FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Adžem mora naći nekog da ga posavjetuje oko medijskih istupa i izjava poslije utakmica te pisanja po društvenim mrežama samo sebi skače u stomak. Izgleda da su svi zaboravili bisere naših prethodnih stratega.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 18 jul 2025, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
1+Argentina je napisao/la: ↑18 jul 2025, 17:06Pored vec glupih i prepotentnih (u prazbo izjava) Adzem pravi kardinalnu gresku. Prica o napadacu, taj lik koji dodje kako ga najavljuje mora zabiti 15 golova. Opet s druge strane ako mu bilo koju pocne Krpic bit ce koji djavo si ga dozivao itd. Sam sebi usta skace.
Isto kao sa Sosicem. Daje kapitensku, pa onda ga napada. Nista nije dobio, problem samo za Muftica, a Sosic pao.
IQ mu kao broj kopacki.
Ima lik defekt u glavi sto ce ga kostati ;D
ako ce mu ista doc glave, to su te stvari.
on neupitno voli klub i dobar je trener, ali previse sebi dopusta i kostace ga posla. prvo podrske navijaca, pa onda onda svlacionice, pa onda posla.
- gegenpressing
- Kontakt:
Zamišljam šta bi mu psovali da ne zabije svaku za te pare.avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 jul 2025, 17:02Ma ja se najviše bojim razočarenja u ponedjeljak kad konačno "sleti" taj famozni napadač.. Dajte ljudi ba ime koje je igralo i redovno trpalo u ligama sličnih kvaliteta kao našoj, taman da igra za 20-25 K KM mjesečno. Napadač mora biti klasa !!!!!!!!!!
Primjer Dangubić koji je imao puno manje.
A za te pare Bajić neće da igra,i onaj iz 3. Bundeslige.
Malo realnosti,iako se nazire sunce na kraju tunela.
Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Jel realno da se na klupskoj stranici vec godinama BAR ne cestita rodjendan Amaru? Sve znam sta je bilo al toliko je zasluzio u najmanju ruku...
je li to toliko vazno? brate da je ne znam ti ko, pustimo pitarima da se bave rodjendanskim cestitkama. imamo mi vecih problema.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 18:09Jel realno da se na klupskoj stranici vec godinama BAR ne cestita rodjendan Amaru? Sve znam sta je bilo al toliko je zasluzio u najmanju ruku...
-
- Kontakt:
Normalno da je bitno postovati svoje legende i slaviti ih, stvar je principa.svemalim1 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 18:10je li to toliko vazno? brate da je ne znam ti ko, pustimo pitarima da se bave rodjendanskim cestitkama. imamo mi vecih problema.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 18:09Jel realno da se na klupskoj stranici vec godinama BAR ne cestita rodjendan Amaru? Sve znam sta je bilo al toliko je zasluzio u najmanju ruku...
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma treba vidjeti što Amaru nismo rođendan čestitali yebo napredak kluba to nam je sad primarna tema.
Grupa iznad svakog pojedinca.
ja amara neizmjerno postujem kao najuspjesnijeg trenera u istoriji kluba i sina najvece legende. to mu nikad niko nece moci oduzeti, a da li mu je klub cestitao rodjendan ili ne me iskreno ne zanima ni 1%. shavatam da ti drugacije razmisljas i to je ok, ali meni licno je krajnje nebitno. halali.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 18:19Normalno da je bitno postovati svoje legende i slaviti ih, stvar je principa.svemalim1 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 18:10je li to toliko vazno? brate da je ne znam ti ko, pustimo pitarima da se bave rodjendanskim cestitkama. imamo mi vecih problema.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 18:09Jel realno da se na klupskoj stranici vec godinama BAR ne cestita rodjendan Amaru? Sve znam sta je bilo al toliko je zasluzio u najmanju ruku...
Kakve lopte Ilicica nije realno
Steta imali smo sanse I rezultat nije stvarna slika
Objektivno igrali smo lijepo, ali smo bili nedoreceni, jer za 40 suteva 2 gola su premalo
Oni 17 suteva 4 gola i to je ta razlika
Nadam se da ce ih poslati sve na trening samo da sutaju citav dan
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Sevap ne dat platu.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Naravno da nije primarna tema, i nije uopšte toliko bitna. Ali to je posao od 5 minuta maksimalno da putem zvaničnih kanala čestitamo rođendan čovjeku zbog kojeg i dan danas držimo status najtrofejnijeg kluba u državi. Samim tim, ne znam koliko je teško sastaviti 3 rečenice, napravit kompilaciju par slika i eto ako ništa "reda radi" čestitat rođendan čovjeku koji je sve uradio za ovaj klub.Riquelme1921 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 18:25Ma treba vidjeti što Amaru nismo rođendan čestitali yebo napredak kluba to nam je sad primarna tema.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Danas sam pisao o tome, kako će na taj način izgubiti povjerenje igrača i tu onda njegova priča završava.
On treba proći par ozbiljnih kurseva o menadžmentu, mislim da bi mu to itekako pomoglo.
-
- Kontakt:
Bolja vremena dolaze. U to budite sigurni 
-
- Kontakt:
Naravno, eno Nodi kaze da cemo biti u borbi za duplu titulu

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Hahah ne znam za borbu za duplu, ali bice svega i svacega aBd u naredna dva mjeseca.19vendetta87 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 19:20Naravno, eno Nodi kaze da cemo biti u borbi za duplu titulu![]()
-
Tacno. S druge strane, pogledaj samo koliko mu je svaki put ostavljeno prostora i vremena da podigne glavu, natenane razmisli, pogleda raspored svojih saigraca, pa tek onda uputi fantastican pas koji je uvijek bio gol sansa ili asistencija za realizaciju. Covjek je bukvalno prehodao dvije utakmice, nije se ni oznojio, a bio je najzasluzniji sto su nas eliminisali. Ovo je jedan od kljucnih razloga naseg ukupnog poraza, a nije ga bilo tesko izbjeci. U savremenom fudbalu penzioneri koji ne mogu vise ni potrcati ( bez obzira kakvi su nekada majstori bili i koliko im je jos teorije ostalo u glavi, a premalo zraka u plucima ) ne smiju biti prevaga u jednoj ovako vaznoj utakmici.NoDi80 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 18:33
Kakve lopte Ilicica nije realno
Steta imali smo sanse I rezultat nije stvarna slika
Objektivno igrali smo lijepo, ali smo bili nedoreceni, jer za 40 suteva 2 gola su premalo
Oni 17 suteva 4 gola i to je ta razlika
Nadam se da ce ih poslati sve na trening samo da sutaju citav dan
-
- Kontakt:
Pusti ba ove filozofe, postala tema takva da ne smijes nista kritikovat da te neko ne okarakterise kao debila. Ako kritikujes igru ne valja, kritikujes poslovanje uprave ne valja, na kraju napises da bi lijepo bilo da se sjetimo top 3/top 5 legende kluba - opet si debil. Najbolje nista ne pisat, svakako sam i prestao pa se nekad vratim i sjetim se sto sam prestao.MrAmarOsim je napisao/la: ↑18 jul 2025, 18:59Naravno da nije primarna tema, i nije uopšte toliko bitna. Ali to je posao od 5 minuta maksimalno da putem zvaničnih kanala čestitamo rođendan čovjeku zbog kojeg i dan danas držimo status najtrofejnijeg kluba u državi. Samim tim, ne znam koliko je teško sastaviti 3 rečenice, napravit kompilaciju par slika i eto ako ništa "reda radi" čestitat rođendan čovjeku koji je sve uradio za ovaj klub.Riquelme1921 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 18:25Ma treba vidjeti što Amaru nismo rođendan čestitali yebo napredak kluba to nam je sad primarna tema.
Amaru se treba svake godine poslati rodjendanska cestitka i oko toga ne bi trebalo biti polemike
On je najuspjesniji trener nakon rata i kakve god su nesuglasice u pitanju on se treba postovati
Sretan rodjendan veliki Amar Osim
Ne treba vise biti trener, ali moramo imati neke principe
Mi smo veliki klub i tako se u javnosti trebamo ponasati
Nadam se da ce sadasnji trener Adzem kojeg iznimno cijenim, postujem i podrzavam, promijenit svoj pristup s javnosti i da ce prestati koristiti drustvene mreze na nacin koji koristi
Sto se tice izjava tu takodjer treba biti ponizan i voditi brigu sta se govori na pressu
Kolektivno mi kao klub se trebamo se spustiti na zemlju i prestati “izigravati” velikana
Željo jeste velikan, ali to danas nikom nista ne znaci i svi zele tri boda
Prvo se emancipovati, a onda zasukati rukave i raditi bez ikakve price
On je najuspjesniji trener nakon rata i kakve god su nesuglasice u pitanju on se treba postovati
Nadam se da ce sadasnji trener Adzem kojeg iznimno cijenim, postujem i podrzavam, promijenit svoj pristup s javnosti i da ce prestati koristiti drustvene mreze na nacin koji koristi
Sto se tice izjava tu takodjer treba biti ponizan i voditi brigu sta se govori na pressu
Kolektivno mi kao klub se trebamo se spustiti na zemlju i prestati “izigravati” velikana
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Slazem se.NoDi80 je napisao/la: ↑18 jul 2025, 20:44Amaru se treba svake godine poslati rodjendanska cestitka i oko toga ne bi trebalo biti polemike
Pokazatelj da je klub na nivou mahale dok se ovako postavlja za Osima.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MrkiMedo, Napaceni87 i 33 gosta.