ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Pao je Kozlov fizički sad, a i Smyzcek je počeo servirati kao sumanut.
EDIT: Smyzcek je upravo izgubio svoj servis gejm nakon što je imao 40-00.
Bravo Stefane, idemo po preokret !!!!!
EDIT: Smyzcek je upravo izgubio svoj servis gejm nakon što je imao 40-00.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
interesantno
ali nije on dobio nego je ovaj smoto izgubio
ali nije on dobio nego je ovaj smoto izgubio
nego da ne bi bilo zabune, koga sam sada gledao, budućeg česnokova ili lendla? 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
@formance šta predviđaš za ovog momčiluka

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Strašno. Jednostavno strašno.
Četvrti meč zaredom koji dobija u 3 seta, ali ovaj put pobjeda ima veču cijenu, jer je ostvarena protiv 99. igrača svijeta.
Nevjerovatno.
Kozlov je kod 1-1 imao brejk loptu i činilo se da drži sve konce u svojim rukama. No Smyzcek ju je uspio spasiti, osvojiti gejm, a onda u narednom gejmu brejknuti Kozlova sa nulom. Potom je imao 40-00 na svoj servis, koji je uspio prokockati i omogučiti Kozlovu povratak u meč.
Kod 4-3 za Smyczeka ponovno se dešava situacija slična jučerašnjoj. Na servis Kozlova protivnik ima dvije brejk lopte, koje imaju snagu meč lopti. No, ponovo fantastična igra 16-godišnjaka kada je najpotrebnije. Obje je spasio fantastičnim potezima nakon dugih razmjena, osvojio gejm i držao servis sve do tiebreaka, gdje je suvi kvalitet jednostavno prevagnuo na njegovu stranu što rezultat od 7-1 i potvrđuje.
Fantastično, zaista fanstastično i odličan razlog za demoliranje alkoholom u ovoj mubarek noći.
Četvrti meč zaredom koji dobija u 3 seta, ali ovaj put pobjeda ima veču cijenu, jer je ostvarena protiv 99. igrača svijeta.
Kozlov je kod 1-1 imao brejk loptu i činilo se da drži sve konce u svojim rukama. No Smyzcek ju je uspio spasiti, osvojiti gejm, a onda u narednom gejmu brejknuti Kozlova sa nulom. Potom je imao 40-00 na svoj servis, koji je uspio prokockati i omogučiti Kozlovu povratak u meč.
Kod 4-3 za Smyczeka ponovno se dešava situacija slična jučerašnjoj. Na servis Kozlova protivnik ima dvije brejk lopte, koje imaju snagu meč lopti. No, ponovo fantastična igra 16-godišnjaka kada je najpotrebnije. Obje je spasio fantastičnim potezima nakon dugih razmjena, osvojio gejm i držao servis sve do tiebreaka, gdje je suvi kvalitet jednostavno prevagnuo na njegovu stranu što rezultat od 7-1 i potvrđuje.
Fantastično, zaista fanstastično i odličan razlog za demoliranje alkoholom u ovoj mubarek noći.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
@RioFerdy
Kozlov, Tiafoe, Donaldson su igrači u koje Ameri polažu velike nade i koji bi najveću tenisku naciju nakon toliko godina 'suše' ponovo mogli dovesti na najveći pijedastal, gdje im objektivno i jeste mjesto. Zatim, mlada garnitura Australskih igrača poput Kyrgiosa, Kokkinakisa, Tomika također obećavaju povratak druge najveće teniske nacije u sami vrh i možda prvi Slam nekog Australca na domaćem terenu nakon Marka Edmonsona 1978. Gledajući ova imena, izgleda da ćemo u budućnosti svjedočiti velikom povratku dva teniska diva, koji će podsjetiti na vrijeme kada su ove dvije nacije dominirale bijelim sportom. I dobro je što je tako, tenis sa njima i bez njih jednostavno nije siti sport.
Kozlov, Tiafoe, Donaldson su igrači u koje Ameri polažu velike nade i koji bi najveću tenisku naciju nakon toliko godina 'suše' ponovo mogli dovesti na najveći pijedastal, gdje im objektivno i jeste mjesto. Zatim, mlada garnitura Australskih igrača poput Kyrgiosa, Kokkinakisa, Tomika također obećavaju povratak druge najveće teniske nacije u sami vrh i možda prvi Slam nekog Australca na domaćem terenu nakon Marka Edmonsona 1978. Gledajući ova imena, izgleda da ćemo u budućnosti svjedočiti velikom povratku dva teniska diva, koji će podsjetiti na vrijeme kada su ove dvije nacije dominirale bijelim sportom. I dobro je što je tako, tenis sa njima i bez njih jednostavno nije siti sport.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Millman je protiv Querreya imao set i brejk prednosti u drugom, ali je Sam uspio preokrenuti stvari, vezati 4 gejma u drugom setu, osvojiti ga, te sada ima prednost brejka i u trećem. Šteta, protiv Millmana bi Kozlovu svakako bilo puno lakše, a ovako će protiv Querreya pobjeda biti nemoguća misija. Ipak, neka da sve od sebe, pa šta bude. Niko mu nema šta zamjeriti. 
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ma dosta mu je, skočiće za oko 300 pozicija na ATP rankingu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sa jučerašnjom pobjedom će od ponedeljka biti 450. igrač svijeta.

Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Postat će i najbolje plasirani igrač od 16 godina, Andrey Rublev je 495.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nole razbio Berdycha, trebalo je biti 6-0 / 6-0 ali mu Nole pušta 2 game. Berdych nije bio uopšte loš ali je Nole odigrao maestralno, svaka čast. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nole je odigrao vanzemaljski, ža mi Berdycha bilo.
http://live.drakulastream.eu/static/pop ... 74950.html
Meč bi trebao početi za nekih 10-15 minuta.
Idemo Stefane

Meč bi trebao početi za nekih 10-15 minuta.
Idemo Stefane
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Brejk za Kozlova, kakve riterne i udarce je vezao, bravo. 
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Querrey je nakon brejka vezao 4 gejma i odveo set u svoju korist, 6-3.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Kozlov je u petom gejmu uspio spasiti 2 brejk lopte i osvojiti gejm, ali mislim da je pitanje vremena kada će Querrey napraviti brejk i privesti meč kraju.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Tako je i bilo, brejk je pao odmah u narednom servis gejmu Kozlova, iako prva dva poena nisu ukazivala na to.
6-3, 6-4 za Querreya. Sam je odigrao dosta dobar meč, dao je jako malo šansi, što je protiv ovako umornog Kozlova bilo dovoljno za rutinsku pobjedu. Kozlov je uradio što je mogao, ali nije bio dovoljno fizički svjež da se Samu suprostavi svim oružjima koje posjeduje. Ipak, izgubiti od TOP 50 igrača svijeta ovim rezultatom nije ništa strašno, naročito nakon svega što je ovaj 16-godišnjak pokazao ove sedmice.
Dobio je i SE za Tibourn sljedeće sedmice, ali pitanje je da li će učestvovati na tom turniru. Što se Querreya tiče, ovo mu je 15. vezana pobjeda.
6-3, 6-4 za Querreya. Sam je odigrao dosta dobar meč, dao je jako malo šansi, što je protiv ovako umornog Kozlova bilo dovoljno za rutinsku pobjedu. Kozlov je uradio što je mogao, ali nije bio dovoljno fizički svjež da se Samu suprostavi svim oružjima koje posjeduje. Ipak, izgubiti od TOP 50 igrača svijeta ovim rezultatom nije ništa strašno, naročito nakon svega što je ovaj 16-godišnjak pokazao ove sedmice.
Dobio je i SE za Tibourn sljedeće sedmice, ali pitanje je da li će učestvovati na tom turniru. Što se Querreya tiče, ovo mu je 15. vezana pobjeda.
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@formance ti ovdje kao što ja nekad znam na temi BiH tenis, sam sa sobom pričat. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.