Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

elansa
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la elansa » 18 sep 2013, 12:55

gringobih je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Niko njega ne gusi, Pjanic je odigrao odlicne kvalifikacije. Jedan od nasih najbojih igraca, daleko bolji od Misimovica na primjer.

Najveci pecat kvalitetu Pjanica nije izjava Tottia, nego to sto ga klocevi poput virtualnog i gringonje kritikuju. Ako ta dvojica kazu da ne valjas, igracina si.
Nemoj pricati stvari kroz retrovizor...
Dobro znas ko ovdje nikada nije fulao 8-)
A to sto si ti klasicni bosnjo koji se uvuce u dupe i mijenja stavove kao cigo konje i koji se proda za 20 km je drugi par cipela...
Potrebno je samo vratiti se na tvoje stare postove i usporediti, klasicni
slika

Kada Pjanic prvi put prelomi vaznu tekmu nase repke u nasu korist, tad ce dobiti i pohvale ;)
Hvaliti jednu od najslabijih karika repke vec 5 godina je zaista djeciji posao...
ajd molim te samo mi reci cime se pucas pa ovako izvaljujes, dobar ti dobavljac :o :shock:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 sep 2013, 16:28

gringobih je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Niko njega ne gusi, Pjanic je odigrao odlicne kvalifikacije. Jedan od nasih najbojih igraca, daleko bolji od Misimovica na primjer.

Najveci pecat kvalitetu Pjanica nije izjava Tottia, nego to sto ga klocevi poput virtualnog i gringonje kritikuju. Ako ta dvojica kazu da ne valjas, igracina si.
Nemoj pricati stvari kroz retrovizor...
Dobro znas ko ovdje nikada nije fulao 8-) A to sto si ti klasicni bosnjo koji se uvuce u dupe i mijenja stavove kao cigo konje i koji se proda za 20 km je drugi par cipela...
slika

Kada Pjanic prvi put prelomi vaznu tekmu nase repke u nasu korist, tad ce dobiti i pohvale ;)
Hvaliti jednu od najslabijih karika repke vec 5 godina je zaista djeciji posao...
:lol: :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2013, 19:49

elansa je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Nemoj pricati stvari kroz retrovizor...
A to sto si ti klasicni bosnjo koji se uvuce u dupe i mijenja stavove kao cigo konje i koji se proda za 20 km je drugi par cipela...
slika

ajd molim te samo mi reci cime se pucas pa ovako izvaljujes, dobar ti dobavljac :o :shock:
Koju utakmicu je riješio? Dajte argumente, činjenice, nemojte vrijeđati... dečko je u veznom redu godinama, koju tekmu je on odlučio... to je posao veznjaka, zar ne?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 18 sep 2013, 20:07

Virtu4l je napisao/la:
elansa je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Nemoj pricati stvari kroz retrovizor...
slika

Koju utakmicu je riješio? Dajte argumente, činjenice, nemojte vrijeđati... dečko je u veznom redu godinama, koju tekmu je on odlučio... to je posao veznjaka, zar ne?
Evo npr. BiH-Litvanija u Zenici..Dvije asistencije i gol u nasoj pobjedi od 3-0..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 sep 2013, 20:14

Svaka čast. Litvanija i nije neki protivnik, ali eto, riješio je neki meč, a da to nije Luksemburg, Lihtenštajn i sl.
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 18 sep 2013, 20:17

Miralem je 3 najbolji asistent u Evropskoj zoni kvalifikacija za SP u Brazilu..Toliko o njegovom doprinosu ovom nasem putu ka mundijalu.. ;)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 sep 2013, 20:20

Virtu4l je napisao/la:Svaka čast. Litvanija i nije neki protivnik, ali eto, riješio je neki meč, a da to nije Luksemburg, Lihtenštajn i sl.
Kakvu je asistenciju dao Ibisevicu na toj utakmici... haos.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 19 sep 2013, 04:59

Virtu4l je napisao/la:Svaka čast. Litvanija i nije neki protivnik, ali eto, riješio je neki meč, a da to nije Luksemburg, Lihtenštajn i sl.
Ako valja Romi i reprezentaciji, ne razumijem zasto tebe iritira Pjanic? Svojim doprinosom (kao i svi ostali, nekad manje nekad vise) pomaze reprezentaciji da postize dobre rezultate. Sta to treba da vidis od njega, da gubimo 1-0 i da on sam okrene igru i da dobijemo 1-2? Je l' postigao to sto ocekujes od njega ikad u svom klubu?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 sep 2013, 07:26

Murga je napisao/la:
Ako valja Romi i reprezentaciji, ne razumijem zasto tebe iritira Pjanic? Svojim doprinosom (kao i svi ostali, nekad manje nekad vise) pomaze reprezentaciji da postize dobre rezultate. Sta to treba da vidis od njega, da gubimo 1-0 i da on sam okrene igru i da dobijemo 1-2? Je l' postigao to sto ocekujes od njega ikad u svom klubu?
Uopšte me ne iritira, drag mi je kao i svi naši igrači. Drugo je to što se ovdje stvari vade iz konteksta i ako kažeš da nije na nivou na kojem bi trebao biti - to se odmah shvata kao smrtna uvreda. Pjanić ne ispunjava ono što se očekuje od njega, njegov talenat stagnira i sad je na istom nivou na kojem je bio prije recimo tri godine.
Voli te tvoje Sarajevo.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 19 sep 2013, 08:00

Virtu4l je napisao/la:
Murga je napisao/la:
Uopšte me ne iritira, drag mi je kao i svi naši igrači. Drugo je to što se ovdje stvari vade iz konteksta i ako kažeš da nije na nivou na kojem bi trebao biti - to se odmah shvata kao smrtna uvreda. Pjanić ne ispunjava ono što se očekuje od njega, njegov talenat stagnira i sad je na istom nivou na kojem je bio prije recimo tri godine.
Ja licno ne vadim nista iz konteksta, pokusavam samo da shvatim kako to treba da izgleda kad Pjanic u tvojim ocima rijesi jedan mec. Mislim da je sasvim OK pitanje. Ja isto kritikujem, ali ne omalovazavam niciji doprinos. Za svaku losu moze se naci i pozitivna strana, a lose stvari se nazalost u nasem narodu najvise isticu kad se prica o nekome. De mi sad reci konkretno sta se to tacno ocekuje od Pjanica i ko to ocekuje od njega? Ja licno ocekujem od svakog, ne samo Mireta, da daju sve od sebe, da se ponasaju profesionalno i da odrade svoj posao sto mogu bolje/preciznije individualno da bi taj kolektiv postigao rezultat. Na kraju se svodi na taj kolektiv i njihov zajednicki rezultat, a ne rezultat pojedinca. Mislim da se mozemo tu sloziti....
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 19 sep 2013, 13:42

Pjanic je nas najbolji igrac trenutno gledajuci overall i ucinak u utakmicama, pokrivanje terena, pa potezi i sigurnost koju uljeva. Druga stvar je da je sklon povredama, sto ga manje vise odbaciva od nekog izrazitog kontinuiteta, ali smjesno je omalozavati Pjanica i smjesnije je to raditi u ovom momentu.

Sigurno mora dosta toga jos nadograditi u svojoj igri, ali sigurno je isto da on i Misimovic u malo jacim utakmicama nemaju sta raditi jedan kraj drugog, zato sto ne komplimentiraju jedan drugog vec guse.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 19 sep 2013, 15:53

Ja ne znam sto se pise da Miske i Pjanic guse jedan drugog. Kad su u formi onda ne. Npr Miske protiv Grcke i Pjanic protiv Slovaka mogu zajedno itekako. Miske protiv Slovaka, nabacio koju kilu, spor. Nije u formi, brzo se umorio i imao je losih dodavanja. Pjanic nek ovako nastavi a Misimovic treba da izgubi koju kilu, nek se kani McDonaldsa i tih gluposti. Ova dvojica i npr jedan dobar def vez.(Kolasinac), zestoko!

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 sep 2013, 15:40

Utakmica je dosadna do zla boga , u prvom planu su grubi startovi. Roma drzi posjed lazio vreba iz kontre , sve u svemu utakmcia jako losa barem ze sad ... Pjanic poslab nnije imao previse kontakta sa loptom kako inace zna.

Rios

Post Postao/la Rios » 22 sep 2013, 15:50

Tvrda utakmica do bola,pravo takticko nadmudrivanje..Pjanic onako..Tesko je u ovakvoj utakmici i doci do izrazaja..

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 22 sep 2013, 15:56

Pjanic nije dobar, ali ne znam jel se moze reci da je iko dobar do sada, u obadvije ekipe. Ne vjerujem da je i jedna ekipa imala suta na gol do sada. Kao da obadvoje idu da ne izgube utakmicu prije nego da pobjede.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 sep 2013, 16:25

Drago mi je da su poveli , proslu sezonu sam navijao za lulica ovu za pjanica **** XD A iance oba kluba volim.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 sep 2013, 16:38

Solidan Pjanke.

I evo povrijedi se :roll: .

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 sep 2013, 16:47

Staklene nogice, svaki klizeci mu je zagarantirana povreda!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 22 sep 2013, 16:48

Batko je napisao/la:Staklene nogice, svaki klizeci mu je zagarantirana povreda!

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
+1 na pocetku tekme mu je neko uklizao valjao se 20 ak sec po terenu , nevjerovatno ....

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 sep 2013, 16:48

Zasto? Zasto? Zasto uvijek pred neku bitnu tekmu se neki vazan igrac povrijedi? Valjda nije nista ozbiljno i da ce oporavit do utakmica
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 45 gostiju.