Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Brnjoo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Brnjoo » 18 avg 2010, 13:32

Andres je napisao/la:AHAHHAAH sta pare cine od igraca............
Covjek do neki dan molio Pepa da ga kupi , vidi ovaj ga ne benda ni 2 postopa ode gdje moze i gdfje ce pare obrtat ;)
PA ti nemas pojma. Real Madrid je jedini klub iz Spanije koji je pregovarao za Ozila i o kojeme se pricalo. To sto su Sport.es i SportSport.ba, koji su isto smece kao i --- SPAM ---, pisali, je tvoja stvar. Ozil nikad nikoga nije molio

Zelite gledati predstavljanje Ozila uzivo?

Kod: Označi sve

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 avg 2010, 13:44

Toliko si siguran da ce Real biti jaci od Barce ! I da bude nece biti radi MOurinha kojeg smatras toliko mocnim nego zbog igrackog kadra koji ima ! Hebo vas Mourinho , zivi bili pa vidjeli sta ce uradit sa Realom . ALi toliko samopouzdanje da imate nakon 2 godine silovanja , nije mi jasno ! Nije ni Pep balavac , mlad je ali svake godine sve bolji i bolji :) Vi dajete lovu za nekog Canalesa , Leona , DI mariju , Ozila , bla bla bla KEhedira itd itd
A Barca Sve te veznaje proizvela , samo sto nisu provjereni , ali su dzabali :) Kavi ce biti , vidjet ce se na samom startu sezone :)

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 18 avg 2010, 13:49

Andres je napisao/la:Toliko si siguran da ce Real biti jaci od Barce ! I da bude nece biti radi MOurinha kojeg smatras toliko mocnim nego zbog igrackog kadra koji ima ! Hebo vas Mourinho , zivi bili pa vidjeli sta ce uradit sa Realom . ALi toliko samopouzdanje da imate nakon 2 godine silovanja , nije mi jasno ! Nije ni Pep balavac , mlad je ali svake godine sve bolji i bolji :) Vi dajete lovu za nekog Canalesa , Leona , DI mariju , Ozila , bla bla bla KEhedira itd itd
A Barca Sve te veznaje proizvela , samo sto nisu provjereni , ali su dzabali :) Kavi ce biti , vidjet ce se na samom startu sezone :)
Sijecas li se ovoga :mrgreen: :mrgreen:
slika
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 18 avg 2010, 13:57, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 18 avg 2010, 13:50

Andres je napisao/la: Vi dajete lovu za nekog Canalesa , Leona , DI mariju , Ozila , bla bla bla KEhedira itd itd
Saberi svu lovu koja je data za naveden igrače i opet je manje od Chigrinsky :roll: :mrgreen: a i mnogo je igrao :mrgreen:
I spremi se sad će sniženja, pa s mamom lagano u interex po novu pernicu, bojice itd. i u pohod na novu školsku godinu. Pozdravi učiteljicu :mrgreen: a fudbal ostavi ozbiljnijim ljudima ;)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 avg 2010, 13:52

Andres je napisao/la:Toliko si siguran da ce Real biti jaci od Barce ! I da bude nece biti radi MOurinha kojeg smatras toliko mocnim nego zbog igrackog kadra koji ima ! Hebo vas Mourinho , zivi bili pa vidjeli sta ce uradit sa Realom . ALi toliko samopouzdanje da imate nakon 2 godine silovanja , nije mi jasno ! Nije ni Pep balavac , mlad je ali svake godine sve bolji i bolji :) Vi dajete lovu za nekog Canalesa , Leona , DI mariju , Ozila , bla bla bla KEhedira itd itd
Kehedira sigurno nije doso u Real :mrgreen:

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 avg 2010, 13:54

Strauss je napisao/la:
Andres je napisao/la: Vi dajete lovu za nekog Canalesa , Leona , DI mariju , Ozila , bla bla bla KEhedira itd itd
Saberi svu lovu koja je data za naveden igrače i opet je manje od Chigrinsky :roll: :mrgreen: a i mnogo je igrao :mrgreen:
I spremi se sad će sniženja, pa s mamom lagano u interex po novu pernicu, bojice itd. i u pohod na novu školsku godinu. Pozdravi učiteljicu :mrgreen: a fudbal ostavi ozbiljnijim ljudima ;)
A da zaboravio si Fernanda Gagu koji je palcen 30 i kusur mil , a koji je igrao jako mnogo , a kakda je igrao bio je fkt prestrasan ! Chygy je placen 24 mil , prodan za 15 i ???? Pa vi kupite igraca za 100 mil , a sljedeci dan prodate drugog za 100 Eura ! Jel te stid jade balavi ????? Zato ste vi Kaku doveli za 65 mil , a lik ne da igra on LETIIII ! i stid te reci nesta za transfer Chygya ! Pa bolan vama od 10 transfera 1 ispadne da nije precjenjen ili da nije propali !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 18 avg 2010, 13:58

Strauss je napisao/la:
Villa 28g =40 mill :mrgreen: :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 18 avg 2010, 14:00

Mojne se upiškiti u gaće od nervoze...
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 18 avg 2010, 14:00

Andres je napisao/la:
Strauss je napisao/la:
A da zaboravio si Fernanda Gagu koji je palcen 30 i kusur mil , a koji je igrao jako mnogo , a kakda je igrao bio je fkt prestrasan ! Chygy je placen 24 mil , prodan za 15 i ???? Pa vi kupite igraca za 100 mil , a sljedeci dan prodate drugog za 100 Eura ! Jel te stid jade balavi ????? Zato ste vi Kaku doveli za 65 mil , a lik ne da igra on LETIIII ! i stid te reci nesta za transfer Chygya ! Pa bolan vama od 10 transfera 1 ispadne da nije precjenjen ili da nije propali !
F.Gago je placen 20 mill :mrgreen: e dijete dijete info se prvo,,,sta reci za Pipitu od 12 mill :mrgreen: :mrgreen:
Hleb je placen 25 mill :mrgreen: koliko je odigrao, onaj Kairrson kako mu vec ime 15 mill :mrgreen: koliko je odigrao :mrgreen: Ibra 45 mill+ Eto :lol: :lol: xavi je vec veteran , zato 60 mill treba dati za Cesc :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 18 avg 2010, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 avg 2010, 14:01

Eto ti pameti ! Kolko Kaka ima godina botu ???? a placen 65 ! Pa za Villu se bar zna , covjek gdje god da igra zabijat ce ! U SPaniji , Valenciju il Barci ! Vidjecemo nega ove godine a vidjet isto tako Kaku i ostale vele igrace koje je doveo Real nebil barem mogao gola dati Barci !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 18 avg 2010, 14:03

Andres je napisao/la:Eto ti pameti ! Kolko Kaka ima godina botu ???? a placen 65 ! Pa za Villu se bar zna , covjek gdje god da igra zabijat ce ! U SPaniji , Valenciju il Barci ! Vidjecemo nega ove godine a vidjet isto tako Kaku i ostale vele igrace koje je doveo Real nebil barem mogao gola dati Barci !
evo tebi moj pajdo sve ce ti reci slika
:mrgreen: :mrgreen:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 avg 2010, 14:05

Cuj Gago 30 miliona.. e moj Andres xD

Ovaj Ozil nekakav nervozan.. samo grize usne :D http://www.as.com/video-directo/presentacion-ozil

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 18 avg 2010, 14:05

Ma Sevilla ce vas otresti ko slinu i jedne i druge :lol:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 avg 2010, 14:07

pusti ti to -
u nasem narodu ima jedna lijepa poslovica -

prvo skoci pa kazi hop.... zivi bili pa vidjeli ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 18 avg 2010, 14:07

Bilal je napisao/la:Ma Sevilla ce vas otresti ko slinu i jedne i druge :lol:
otrest ce njih Braga vacrss... :mrgreen: :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 avg 2010, 14:09

Uh, majko "smiješne" rasprave.

Prvo, ne znam kako ovaj Andres do ovog trenutka nije dobio nervni slom, jer je primjetna doza nervoze u njegovim postovima. Polako, momčino. Polako.

Drugo, smiješno mi je kada navijači Reala počnu sa "promašenim" i precijenjenim fudbalerima. Vidite, postoji razlika i to velika. Činjenica je da se Barca počela razbacivati(rekao bih da je najveći krivac Real iz Madrida), te su dolazili ljudi poput Chyngrynskog, Keirsona, Hleba, ali ti ljudi su osvojili nešto(ok, Keirson je odmah posuđen, ako se ne varam), za razliku od Realovih došljaka koji su preplaćeni: Albiol, Ronaldo, Benzema, Kaka, Granero. Dakle, računica je jasna. I jedni i drugi su rasipnici, samo što su jedni uspjeli osvojiti trofeje pa se i ne priča toliko o transfer politici.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 avg 2010, 14:11

Pa on prica nesto sto nidje veze sa Realom nema :D Da, sta ako vi pravite te igrace? Sta hoces od nas? Sta ako smo doveli Khediru, Ozila, Carvalha.. ?

Sta sa tim :lol:

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 avg 2010, 14:16

dovoljno je reci Robben , Sneijder ! 2 igraca koja su u top 5 prodali ste ih za sicu ! Doveli Kaku i Ronalda i Xabija koji su kostali gotovo 200 mil i opet niste mogli gola dat Barci , pa vas momak iz Kalesije dokrajcijo i za sami kraj Alcorcon , 4 ligas koji vas razvali , mislim , stid vas nesta pricat ! Ako ko ima prolae trasnfere i razbacivanje parama onda je to jedino na vrhu Real i niko vise !Pa i ovaj prelazni rok ste bacili mnogo novca , a niste prodali nikog !
Barca je portosila 49 mil , al je taj novac povratila prodajom Tourea i Chgya !

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 avg 2010, 14:17

Andres je napisao/la:dovoljno je reci Robben , Sneijder ! 2 igraca koja su u top 5 prodali ste ih za sicu ! Doveli Kaku i Ronalda i Xabija koji su kostali gotovo 200 mil i opet niste mogli gola dat Barci , pa vas momak iz Kalesije dokrajcijo i za sami kraj Alcorcon , 4 ligas koji vas razvali , mislim , stid vas nesta pricat ! Ako ko ima prolae trasnfere i razbacivanje parama onda je to jedino na vrhu Real i niko vise !Pa i ovaj prelazni rok ste bacili mnogo novca , a niste prodali nikog !
Barca je portosila 49 mil , al je taj novac povratila prodajom Tourea i Chgya !
Da, i sta sad? :lol:

hahaha ja njemu umri, hoce da dokaze nesto sto je vec svima poznato :lol:

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 avg 2010, 14:22

Tei se ne obracam botino ! Obracam se onom paceniku koji me ubjedzuje da Barca trosi vise ili pak da ima vise promasaja od Reala , pa to svi klubovi kad se spoje nemaju ! Do duse sada im je City konkurencija pa su morali dovest ove novopecene talente !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.