Kupiti mozete ono sto je dostupno na trzistu. Najbolji igraci su u Barceloni, Bayernu i Real Madridu, to je jasno ko danPogba je napisao/la:Koliko košta Atletico da i njih kupimo?![]()
We buy what we want.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
27.10.2020
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Higuain je vjerojatno trenutno najbolji centarfor u Evropi, ali generalno nije bolji fudbaler od Benzeme koji je kompletniji igrač.
Pipita je klasični gol igrač, Benzema je majstor, koji i asistira i otvara prostor, sve ima. Majstor.
Pipita je klasični gol igrač, Benzema je majstor, koji i asistira i otvara prostor, sve ima. Majstor.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Ako je Higuain doveden, a Pogba jos uvijek vaga gdje ce, onda mi ga je jos manje zao i onda je bas budala.
Daj sad Radju, pa da se otkloni bilo kakva rasprava oko najboljih 11 Serie A u narednoj sezoni.
Daj sad Radju, pa da se otkloni bilo kakva rasprava oko najboljih 11 Serie A u narednoj sezoni.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
imas li ti dozvolu za koristenje ovog smajlijaPogba je napisao/la:Koliko košta Atletico da i njih kupimo?![]()
We buy what we want.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
To vi imate toliko para? Nisam znao da imamo Real ili City u Seriji A, ok pretpostavljam u tom slučaju da nećete prodavati Pogbu.jelle je napisao/la:Ima se moze se....Sta trebaju s parama stavit ih ispod jastuka...
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- IlCapitano
- Kontakt:
50 miliona je potrošeno dosad, o čemu pričaš?Biscione je napisao/la:To vi imate toliko para? Nisam znao da imamo Real ili City u Seriji A, ok pretpostavljam u tom slučaju da nećete prodavati Pogbu.jelle je napisao/la:Ima se moze se....Sta trebaju s parama stavit ih ispod jastuka...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pa ako si pratio , onda si vidio da je Exor dao pare.....a da se proda Pogba sta treba opet ostavit pare ispod jastuka?
Onda ide opet Pipita i Jedan veznjak....ne vidim u cemu je problem...nema ne trebaju 3-4 vrhunska igraca kako si ti reko....mi imamo to...treba nam vrhunski spic i eventualno veznjak ako ode Pogba
Ti si pobrko nas s Interom da nam treba 5-6 vrhunski igraca
Onda ide opet Pipita i Jedan veznjak....ne vidim u cemu je problem...nema ne trebaju 3-4 vrhunska igraca kako si ti reko....mi imamo to...treba nam vrhunski spic i eventualno veznjak ako ode Pogba
Ti si pobrko nas s Interom da nam treba 5-6 vrhunski igraca
Koliko sam ja shvatio Pogba nije tražio da ga prodate, pa prema tome da sam ja Juventino radije bih Pogbu nego Pipitu, ali ima nas svakakvihjelle je napisao/la:Ti si pobrko nas s Interom da nam treba 5-6 vrhunski igraca
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
A sto nebi obadvoje?....ko je reko da ce se Pogba prodat.....otice samo ako bude trazio....Pipitin transfer nema veze s Pogbom...jel ide u dvije rate po 47 mil....Juventus ima dovoljno para da obojicu imamo...pozBiscione je napisao/la:Koliko sam ja shvatio Pogba nije tražio da ga prodate, pa prema tome da sam ja Juventino radije bih Pogbu nego Pipitu, ali ima nas svakakvihjelle je napisao/la:Ti si pobrko nas s Interom da nam treba 5-6 vrhunski igraca
U tom slučaju sve 5
Vidis kako se na kraju dogovorimo
Zezam se....uglavom podrzavam transfer Pipite i da je od Pogbinih para...jel bolje dovest Pipitu klasu nego 3-4 Pereyre ili Zaze ...Pipita je jedini dostupan od top napadaca i direktno slabimo konkurenta ...posto smo popunjeni na svim pozicijama s top igracima i odlicnim zamjenama razumljivo je da sav budjet iskesiramo na napadca....tak da ja uzivam u ovom prelaznom roku...napokon prava imena
Zezam se....uglavom podrzavam transfer Pipite i da je od Pogbinih para...jel bolje dovest Pipitu klasu nego 3-4 Pereyre ili Zaze ...Pipita je jedini dostupan od top napadaca i direktno slabimo konkurenta ...posto smo popunjeni na svim pozicijama s top igracima i odlicnim zamjenama razumljivo je da sav budjet iskesiramo na napadca....tak da ja uzivam u ovom prelaznom roku...napokon prava imena
- IlCapitano
- Kontakt:
Inače na SKY-u su rekli da imamo 5 miliona popusta ako mi sve platimo i ne bude nadoknade od strane Gonzala kako je Mire odbio svoj dio tako da bi trebalo biti 89 miliona, ako to imalo pomaže. 
Ali ja samo zamišljam meltdown ako ova cijela stvar propadne. Samo zamislite prijeteće poruke za Di Marzia ako se ovo izjalovi.
Ali ja samo zamišljam meltdown ako ova cijela stvar propadne. Samo zamislite prijeteće poruke za Di Marzia ako se ovo izjalovi.
Higuain-Juventus, prime conferme: dal club ammettono contatti e disponibilità del giocatore
-
FrankDrebin
- Kontakt:
Ako ode Zaza, to cemo mescin nakon dugo vremena biti bez ijednog italijana u napadu
Jesmo li uopste ikada i bili bez italijanskih napadaca
Jesmo li uopste ikada i bili bez italijanskih napadaca
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."
- IlCapitano
- Kontakt:
AhahahaNothing is done for Higuain, @DiMarzio has just done a Gomes again.
Ko je to objavio?
I normalno da nije jos nista gotovo....danas subota ni ne ocekijem da ce biti vikendom i jedan transfer gotov
I normalno da nije jos nista gotovo....danas subota ni ne ocekijem da ce biti vikendom i jedan transfer gotov
- IlCapitano
- Kontakt:
Momak koji uživo gleda Sportitalia kanal. Čekam da javi još šta, ali daj Bože da je istina. 
Hahhaha oj jbt neki momak....pa nece se danas niko oglasit...vikend je ...ljudi odmaraju
- IlCapitano
- Kontakt:
Momak koji prenosi vijesti na Twitter kao i svi ostali. Gleda mercato show uživo i kaže ovo:jelle je napisao/la:Hahhaha oj jbt neki momak....pa nece se danas niko oglasit...vikend je ...ljudi odmaraju
Di Marzio said the player has just given his ok to the transfer, we're negotiating with Napoli, no clause has been paid.
Ma gotovo je to, ne pita se Napoli tu ako smo mi spremni platiti, a ako je medicinski jučer bio, nema dalje šta se pričati.
Danas je na okupljanju Napolia bilo velikih protesta i povika na račun predsjednika i Higuaina, tu će se sve brzo odmotati, kao i za Pogbu.
Jedino ako je zaista namjera Marotte da dogovori s igračem, a da ne plati klauzulu čime bi oni bili prisiljeni dati ga za manje.
Danas je na okupljanju Napolia bilo velikih protesta i povika na račun predsjednika i Higuaina, tu će se sve brzo odmotati, kao i za Pogbu.
Jedino ako je zaista namjera Marotte da dogovori s igračem, a da ne plati klauzulu čime bi oni bili prisiljeni dati ga za manje.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 23 jul 2016, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.