Bravo.MU'MIN T.M. je napisao/la:Hoćemo pobjedu protiv Veleeeža, a ne povrat para, sendviče, sok i ostalo...ellaxaz je napisao/la:Povrat novca za ulaznice od 9 do 12h.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... d-9-do-12h" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Nadam se punoj Grbavici i nastavku ove Extra serije...ah taj Travnik...gluho i daleko bilo.., iz Viteza gol primismo.
FORZZA ŽELJO DO NOVE TITULE!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovo vrijeme kako je krenulo, možda do nedjelje bude i sniježnih padavina, pa će biti poseban ugođaj.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Hawking sory, pisao sam preko moba pa u prvi mah nisam vidio potpisnika. Ko je glup to se još ne zna 
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Je.biga, razumi i ti mene, ja se ovdje godinama borim protiv regionalne diskriminacije, pola postova mi je na u temu i onda me još neko napadne za to... a moderatori i admin ne bendaju ništa od toga, sad sam eno upozorio na temi RK Bosna, niko ni da se očeše... a puna im usta globalne pravde i nekih velikih ideala...husein veličanstveni je napisao/la:Hawking sory, pisao sam preko moba pa u prvi mah nisam vidio potpisnika. Ko je glup to se još ne zna
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- pintol_TM87
- Kontakt:
nisam u toku...hocel vazit ove karte protiv veleza?hvalaellaxaz je napisao/la:Povrat novca za ulaznice od 9 do 12h.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... d-9-do-12h" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
dapintol_TM87 je napisao/la:nisam u toku...hocel vazit ove karte protiv veleza?hvalaellaxaz je napisao/la:Povrat novca za ulaznice od 9 do 12h.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... d-9-do-12h" onclick="window.open(this.href);return false;
a hoce li vaziti za jednu od kup utakmica ili samo za Velez ?
, znam da je na zvanicnoj pisalo da ce vaziti protiv veleza i jednu od kup utakmica.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- pintol_TM87
- Kontakt:
hvalanime_tm87 je napisao/la:dapintol_TM87 je napisao/la:nisam u toku...hocel vazit ove karte protiv veleza?hvalaellaxaz je napisao/la:Povrat novca za ulaznice od 9 do 12h.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
znaci da je takodeno_TM87 je napisao/la:a hoce li vaziti za jednu od kup utakmica ili samo za Velez ?, znam da je na zvanicnoj pisalo da ce vaziti protiv veleza i jednu od kup utakmica.
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
karte ce vaziti protiv veleza , a ucinjena je usluga i onima sa godisnjom/polugodisnjom kartom za prvenstvo, da mogu pogledati kup utakmicu,a kako niko nebi bio ostecen zbog kupovine "famozne" karte postoji i opcija vracanja novca ukoliko to neko zeli..........sta je vise ovdje nejasno brate dosadni ste vise sa ovim pitanjima
26.05.2010-TITULA
Ovaj dio je novsandokan_TM87 je napisao/la:karte ce vaziti protiv veleza , a ucinjena je usluga i onima sa godisnjom/polugodisnjom kartom za prvenstvo, da mogu pogledati kup utakmicu,a kako niko nebi bio ostecen zbog kupovine "famozne" karte postoji i opcija vracanja novca ukoliko to neko zeli..........sta je vise ovdje nejasno brate dosadni ste vise sa ovim pitanjima
NO PYRO NO PARTY
-
posmatrac sa juga 87
- Kontakt:
Naprijed ZELJOOO ljubavi moja, abd u nedjelju idemo na drugo mjesto, a onda idemo i na prvo vrlo brzoooo 
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Na prvo one tamo 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
8.11.2011 god.
SVI NA JUG,
SVI U CRNOM.
THE MANIACS
SARAJEVO
1987
SVI NA JUG,
SVI U CRNOM.
THE MANIACS
SARAJEVO
1987
Za zivot cijeli!
zasto u crnom ??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:8.11.2011 god.
SVI NA JUG,
SVI U CRNOM.
THE MANIACS
SARAJEVO
1987
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
vjeruj mi da ne znam, to sam procitao na vise grupa na fb, kazu da prosirim, pa evo sirim, koliko mogumiki 90 je napisao/la:zasto u crnom ??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:8.11.2011 god.
SVI NA JUG,
SVI U CRNOM.
THE MANIACS
SARAJEVO
1987
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ve ... bez-jamaka" onclick="window.open(this.href);return false;
nema nam inieste u nedjelju
Za zivot cijeli!
gdje si to pročito ? daj linkThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:vjeruj mi da ne znam, to sam procitao na vise grupa na fb, kazu da prosirim, pa evo sirim, koliko mogumiki 90 je napisao/la:zasto u crnom ??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:8.11.2011 god.
SVI NA JUG,
SVI U CRNOM.
THE MANIACS
SARAJEVO
1987![]()
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ve ... bez-jamaka" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Jest to meni glupa furka, cuj svi u crnom! Mrzim kad se tradicionalne plavo-bijele boje pocnu mijenjati nekim izmisljenim CRNIM!
Jedino ako ima neki valjan razlog.
Ali ja nikad necu prihvatiti da neko ko je navijac ili simpatizer Zelje dolazi u crnim obiljezjima na stadion. Zamisli da su nam dresovi igracima crni. Inace u novije vrijeme se podobro izgubila plavo-bijela harmonija na tribinama, cesto se vidjaju neke crne duxe i sl. Pa je li to Zeljo?! Cuj crna...
Jedino ako ima neki valjan razlog.
Ali ja nikad necu prihvatiti da neko ko je navijac ili simpatizer Zelje dolazi u crnim obiljezjima na stadion. Zamisli da su nam dresovi igracima crni. Inace u novije vrijeme se podobro izgubila plavo-bijela harmonija na tribinama, cesto se vidjaju neke crne duxe i sl. Pa je li to Zeljo?! Cuj crna...
Osim - drugo ime za Želju !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002744612887" onclick="window.open(this.href);return false;bagrcavi je napisao/la:gdje si to pročito ? daj linkThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:vjeruj mi da ne znam, to sam procitao na vise grupa na fb, kazu da prosirim, pa evo sirim, koliko mogumiki 90 je napisao/la: zasto u crnom ??![]()
Za zivot cijeli!
Na forumu Tm.org ne piše nigdje to, pustite fejsbukovce !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.