FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- bavaraccccc
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ne znam kako neki ljudi mogu neprestano srati na šanse Bayerna u ovom duelu. Da igramo protiv svemiraca opet je navijački zadržati 2 % nade a ne igramo protiv njih nego protiv jwbenog Matipa i Fabinha. Ne znam, ne moze covjek biti pametan. 

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
... ko plitak potok. 1-1 i rutinski 1-0 na AA.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Hladno 3:0 za Liverpool
Sreca pa nam nije Pep na klupi, iskontrirali bi nas ovi 5 puta i cao
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Lewa ovo mora iskoristit, moglo bi se ovdje cak i pobjediti 1-2..samo da ne primimo neki glup go na startu..
Zadnjih 5 knock out okrsaja sa "englezima" su zavrsili neslavno po fudbalsku NBA ligu
Bi l vjerovao da igramo visoko, sa posjedom i da nas ubijaju na kontre možda čak i više nego kod Pepuna, 62% je posjed, 17 šuteva i 46% vremena djelujemo u 2/3 terena.harden je napisao/la:Sreca pa nam nije Pep na klupi, iskontrirali bi nas ovi 5 puta i cao
Izdrilovao ih Pepi, evo treci trener a ne moze se iskorijeniti tika takasljivo je napisao/la:Bi l vjerovao da igramo visoko, sa posjedom i da nas ubijaju na kontre možda čak i više nego kod Pepuna, 62% je posjed, 17 šuteva i 46% vremena djelujemo u 2/3 terena.harden je napisao/la:Sreca pa nam nije Pep na klupi, iskontrirali bi nas ovi 5 puta i cao

Nije nego ne zele da toliko mijenjaju sto radi. Ono sto su nasljednici Pepa radili su samo kadrovske promjene i promjene formacije iz i u 4231. Karlo je pokuso sa 433 al to nije islo, uglavnom ideja i stil su slicni. Mi se i kod Kovaca branimo visoko i na presing isto kao kod Pepa s izuzetkom da ako protivnik zadrzi loptu vise mi se onda vracamo nazad u liniju. Tako je nesto i Karlo radio ali je tesko pronalazio balans sto je i kod Kovaca problem. Cesto bude uhvacen na takticke zamke prilikom implementiranja svega toga. Mlad je, neiskusan, tim nije formiran i tesko je bilo sta ozbiljno napraviti. Uprava mu mora, ako vec ostaje, pomoci da se rijesi igraca koji smetaju i da dovedu ono sto mu treba i sve mimo je gubljenje vremena i propast.
Kako sad ovo, zar nije bilo 1-3 na prošloj prognozi?sljivo je napisao/la:Hladno 3:0 za Liverpool

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Moram malo spustit loptu.S-Y-L-A-R je napisao/la:Kako sad ovo, zar nije bilo 1-3 na prošloj prognozi?

Kovač treba skrenuti pažnju zadnjoj liniji na Salaha i njegovu neodoljivu potrebu za simuliranjem.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa ima VAR, valjda nece opet biti neke katastrofalne greske yebemu ociSaurman je napisao/la:Kovač treba skrenuti pažnju zadnjoj liniji na Salaha i njegovu neodoljivu potrebu za simuliranjem.

Ima VAR, nek simulira.Saurman je napisao/la:Kovač treba skrenuti pažnju zadnjoj liniji na Salaha i njegovu neodoljivu potrebu za simuliranjem.
Nekako očekujem dobru tekmu i dosta golova. Mislim al sad, ozbiljno, da će biti neriješeno i to sa po dva gola.
Ako/kad dobijemo, ili eto, ako/kad prođemo, uklanjaš "Luđaka" i stavljaš najjači tandem na avatar:sljivo je napisao/la:Moram malo spustit loptu.S-Y-L-A-R je napisao/la:Kako sad ovo, zar nije bilo 1-3 na prošloj prognozi?

Valja ovo dočekati, kako sam ranije govorio, nikad ne znam šta da očekujem sa ovim Bayernom. Kontam da ga primiti moramo, koliko možemo zabiti, to je mnogo važnije pitanje. Jedva čekam sastav da se nakači kolektiv na pljuvanje.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
41.21.1.
Ne bi, samo bi ugasili klub.harden je napisao/la:ja mislim da bi oni suicid izvrsili da se Dijk povrijedi na duze vremena
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Obećavam, ako dobijemo sad ili prođemo stavljam ih obojicu na avatar.
Pratim, čekamS-Y-L-A-R je napisao/la:Jedva čekam sastav da se nakači kolektiv na pljuvanje.![]()

- bavaraccccc
- Kontakt:
Emocije mi govore da će rezultat biti 1-4 za nas ali razum mi kaže ipak 1-3 za Bayern. Očekujem da Leon zatrese mrežu makar jednom, Thiago jednom i Lewan dva puta

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Iskreno ocekujem 3:1. Za pool.i to ladno satrat ce nas njihov uber presšing.imam osjećaj da ce pool gudački odigrati zivi bili pa viđeli
Pravda za Tyson Furya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.