Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Twitter prepun informacija da je Salah sutra na medicinskim,a pojavila se i slika kako je u Engleskoj sa jaranima ( https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 3813_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ) Ne vjerujem de ce Tello u LFC, treba se okrenuti veznom igracu pokusati nesto oko Mate, citao sam negdje kako smo ponudili 17 milki za Cabaye-a ali Newcastle trazi 22. Spominjao se i Koke iz Atletica ne znam šta je sa njim. Rok je počeo, Brendane pare na sunce i kupuj.
At the end of the storm there's a golden sky..
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Nek ne sere i poveca ove sanse ulaganjima.Prelazni rok nije ni poceo,a prema natpisima mi se ne svida ono sto nam vlasnici (opet) pripremaju.Neke price o podrsci,a kad dode vrijeme za pojacanja dobit cemo ovo:2 krila za 10 miliona,veznjaka do 10 miliona i ako dobijemo tog beka mozemo se udarat nogom u guzicu.Uz sve to niko nece imati plate vece od 60k.nerkolfc je napisao/la:John W. Henry @John_W_Henry 26s
So what are the real odds of making top four at this point? City 99%, Chelsea 91%, Arsenal 87%, LFC 61%, United 30%, Everton 20%, Spurs 12%
To nije prava podrska za pravljenje konkurentne ekipe.Ne kazem da se ne moze tako ali treba puno vremena.
Kupovina Salaha mi se svida iako postoji odredeni rizik ali generalno mi je preko glave izvlacenja jeftinih igraca sa malim platama,onih kojih treba vratiti u zivot sa posudbama itd. Previse je rizicno,a Brendan nema mnogo izbora-malo para,a puno opcija za pokriti.
Ako hoce prave rezultate nek odrjese kesu i krenu po Matu(koji je nezadovoljan),Matuidia(koji oklijeva sa produzenjem ugovora) itd. Ima na trzistu klasnih igraca ali oni ne kostaju manje od 10 miliona po glavi koliko Henry daje po igracu.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Sam je sebi kriv što je dovodio Ilorije,Alberte,Aspase,Borinije a ne nekog tko će odma popunit prazninu u ekipi..RodgersBOSS je napisao/la:Nek ne sere i poveca ove sanse ulaganjima.Prelazni rok nije ni poceo,a prema natpisima mi se ne svida ono sto nam vlasnici (opet) pripremaju.Neke price o podrsci,a kad dode vrijeme za pojacanja dobit cemo ovo:2 krila za 10 miliona,veznjaka do 10 miliona i ako dobijemo tog beka mozemo se udarat nogom u guzicu.Uz sve to niko nece imati plate vece od 60k.nerkolfc je napisao/la:John W. Henry @John_W_Henry 26s
So what are the real odds of making top four at this point? City 99%, Chelsea 91%, Arsenal 87%, LFC 61%, United 30%, Everton 20%, Spurs 12%
To nije prava podrska za pravljenje konkurentne ekipe.Ne kazem da se ne moze tako ali treba puno vremena.
Kupovina Salaha mi se svida iako postoji odredeni rizik ali generalno mi je preko glave izvlacenja jeftinih igraca sa malim platama,onih kojih treba vratiti u zivot sa posudbama itd. Previse je rizicno,a Brendan nema mnogo izbora-malo para,a puno opcija za pokriti.
Ako hoce prave rezultate nek odrjese kesu i krenu po Matu(koji je nezadovoljan),Matuidia(koji oklijeva sa produzenjem ugovora) itd. Ima na trzistu klasnih igraca ali oni ne kostaju manje od 10 miliona po glavi koliko Henry daje po igracu.
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Ima i on krivice ali sami mu otezavaju svojim budzetom,to jest u startu je veci rizik od neuspjeha.Kao sto gledam sad ce mu dat 20 miliona za 4-5 pozicija,a ti mi reci kako da ih kvalitetno popunimo sa tih 20 miliona? Imenuj mi igrace od 5-6 miliona koji nece imati plate vece od 50k,a da ce odma popuniti praznine u timu.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Istice mu ugovor na ljeto ali on je AMF i CMF, mislim da cak moze igrati i kao RMF ali DMF nije 1000%LiverpoolREDS je napisao/la:da hoce vise krenuti s tim transferima sta cekaju vise,samo treba da se kokoske gurnu nos gdje im nije mjesto.Hajde Brendane cekamo tog salaha i tella
Raul Garcia DMF u atleticu istice mu ugovor na ljeto trebalo bi i to iskoristiti ne moze biti gori od Lava i Xavia da ga yebes

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa normalno, ne može sebi priuštiti taj luksuz da za 20 miliona dovede jednog igrača, a 3 ostale pozicije šuplje. Koga god da je doveo i šta god da je uradio, smatrao je da je tako najbolje za klub i rezultati se vide. Ako uspijemo da se izborimo za tu ligu prvaka, sve će ići lakše.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Bice ba 40M za Januar sta se sekirate
Nije ni John paksu

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Adam Morgan je poslije pozajmice i kupljen od strane Yeovila. Sretno mu.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
e onda nista najbolje se okrenuti fernandugaston je napisao/la:Istice mu ugovor na ljeto ali on je AMF i CMF, mislim da cak moze igrati i kao RMF ali DMF nije 1000%LiverpoolREDS je napisao/la:da hoce vise krenuti s tim transferima sta cekaju vise,samo treba da se kokoske gurnu nos gdje im nije mjesto.Hajde Brendane cekamo tog salaha i tella
Raul Garcia DMF u atleticu istice mu ugovor na ljeto trebalo bi i to iskoristiti ne moze biti gori od Lava i Xavia da ga yebes
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Cabaye je zvijer, ali mene nešto ta pojačanja iz Newcastlea ne privlače toliko.
Sretno Morganu! Danas očekujemo da Salah potpiše.

Sretno Morganu! Danas očekujemo da Salah potpiše.

Što te ne privlače ( pr. Enrique )
Cabaye je bolji sigurno od svakog igrača u našem veznom redu!
Samo što sam siguran da on neće doći
A vala trebao bi nam jedan crnčuga u vezi

Ja te volim, volim Željo..
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sigurno najbolji igrač Newcastlea, ali bio je i Carroll, bio je i Ba
Kako god, moramo se pojačati, valjda će Rodgers uskoro da nas obraduje. Recimo Salah i Reges za danas bi bilo dovoljno 

- Carragher23
- Kontakt:
- elninho_resTO
- Kontakt:
To su rekli jucerCarragher23 je napisao/la:Salah sutra stize

Svi mediji uglavnom spominju da ako dodje Salah Striling ide u Swanse sto po meni nebi imalo nikakve logike jer i ovako smo tanki na svim pozicijama osim stopera....ako cemo se rjesavati nekog to treba da bude Moses
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Sterling u Svonsi stvarno mi je to malo i glupo ipak , bolje njega ostaviti već onog Mosesa , jedino ako ne konta gazda još šta da dovede 

Tako blizu, a tako daleko.
pitam se samo koja je to budala objavila? mora da je sun ili mirror lolCiva je napisao/la:Sterling u Svonsi stvarno mi je to malo i glupo ipak , bolje njega ostaviti već onog Mosesa , jedino ako ne konta gazda još šta da dovede
Tamnoputi Cabayegio10 je napisao/la:Što te ne privlače ( pr. Enrique )

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
- RodgersBOSS
- Kontakt:
Pressicu danas odrzao pukovnik jer je General u odsustvu.
Iskreno se nadam da je i sa njim sve uredu mada to i nije toliki problem jer mora slusati direktivu s vrha.

Toliko o tome da ce Sterling na posudbu.Pascoe: “We laughed at the rumours linking Raheem Sterling with a loan move away. He’s going nowhere."
- donCorleone1892
- Kontakt:
Nema šanse da Mata dođe kod nas, Chelsea je odlučio da će ga prodati van Engleske
Tamnoputi Cabaye
btw. nemam ništa protiv da dođe 

Tamnoputi Cabaye

baš će ići na posudbu sad kad se ustalio u prvih 11 

Walk on, with hope in your hearts.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.