I da, ja ipak mislim da Kane nije one season wonder. No, vidjećemo, vrijeme će pokazati.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Ok,jesu nam napadaci zakazali ove sezone,ali mislis li ti da su zakazali narocito zbog svoje forme ili zbog sistema koji je LvG koristio?Rekao sam da nam nije potreban napadac ali kad bi bio dostupan neko svjetske klase kao sto je to bio Persie 2013 to treba iskoristit bez dvojbe.OnlyUnited je napisao/la:Fino sam prilozio stanje povreda od 2013.
Jedan kvalitetan, stabilan napadac (Rooney) nije dovoljan da bi bili konkurentni na dva/tri fronta (u slucaju da izborimo lp ove sezone). Ponavljam, Persija povrede pokosiše plus godine uzimaju svoje.
Cuj napad najmanji problem? U ovom momentu napadac mozda nije prioritetan kao stoper il' vezni, al' to ne znaci da nam ne treba pojacanje u ovom segmentu.
Evo ti primjer ova sezona, imas tri napadaca, od toga Wazza iznio skoro sav ofanzivni teret na svojim ledjima. Sta kojim slucajem da nije u formi? Desava se period kada trebas imati dzokera, kako zbog forme tako zbog mogucnosti rotacija (koja su veoma vazne, pogotov u decembru/januaru te u ligi prvaka).
I jedno i drugo. Radamel ispod svakog prosjeka, Persie po bolnicama,...zakazali narocito zbog svoje forme ili zbog sistema koji je LvG koristio?
Manchester United officials attend Holland v SpainCartman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovo je momciluk za nas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.