Ne bi mi krivo bilo ni sekundeChinaglia je napisao/la:nesretnice, dabogda kec bio, etDoeTz je napisao/la:Idemoo sad i druga faza tiketa

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ne bi mi krivo bilo ni sekundeChinaglia je napisao/la:nesretnice, dabogda kec bio, etDoeTz je napisao/la:Idemoo sad i druga faza tiketa
TKTV Arena 1 ima prenosslana_krv je napisao/la:svaka cast srce ko bosna,
ima li ko link ca celik
Vidi stvarno je istina da ste uigrani ove godine sa Husrefom na ćelu,to stoji.solinas je napisao/la:Sarajevo se raspadaaaa **** malo sarajevoooo oooo oooo **** malo sarajevoooooooooooooo
u utorak nokaut![]()
![]()
![]()
![]()
sada sjebat strumfove i hajmoooooooooooooooooooooooooooooo
Đe, šta, kakav video?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jel ko vidio video iz svlacionice? NAMA NIKO NISTAA NE MOZEE
Facebook Darka Todorovica, da znam kako postavit video, postavio bihAerials je napisao/la:Đe, šta, kakav video?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jel ko vidio video iz svlacionice? NAMA NIKO NISTAA NE MOZEE
I sa nase strane je razlog onaj klempo Dino.sasistika je napisao/la:Vidi stvarno je istina da ste uigrani ove godine sa Husrefom na ćelu,to stoji.solinas je napisao/la:Sarajevo se raspadaaaa **** malo sarajevoooo oooo oooo **** malo sarajevoooooooooooooo
u utorak nokaut![]()
![]()
![]()
![]()
sada sjebat strumfove i hajmoooooooooooooooooooooooooooooo
Al mi i kad smo osrednji kao što je trenutno slučaj smo veoma opasni za vas kroz istoriju gledano.Samo mi moramo sami sebi to da priznamo i to je to.
Ove godine smo stvarno prekucali ligu sa našim "strašnim" trenerom i njegovim pojačanjima od 105 golova po sezoni..hehe
Neznam kako iko od nas ima obraza da vam išta popuje osim da podrži Slobodu do kraja??Razlog je u Azmiru Huškaću vjerovatno pa to nije slučaj..
SRETNO u ligi