A ako bi morao birati izmedju redovne igre i ovog trenutnog statusa u Evertonu gdje je jos uvijek daleko od prve opcije, biram ovo prvo jer je za njegov razvitak neophodno redovno igranje. Pa zar se uvijek yebemu nasi reprezentativci moraju zadovoljavati statusom dzokera sa klupe i to jos prihvatati kao normalno? Daj ba.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Igrao bi, ali bi bio treca ili cetvrta opcija sa klupe koji bi uletio u ekipu u zavisnosti od formacije, kartona, povreda. Realno, tu su Beri i Karti daleko ispred njega, a i generalno je konkurencija na sredini terena velika tako da se opet ne bi previse naigrao, bar ne onoliko koliko zelim za njega.
A ako bi morao birati izmedju redovne igre i ovog trenutnog statusa u Evertonu gdje je jos uvijek daleko od prve opcije, biram ovo prvo jer je za njegov razvitak neophodno redovno igranje. Pa zar se uvijek yebemu nasi reprezentativci moraju zadovoljavati statusom dzokera sa klupe i to jos prihvatati kao normalno? Daj ba.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
previse smo mi uzdigli ovog igraca,po meni on nema kvalitet za top 3 lige.
@rope11 objasnio.
na klupi je, "konačno" su odlučili da je u potpunosti spreman
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@chinaglia jeko ta? 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
komšinicaUnofficialpage je napisao/la:@chinaglia jeko ta?
Mislim da je upao umjesto Naismitha.Chinaglia je napisao/la:na klupi je, "konačno" su odlučili da je u potpunosti spreman
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Auuuu što ti imaš dobre komšiniceChinaglia je napisao/la:komšinicaUnofficialpage je napisao/la:@chinaglia jeko ta?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
kramaric propao u leichesteru,besic u evertonu.nema vise spasa za njih,zavrsili su oni sa premier ligom
Nemora znaciti to. Sjeti se Matica koji posle omladinskog pogona Chelsea nije mogao "meda" u Premijer Ligi pa je odlucio se vratiti u zivot u Benfici gdje je na kraju krajeva pokazao svoju svijetsku klasu. Naravno Chelsea je shvatio koliko je go*no pojeo i vratili su ga nazad, ali za tri puta veca cijenu. Ostalo je historija. Nebi me iznenadilo da Besic u januaru odnosno na ljeto ode iz Evertona ali na posudbu. Sumnjam da je Roberto glup i da ne shvata kakvog igraca ima. Potom Barry stari i ne vidim ga u timu iduce sezone.tarabuka je napisao/la:kramaric propao u leichesteru,besic u evertonu.nema vise spasa za njih,zavrsili su oni sa premier ligom
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ljudino nek si ti nama do klupe bar docero!!
Napredak je napredak, hebi ti to! Sto reko Armstrong rahmetlija mali korak za covjeka, al veliki za covjecanstvo.
Napredak je napredak, hebi ti to! Sto reko Armstrong rahmetlija mali korak za covjeka, al veliki za covjecanstvo.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Jel' mu žena naša?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Svabica. Dzesika. Curica je Lejla.FaraonTM je napisao/la:Jel' mu žena naša?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Fino što je dao djetetu domaće imesoccerfan je napisao/la:Svabica. Dzesika. Curica je Lejla.FaraonTM je napisao/la:Jel' mu žena naša?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Aha. Dao je i on, Vedo, Senijad obome,Miralem i Senad donekle. Lea je cini mi se Senadova mala. A u Ibricica Lejla i Edin.FaraonTM je napisao/la:Fino što je dao djetetu domaće imesoccerfan je napisao/la:Svabica. Dzesika. Curica je Lejla.FaraonTM je napisao/la:Jel' mu žena naša?![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Luletova žena je Sandra, može biti "naša", a može biti Hrvatica, ali ako je kćerka Lea, onda je ovo drugo
kod Hasana djeca imaju njemačka imena, kod Asmira kćerka se zove Taylor, majko draga
kod Hasana djeca imaju njemačka imena, kod Asmira kćerka se zove Taylor, majko draga
- JohnCleese
- Kontakt:
Kako mislis nasa ? Samo geografsko ili nacionalno i religijski ?Chinaglia je napisao/la:Luletova žena je Sandra, može biti "naša", a može biti Hrvatica, ali ako je kćerka Lea, onda je ovo drugo
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
šta ti misliš