi je kao i svi naši igrači. Drugo je to što se ovdje stvari vade iz konteksta i ako kažeš da nije na nivou na kojem bi trebao biti - to se odmah shvata kao smrtna uvreda. Pjanić ne ispunjava ono što se očekuje od njega, njegov talenat stagnira i sad je na istom nivou na kojem je bio prije recimo tri godine.Murga je napisao/la:Ako valja Romi i reprezentaciji, ne razumijem zasto tebe iritira Pjanic? Svojim doprinosom (kao i svi ostali, nekad manje nekad vise) pomaze reprezentaciji da postize dobre rezultate. Sta to treba da vidis od njega, da gubimo 1-0 i da on sam okrene igru i da dobijemo 1-2? Je l' postigao to sto ocekujes od njega ikad u svom klubu?Virtu4l je napisao/la:Svaka čast. Litvanija i nije neki protivnik, ali eto, riješio je neki meč, a da to nije Luksemburg, Lihtenštajn i sl.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja licno ne vadim nista iz konteksta, pokusavam samo da shvatim kako to treba da izgleda kad Pjanic u tvojim ocima rijesi jedan mec. Mislim da je sasvim OK pitanje. Ja isto kritikujem, ali ne omalovazavam niciji doprinos. Za svaku losu moze se naci i pozitivna strana, a lose stvari se nazalost u nasem narodu najvise isticu kad se prica o nekome. De mi sad reci konkretno sta se to tacno ocekuje od Pjanica i ko to ocekuje od njega? Ja licno ocekujem od svakog, ne samo Mireta, da daju sve od sebe, da se ponasaju profesionalno i da odrade svoj posao sto mogu bolje/preciznije individualno da bi taj kolektiv postigao rezultat. Na kraju se svodi na taj kolektiv i njihov zajednicki rezultat, a ne rezultat pojedinca. Mislim da se mozemo tu sloziti....Virtu4l je napisao/la:Uopšte me ne iritira, drag mi je kao i svi naši igrači. Drugo je to što se ovdje stvari vade iz konteksta i ako kažeš da nije na nivou na kojem bi trebao biti - to se odmah shvata kao smrtna uvreda. Pjanić ne ispunjava ono što se očekuje od njega, njegov talenat stagnira i sad je na istom nivou na kojem je bio prije recimo tri godine.Murga je napisao/la:Ako valja Romi i reprezentaciji, ne razumijem zasto tebe iritira Pjanic? Svojim doprinosom (kao i svi ostali, nekad manje nekad vise) pomaze reprezentaciji da postize dobre rezultate. Sta to treba da vidis od njega, da gubimo 1-0 i da on sam okrene igru i da dobijemo 1-2? Je l' postigao to sto ocekujes od njega ikad u svom klubu?Virtu4l je napisao/la:Svaka čast. Litvanija i nije neki protivnik, ali eto, riješio je neki meč, a da to nije Luksemburg, Lihtenštajn i sl.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Pjanic je nas najbolji igrac trenutno gledajuci overall i ucinak u utakmicama, pokrivanje terena, pa potezi i sigurnost koju uljeva. Druga stvar je da je sklon povredama, sto ga manje vise odbaciva od nekog izrazitog kontinuiteta, ali smjesno je omalozavati Pjanica i smjesnije je to raditi u ovom momentu.
Sigurno mora dosta toga jos nadograditi u svojoj igri, ali sigurno je isto da on i Misimovic u malo jacim utakmicama nemaju sta raditi jedan kraj drugog, zato sto ne komplimentiraju jedan drugog vec guse.
Sigurno mora dosta toga jos nadograditi u svojoj igri, ali sigurno je isto da on i Misimovic u malo jacim utakmicama nemaju sta raditi jedan kraj drugog, zato sto ne komplimentiraju jedan drugog vec guse.
Ja ne znam sto se pise da Miske i Pjanic guse jedan drugog. Kad su u formi onda ne. Npr Miske protiv Grcke i Pjanic protiv Slovaka mogu zajedno itekako. Miske protiv Slovaka, nabacio koju kilu, spor. Nije u formi, brzo se umorio i imao je losih dodavanja. Pjanic nek ovako nastavi a Misimovic treba da izgubi koju kilu, nek se kani McDonaldsa i tih gluposti. Ova dvojica i npr jedan dobar def vez.(Kolasinac), zestoko!
Utakmica je dosadna do zla boga , u prvom planu su grubi startovi. Roma drzi posjed lazio vreba iz kontre , sve u svemu utakmcia jako losa barem ze sad ... Pjanic poslab nnije imao previse kontakta sa loptom kako inace zna.
Tvrda utakmica do bola,pravo takticko nadmudrivanje..Pjanic onako..Tesko je u ovakvoj utakmici i doci do izrazaja..
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Pjanic nije dobar, ali ne znam jel se moze reci da je iko dobar do sada, u obadvije ekipe. Ne vjerujem da je i jedna ekipa imala suta na gol do sada. Kao da obadvoje idu da ne izgube utakmicu prije nego da pobjede.
Drago mi je da su poveli , proslu sezonu sam navijao za lulica ovu za pjanica **** XD A iance oba kluba volim.
- Goalgetter
- Kontakt:
Solidan Pjanke.
I evo povrijedi se
.
I evo povrijedi se
Staklene nogice, svaki klizeci mu je zagarantirana povreda!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
+1 na pocetku tekme mu je neko uklizao valjao se 20 ak sec po terenu , nevjerovatno ....Batko je napisao/la:Staklene nogice, svaki klizeci mu je zagarantirana povreda!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zasto? Zasto? Zasto uvijek pred neku bitnu tekmu se neki vazan igrac povrijedi? Valjda nije nista ozbiljno i da ce oporavit do utakmica
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!