Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma kome vi šta gradite jadovi jadni.
Tata ti jad sto te napravio takvogmostar35 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:04Ma kome vi šta gradite jadovi jadni.Bošnje, sportski stručnjaci i pobjednici.
Shvatite da je jednom Hrvatu draže igrati sa svojim sunarodnjacima nego s nekakvim Ahmedima, Tahirima, Huseinima, Hadžikućima, i sličnima. A trener četnik Savo,,,kao i predsjednik saveza.
Čemu kletve? To je ružno i primitivno
Umjesto "Hrvatu", napiši "iskompleksiranom maloumniku", i ne trpaj mene, i još dobar dio Hrvata, u grupu s mentalno oboljelim osobama.mostar35 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:04Ma kome vi šta gradite jadovi jadni.Bošnje, sportski stručnjaci i pobjednici.
Shvatite da je jednom Hrvatu draže igrati sa svojim sunarodnjacima nego s nekakvim Ahmedima, Tahirima, Huseinima, Hadžikućima, i sličnima. A trener četnik Savo,,,kao i predsjednik saveza.
Pametni Bošnjo, razumio bi da to kažeš nekog Hrvatu iz Hrvatske, ali ti to govoriš meni koji sam i sam iz BihNoDi80 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:05Tata ti jad sto te napravio takvogmostar35 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:04Ma kome vi šta gradite jadovi jadni.Bošnje, sportski stručnjaci i pobjednici.
Da vam nije Bosne ne bi ni postojali
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.