Zenzo je napisao/la:U subotu ce biti kolektivna zalost u redovima pitara i laznih mostaraca.
I u dobru i zlu skupa
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Zenzo je napisao/la:U subotu ce biti kolektivna zalost u redovima pitara i laznih mostaraca.
Hu iz u? Erdoganov ili opps?Capodecina je napisao/la:Muha jarane, kaže Samira Hurem da posle derbija ide da skrati vrhove i čini mi se da izvlači pramenove... pa, pripremi cenera.
Objasni to svojim igracima,samo Zajko zna evo ja primio na znanje.allah je velik i posten,dat ce postenimaMocMahale444 je napisao/la:Dva L kad vec glumis onda glumi kako treba.hskzmostar je napisao/la:Sabinho je napisao/la:U petak svi na dzumu da se molimo da Zrinjski bude prvakalahu dragi
ALLAHU DRAGI!!!
Haj sad tekbir
Ma ja, ma ja, ma ja.Eisenbahner1921 je napisao/la:Nisu se nafurali kao da im Papa dolazi, vec su nafurani jer igraju za trofej. Razumljivo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ovi u Sirokom se nafurali kao da im Papa dolazi.
Sa druge strane, navijaci ekipe koja se bori za isti taj trofej se nafuravaju na necije ulaznice te da nekom drugom syebu titulu.
Razumljivo bi mi i to bilo ali da se ta ekipa, pazi ovo, sutra ne bori za trofej.
Sto mucas?Sarajlijica1946 je napisao/la:Ma ja, ma ja, ma ja.Eisenbahner1921 je napisao/la:Nisu se nafurali kao da im Papa dolazi, vec su nafurani jer igraju za trofej. Razumljivo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ovi u Sirokom se nafurali kao da im Papa dolazi.
Sa druge strane, navijaci ekipe koja se bori za isti taj trofej se nafuravaju na necije ulaznice te da nekom drugom syebu titulu.
Razumljivo bi mi i to bilo ali da se ta ekipa, pazi ovo, sutra ne bori za trofej.
Tacno tako elhamdulillahhskzmostar je napisao/la:Objasni to svojim igracima,samo Zajko zna evo ja primio na znanje, Allah je velik i posten, dat ce postenima
More l se aminovat iz kuće?Sabinho je napisao/la:U petak svi na dzumu da se molimo da Zrinjski bude prvak
Taman mu rezem ananas, veceras ide ranije na spavanje a sutra ujutro treniramo s loptom oko bandera na vilsonovom setalistu da se maksimalno prilagodimo zeljinom sustavu igre.hskzmostar je napisao/la:Kako je Dulja?!
Oo prilagođavas ga Zeljinoj odbrani sjajno, sjajnoRigoletto je napisao/la:Taman mu rezem ananas, veceras ide ranije na spavanje a sutra ujutro treniramo s loptom oko bandera na vilsonovom setalistu da se maksimalno prilagodimo zeljinom sustavu igre.hskzmostar je napisao/la:Kako je Dulja?!
De vidi kako da odigraju protiv nas kao vi u Mostaru, pa da i na njima nabijemo gol razliku.Rigoletto je napisao/la:Taman mu rezem ananas, veceras ide ranije na spavanje a sutra ujutro treniramo s loptom oko bandera na vilsonovom setalistu da se maksimalno prilagodimo zeljinom sustavu igre.hskzmostar je napisao/la:Kako je Dulja?!
Ako stignemo otic cemo do doma penzionera da poboljsa igru jedan na jedan radi zebe i bekricaSabinho je napisao/la:Oo prilagođavas ga Zeljinoj odbrani sjajno, sjajnoRigoletto je napisao/la:Taman mu rezem ananas, veceras ide ranije na spavanje a sutra ujutro treniramo s loptom oko bandera na vilsonovom setalistu da se maksimalno prilagodimo zeljinom sustavu igre.hskzmostar je napisao/la:Kako je Dulja?!
Haveru, potpuno te razumijem, ali nemaš šanse kod nje... vidiš da vas ne yebe ni 5%, šta da ti pričam prijatelju kad su njojMocMahale444 je napisao/la:Hu iz u? Erdoganov ili opps?Capodecina je napisao/la:Muha jarane, kaže Samira Hurem da posle derbija ide da skrati vrhove i čini mi se da izvlači pramenove... pa, pripremi cenera.
Ja sam bacio oko na jednu dobru picoku voli pojesti, posebno popiti a onda se poklopiti. Sabra sunce naše.
Sabinho je napisao/la:Zrinjevci bicemo na vezi u subotu da se jednom istovremeno prolomi ova od Mostara do Sarajeva:
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.