Ma u reduChinaglia je napisao/la:elvir koljic - zeljescarov dzelat!svrakino1921 je napisao/la:Al kakav start Koljica na Vedrana a ide za Belgiju
Al ici onako a imas inostrani angazman
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Ma u reduChinaglia je napisao/la:elvir koljic - zeljescarov dzelat!svrakino1921 je napisao/la:Al kakav start Koljica na Vedrana a ide za Belgiju
Jedva!samirr je napisao/la:High je napisao/la:Sretno komšijama, da večeras izvuku bod.
Apsolutno se slazem.Eisenbahner1921 je napisao/la:
Evo mi pristajemo na fenomenalni prijedlog da liga danas zavrsi.
grbavicka je napisao/la:Koljic je klasa za nasu ligu... svaka mu cast... mi smo izgubili dva boda bezpotrebno ali bolje sada nego pred kraj prvenstva. oda ce znati kako da poboljsa igru nakon danas. ybg kiksevi se desavaju svim glavnim kandidatima za titulu...
12 klubova je u borbi za titulusince1948 je napisao/la:Kakav cirkus
Ovdje ce svatko svakoga dobijati. 6 klubova u borbi za titulu
Sisojini su mi najveći favoriti. Idu ispred Zrinjskog.MortemHz je napisao/la:12 klubova je u borbi za titulusince1948 je napisao/la:Kakav cirkus
BOSNA i HERCEGOVINA
Na kraju ce se baka smijat zadnjiMortemHz je napisao/la:12 klubova je u borbi za titulusince1948 je napisao/la:Kakav cirkus
BOSNA i HERCEGOVINA
Nema zanimljivije lige na svijetuMortemHz je napisao/la:12 klubova je u borbi za titulusince1948 je napisao/la:Kakav cirkus
BOSNA i HERCEGOVINA
Kakva greska Sirokog ukoliko je istina da je Pavic dobio otkaz, pa covjek nema poraza ove sezonebhpremierliga12 je napisao/la:Sta je to Pavic uradio danas?
Nema bolje na cijelom svijetu ba, vjeruj misince1948 je napisao/la:Mogu nam govoriti da smo jadni,ali niko nam ne moze rec da nismo zanimljivi.
since1948 je napisao/la:Mogu nam govoriti da smo jadni,ali niko nam ne moze rec da nismo zanimljivi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.