Možeš postiti i kad nije ramazanQUARESMA 18<<< je napisao/la:Kad je ramazan i probam postiti, nema te pare da ja postim, tad dobijem apetit, al kad ne postim sasvim suprotno
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: Chat
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Dobrodošao u 23. vijek. Na ovom forumu je sve unaprijeđenoBaOrT je napisao/la:pozdrav
ja sam novi na ovom forumu i zelim svima ugodan mubarek ramazan
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Vjeruj mi, kad bi me vidio, konto bi da nista pod milim Bogom ne jedem, za svoju visinu (1,85 m) i godine (15) imam bas mrsavih 70 kila, a mimo Ramazana jedem po pet-sest puta dnevno, i to vecinom vrlo obilno, a i rijetko pazim sta jedem.Emir_ZENICA je napisao/la:Stevie koliko kila imas ?
Ja dnevno popijem 2-3 flase vode od po 1,5 litar,a sto se hrane tice ustanem oko 12 i nista ne jedem do jedno 23h navecer e onda mi se apetit otvoriLjeti rijetko kad po dani jedem,dok zimi jedem svakih 2 sata
Smijel se drkat tokom ramazana?
Inace, u mene je jaran tako drko bas za vrijeme ramazana i stari ga ufati, i kaze mu: "Mogo si se bar zakljucat, i to sto si postio ti vise nista ne vrijedi"
Inace, u mene je jaran tako drko bas za vrijeme ramazana i stari ga ufati, i kaze mu: "Mogo si se bar zakljucat, i to sto si postio ti vise nista ne vrijedi"
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
cuj smijel sePortillo je napisao/la:Smijel se drkat tokom ramazana?
normalno da nesmije
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- Thunderstruck
- Kontakt:
Pa normalno da smijePortillo je napisao/la:Smijel se drkat tokom ramazana?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Možeš i "vodit ljubav"(znam da ovo zvuči gay, ali da ne budem etiketiran kao prostak), ha ya.Thunderstruck je napisao/la:Pa normalno da smijePortillo je napisao/la:Smijel se drkat tokom ramazana?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
eSselamu alejkum' 
mozel' se izdrzat' ???
mozel' se izdrzat' ???
Ma kako sam se nadao dobro sam se udao.mandraX je napisao/la:eSselamu alejkum'
mozel' se izdrzat' ???
Za mene uopste nije tesko
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
eh sad je vec postalo gusto...ozednilo se ogladnilo se...a jos do iftara ima....kako vi???
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Interista di cuore
- Kontakt:
T-MAC je napisao/la:eh sad je vec postalo gusto...ozednilo se ogladnilo se...a jos do iftara ima....kako vi???
slabo bgm...jedva cekam iftar
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Divim vam se svima (onima koji poste), jer ja uistinu ne mogu izdržati bez hrane i pića toliko vremena. Volio bih da mogu, ali ne mogu...
Ranije, kad bih i probao da postim, uvijek se ojuftarim (ili kako se to već kaže) prije nego što treba, pa mislim da je bolje nikako ni ne počinjati. Svaka čast svima koji poste. Nije to lako izdržati, hajde prije bude zima pa i nekako, ali po ovakvom suncu..
Aferim
Ranije, kad bih i probao da postim, uvijek se ojuftarim (ili kako se to već kaže) prije nego što treba, pa mislim da je bolje nikako ni ne počinjati. Svaka čast svima koji poste. Nije to lako izdržati, hajde prije bude zima pa i nekako, ali po ovakvom suncu..
Aferim
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ma nije zagustilo, jos sat i nesto, i aBd se najest fino

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Prava drama.......zedan sam pravo......a najveci minus mi je sto moram predvoditi ljude na teraviji ne smijem se ni najesti ni napiti u suprotnom mi je belaj

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Poslao sad da mi kupe somuna dok nije nestalo 
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Gladan nisam, zedan nisam
al braćo sto mi se kafa pije, to je nenormalno... + cigar

Ocam sad bi najradije zaspao....... 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
nemoj bola
hahaha
evo jedan savjet, sta da uradis
YouTube + Arabeske
uzivaj 
evo jedan savjet, sta da uradis
oj braca to me odmah podsjeti na probe s orkestrom i horom....ljepse spavatimandraX je napisao/la:nemoj bolahahaha
evo jedan savjet, sta da uradisYouTube + Arabeske
uzivaj
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.