Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 01 apr 2015, 15:25

Ne znam, ja njega barem još sljedeću sezonu vidim tu. Volio bih da bude tako i mislim da će i biti tako. Za bilo kojeg imalo solidnog špica bi se morale istresti velike pare, a mislim da će se ovog ljeta ipak ganjati neke druge pozicije. Mada, ne isključujem baš ni tu mogućnost da se proda.

I da, ja ipak mislim da Kane nije one season wonder. No, vidjećemo, vrijeme će pokazati. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 01 apr 2015, 15:28

Radamel ce ostati u Unitedu. Ne opravdava igrama ali ce to doci. Pored toga, igrač je za marketinga. Ne ostane li pkejdem cijelu ovu stranicu.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 01 apr 2015, 15:29

Persie je vrhunski napadac cija je karijera, nazalost, isarana povredama.

Klub ima kesa, treba raditi na dovodjenju novog spica, jer iducu sezonu poceti sa igracem koji je od novembra 2013. izostao preko 140 dana (ukupno) je velika kocka.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 01 apr 2015, 17:29

Misljenja sam da necemo dovoditi napadaca i da nam ne treba uopste,vec sam rekao kako ce RvP biti tu i sljedece sezone jos i Wilson.Ne znam Only sto se to brines oko napada kad je to najmanji problem,ako Lvg ostane igrat cemo ovu formaciju i tu nam je Rooney dovoljan,Persie ce isto uskakat a Wilson rezerva.Dosta bitnijih pozicija mi moramo pojacati i usavrsiti prije napada

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 01 apr 2015, 17:42

Fino sam prilozio stanje povreda od 2013.

Jedan kvalitetan, stabilan napadac (Rooney) nije dovoljan da bi bili konkurentni na dva/tri fronta (u slucaju da izborimo lp ove sezone). Ponavljam, Persija povrede pokosiše plus godine uzimaju svoje.

Cuj napad najmanji problem? U ovom momentu napadac mozda nije prioritetan kao stoper il' vezni, al' to ne znaci da nam ne treba pojacanje u ovom segmentu.

Evo ti primjer ova sezona, imas tri napadaca, od toga Wazza iznio skoro citav ofanzivni teret na svojim ledjima. Sta kojim slucajem da nije u formi? Desava se period kada trebas imati dzokera, kako zbog forme tako zbog mogucnosti rotacija (koja su veoma vazne, pogotov u decembru/januaru te u ligi prvaka).

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 01 apr 2015, 17:55

OnlyUnited je napisao/la:Fino sam prilozio stanje povreda od 2013.

Jedan kvalitetan, stabilan napadac (Rooney) nije dovoljan da bi bili konkurentni na dva/tri fronta (u slucaju da izborimo lp ove sezone). Ponavljam, Persija povrede pokosiše plus godine uzimaju svoje.

Cuj napad najmanji problem? U ovom momentu napadac mozda nije prioritetan kao stoper il' vezni, al' to ne znaci da nam ne treba pojacanje u ovom segmentu.

Evo ti primjer ova sezona, imas tri napadaca, od toga Wazza iznio skoro sav ofanzivni teret na svojim ledjima. Sta kojim slucajem da nije u formi? Desava se period kada trebas imati dzokera, kako zbog forme tako zbog mogucnosti rotacija (koja su veoma vazne, pogotov u decembru/januaru te u ligi prvaka).
Ok,jesu nam napadaci zakazali ove sezone,ali mislis li ti da su zakazali narocito zbog svoje forme ili zbog sistema koji je LvG koristio?Rekao sam da nam nije potreban napadac ali kad bi bio dostupan neko svjetske klase kao sto je to bio Persie 2013 to treba iskoristit bez dvojbe.

Fazon je u tome da mi trebamo popraviti nas sistem igre koji odgovara napadackom stilu fudbala pa da tek onda ocekujemo od napadaca veci broj golova.Znam da je Falcao podbacio ove sezone ali svi smo se slozili da nije mogao funkcionisati u onom sistemu koji je LvG koristio.Smatram da je potrebno napraviti kolektiv od ove ekipe,igru koja ima i glavu i rep pa ces tek onda vidjeti da nije bitno ko ce davati golove jer tad mogu da daju svi

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 01 apr 2015, 18:02

Tigar je propali pokusaj za ovaj klub. Naravno, ima tu dosta do sistema, povreda, nove sredine, al' nadam se da ide na kraju sezone te da ce casno da se oprosti.

Perise u zadnje vrijeme vise van terena.

Al' kako taj sistem nije uticao na klasu poput Rooneya? Jos ga onaj debil vozao po veznom redu citavih 6 - 7 utakmica, da bi kada se vrati u spic, nastavio po starom.

Ovaj Gaalov "sistem" koji je forsirao dobrim dijelom sezone je uticao da to da se novi igraci nisu mogli uklopiti u tim i iskoristiti citav potencijal.
zakazali narocito zbog svoje forme ili zbog sistema koji je LvG koristio?
I jedno i drugo. Radamel ispod svakog prosjeka, Persie po bolnicama,...

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 01 apr 2015, 18:10

Eno on Rooney-a spominje :D ,sta se ima spominjati najkompletniji igrac lige

Sto se tice pojacanja u napadu,sad sam spomenuo ako bude dostupan neko visokog kalibra to treba iskoristiti,ali da se dovodi neki polovnjak to nikako.Bolje onda Wilsona koristiti

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 01 apr 2015, 18:17

Rooney je cisti primjer kako igrac, unatoc losem sistemu moze na osnovu individualnog kvaliteta prelomiti utakmicu.

Zelim reci da Rooney, RVP i Wilosn nisu dovolji da bi iduce sezone bili konkurentni (pa cak i na jednom frontu), zbog pomenutog.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 apr 2015, 19:07

Treba apsolutno novi napadac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 01 apr 2015, 19:44

Ovaj Firmino nije los,sta mislite ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 01 apr 2015, 20:14

posto nema puno izbora na trzistu mislim da ce Falcaa zadrzati
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 02 apr 2015, 09:21

ali ove najave tipa Khedira, De Jong mi stvarno ne mirišu. Lijepo je da su besplatni, ali skupljati te polovnjake mi i nije neka ideja :/

vezni red Khedira, De Jong, Fellaini.. jedino što ostaje u tom sistemu su duge lopte na Fellu, nema drugog rješenja ni na vidiku. Nadam se da su ovo ipak patke

Ali nadam se da će Depay doći.. zvijer

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 02 apr 2015, 09:37

Khedira je odlican igrac,27 godina...ako postoji mogucnost,obavezno ga dovesti.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 02 apr 2015, 11:17

Ma kakav Khedira. Pa taj igrac je od 2013/14. do danas odigrao 24 ligaska meca (od toga pola kao starter). I sad bi kao on trebao da nosi nasu vezu :? Od tog perioda izostao ukupuno 260 dana. Ne znam gdje nadjete ove bogalje.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 apr 2015, 15:12

[youtube][/youtube]

Ovo je momciluk za nas. :beba:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 02 apr 2015, 15:22

Ja se slomih pisajuci o njem :mrgreen:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 02 apr 2015, 15:37

Cartman je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ovo je momciluk za nas. :beba:
Manchester United officials attend Holland v Spain

Louis van Gaal attended Holland's game against Spain at the Amsterdam Arena on Tuesday night along with several Manchester United officials, reports Telegraph correspondent Mark Ogden.

The Red Devils manager's presence at the match would have drawn little attention. It is more than conceivable that as former manager of the national team he was invited to watch the game. However, the presence of several prominent coaches has helped to suggest that he was there to scout possible summer transfer targets.

Goalkeeping coach Frans Hoek would have undoubtedly been there to keep checks on David de Gea, who was selected ahead of Iker Casillas by Vicente del Bosque. Jos van Dijk, a close confidant of Van Gaal and Manchester United first-team coach, was also present as was chief opposition scout Marcel Bout.

Daley Blind was the only other Manchester United player involved in the fixture, suggesting they were there to look not only at their own players, but at potential signings. One would have almost certainly been Memphis Depay.

The 21-year-old has been linked with a move to Old Trafford this summer with PSV Eindhoven preparing to cash in on their prized asset. Currently fighting it out with his team-mate Luuk de Jong for the Eredivisie Golden Boot, Depay is expected to inspire bids of around £20million when the summer transfer window opens.

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 02 apr 2015, 15:38

I ja sam misljenja da nam treba napadac na ljeto... RvP-a (iako je jos uvijek klasa) ubise ga povrede i ne moze se vise na njega osloniti, a na Radamela se izgleda i ne racuna... Ovo sve vodi na zakljucak da je Unitedu potrebna svjeza krv u napadu.
Mislim da bi najbolje rjesenje (ako ga je moguce dovesti) bio Cavani... u najboljim je godinama, a u PSG-u nikada nije mogao pokazati svoj maksimum.
Bas Dost po meni nije neki vrhunski kvalitet. Poprilicno je nedokazan, jer kvalitet pokazuje tek od nove godine a za njegove usluge bi trebalo izdvojiti oko 25m eura!
E sad ima dosta ovih mladjih napadaca kao sto su Dybala ili Vitolo, koji bi kostali mnogo novca i njihovo dovodjenje bi bio velika kocka. Dybalu sam gledao vise puta ove godine i on je stvarno dobar fudbaler. Brz, dobra tehnika, ne komplikuje puno i (sto me je odusevilo) odlican pregled igre.
PS Firminho je po meni je vise 10-ka nego napadac... Kvalitetan igrac, al mislim da nam trenutacno nije potreban :D
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 02 apr 2015, 16:03

Covjek me bas podsjeca na Nanija, zato sam skeptican sto se njega tice. Depay djeluje kao igrac koji zna sve s loptom ali i kao krilo sposobno da uspori sve i jednu brzu akciju potezom viska, dobro razmisliti sto se njega tice.

Dybala je rjesenje za nas napad, eh sada dali ga nasi i traze pitanje je. Siguran sam da finansijski mozemo nadvisiti Juventus, Arsenal takodjer tako da bi se komotno mogli upustiti u borbu za njega.

Ali veznjak i odbrana su apsolutni prioritet na ljeto!
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.