English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nek me isprave Plavci ako griješim, ali Noni je tako znao igrati i za Chelsea. Ništa on nije pokazao što do sad nismo vidjeli od njega, fora je što taj igrač ima svoj limit i to je to. Mene nije ni iznenadio ni razočarao, radi baš ono što i očekuješ od njega. Puno zuji malo meda daje što neko reče.
- superFrankie
- Kontakt:
Ma nema se sta za ispraviti, uvijek je znao predriblati 2-3 igraca, izbaciti defanzivca iz igre, ali kad dodje do trenutka kad treba uraditi nesto konkretno tu zastopa. Ili napravi potez viska, ili pozuri ili bude sebican, rijetko se desi da bas sve odradi kako treba.Fuerza je napisao/la: ↑23 sep 2025, 18:23Nek me isprave Plavci ako griješim, ali Noni je tako znao igrati i za Chelsea. Ništa on nije pokazao što do sad nismo vidjeli od njega, fora je što taj igrač ima svoj limit i to je to. Mene nije ni iznenadio ni razočarao, radi baš ono što i očekuješ od njega. Puno zuji malo meda daje što neko reče.
To isto radi i u Arsenalu, direktan je, uspjesno dribla defanzivce, ali bez previse uspjeha u zavrsnici. Samo sto se cini da navijaci imaju jako niske standarde za krilnog igraca, sto me iznenadjuje jer imaju Saku u ekipi

- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Razumljivo je da simpatizerima Projekta Nonika ne nedostaje kad imaju Kittensa i Garnacha umjesto njega i dominantno su krenuli u sezonu. 

Oba igraca imaju istu statistiku u manje minuta tako da nije lose
Pa to I mislim, i onako se dosta izvlači lijevo, tu je dosta vremena u Frankfurtu igrao.TheMix je napisao/la: ↑23 sep 2025, 15:49Sto ce krakati Etiketa na krilu, mislim da to nema nikakvog smisla, osim ak se igra skupa Isaka i njega u napadu onda je to u reduOtelo je napisao/la: ↑22 sep 2025, 20:38E vidi ovog, nešto ozbiljno piše![]()
Frimponga nisi imao kad puno vidjeti jer se odmah povrijedio.
Kerkez, igra jednu dobro, pa se drugi pogubi. Mlad je, nije toliko loš uopšte.
Wirtz odigra drugo poluvrijeme dosta bolje, ali još se navikava na sve. Nema prostora kao na farmi.
Etiketa će vjerojatno lijevo ići, Isak gore, a Gakpo na klupu.
Igra se popravlja l sve više i više liči na nešto, ali daleko je to od savršenog.
Sa ostalim bih se i složio.
Za Zironju je Van Dijk rekao da je najteži napadač kojeg je čuvao, vazda je znao nešto sa loptom i imao čudan tajming i kretnju. Veoma mi drag igrač.
Ne mislim ga baš na čisto krilo, nego nešto hibridno. To u kombinaciji sa Ramom na devetci.
Ali ja bih probao Wirtza na krilu, Slobu na 10 i Salah desno.
No, da nema Faraona:
Gravengrob
Slobo Macca
Wirtz
Ramo Etiketa

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vazno je nama da klasu pokazuje Merino
Aha, samo kaj mislim da ce tesko on i Etiketa bit skupa na terenu, osim ako se igra protiv nekog slabijeg ili ganja rezultat. Osjecaj mi je da ste Ekitikea doveli zato sto se mislilo da se moze izvisiti za Isaka, pa ste se pokrili sa necim, a na kraju eto oba sletila.
ARSENAL4ever
Prevelik zalogaj mu ovaj petoligas.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mikel Merino (koji je vezni igrač) u 2025. godini ima više golova (15) od Palmera i Neta zajedno (14)

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mislis od Penalmera i Neta. Palmer i Neto su mozda 5 zabili.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:36Mikel Merino (koji je vezni igrač) u 2025. godini ima više golova (15) od Palmera i Neta zajedno (14)![]()

- superFrankie
- Kontakt:
Novi trofej za Arsenalbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 sep 2025, 21:36Mikel Merino (koji je vezni igrač) u 2025. godini ima više golova (15) od Palmera i Neta zajedno (14)![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.