Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Obama izjavio da vanzemaljci postoje
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Lete svi Muriza da peru od neki dan, evo čovjeka u Brčkom na dženazi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JohnCleese
- Kontakt:
Neka, treba na vrijeme vrsiti pritisak da ne svale sve na malog covjeka kad je po vertikali barem 20 lojavih glavesina odgovornije.napoleon72 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 13:28Grob te yebo dragi, traze pravdu za nekog ko je tek izveden na rociste. Stvarno smo kao narod retardirani do 100 pm. Ovo malo drzave sto imamo je cisto Allahova milost ocm.12:50 "Pravda za Adnana" i "Erdoan, Erdoan", uzvikuju građani dok se kreću prema centru grada.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pa onda po tvojoj logici neka svaki vozac uzme da napravi nesrecu narod ce reci da nije kriv i da mu se namjestaJohnCleese je napisao/la: ↑15 feb 2026, 13:41Neka, treba na vrijeme vrsiti pritisak da ne svale sve na malog covjeka kad je po vertikali barem 20 lojavih glavesina odgovornije.napoleon72 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 13:28Grob te yebo dragi, traze pravdu za nekog ko je tek izveden na rociste. Stvarno smo kao narod retardirani do 100 pm. Ovo malo drzave sto imamo je cisto Allahova milost ocm.12:50 "Pravda za Adnana" i "Erdoan, Erdoan", uzvikuju građani dok se kreću prema centru grada.
- JohnCleese
- Kontakt:
Tako nekako.TefalTava je napisao/la: ↑15 feb 2026, 13:47Pa onda po tvojoj logici neka svaki vozac uzme da napravi nesrecu narod ce reci da nije kriv i da mu se namjestaJohnCleese je napisao/la: ↑15 feb 2026, 13:41Neka, treba na vrijeme vrsiti pritisak da ne svale sve na malog covjeka kad je po vertikali barem 20 lojavih glavesina odgovornije.napoleon72 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 13:28
Grob te yebo dragi, traze pravdu za nekog ko je tek izveden na rociste. Stvarno smo kao narod retardirani do 100 pm. Ovo malo drzave sto imamo je cisto Allahova milost ocm.i ima 20 glavesina iznad
I ne samo vozaci vec bilo koja firma u kojoj obican radnik ima stelom postavljenog pretpostavljenog sefa smjene, stranacki postavljenog sefa sluzbe, menadzent iskljucivo kriminalno- politickog biznis miljea itd......
Svabo je to...
Svabo je to...
pa ako je vodjstvo firme doslo politickim putem, u vecini slucajeva je taj isti radnik dosao tim istim putem i ne vidim da iko to izbjegava ili da daje otkaze radi morala, bez obzira ko to bio
u grasu su svi od direktora do portira krali od drzave, i to neofirno i uredno, taj isti gras kao i njegovi radnici trebali bi sebe da propitana pa onda druge sisteme
kad nesto radis naopako pokazat ce se kad tad jer istina, rad/nerad se uvijek pokazu, bilo milom, ili ovako silom
u grasu su svi od direktora do portira krali od drzave, i to neofirno i uredno, taj isti gras kao i njegovi radnici trebali bi sebe da propitana pa onda druge sisteme
kad nesto radis naopako pokazat ce se kad tad jer istina, rad/nerad se uvijek pokazu, bilo milom, ili ovako silom
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zar ne postoji i odredjena odgovornost vozaca ako je znao da vozi tramvaj koji nije tehnicki ispravan, posto smo citali da je prijavljivao kvar vise puta
I to na desetu godisnjicu smrti Dzenana
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 15 feb 2026, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Zato sto je to najsigurnija i usput najcool opcija, mali covjek. Ako utvrde da je kriv, samo ce nastaviti sa zavjerom. U suprotnom, bit ce jesmo vam rekli. A zapravo niko od ovih sad sto pisu bilo sta pojma nema kakvo je stanje, nit moze pouzdano znati.
Sud javnosti je donio odluku i to se nece promijeniti.
Sud javnosti je donio odluku i to se nece promijeniti.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 15 feb 2026, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
- JayCatwright
- Kontakt:
kakvi su ovo perhani što pozivaju na proteste
- JohnCleese
- Kontakt:
Hiljade primjera gdje radnici daju ili dobivaju otkaze, prozivljaju mobing i sl., a rijetkost su ostavke ljudi iz menadzementa i vrha.
Oni koji imaju najvecu odgovrnost na vrhu piramide nikad ne grijese, znaju se nositi sa pritiskom i sta sve ne
, dok ovi na dnu redovno grijese i pucaju.
Ma zayebi.
Oni koji imaju najvecu odgovrnost na vrhu piramide nikad ne grijese, znaju se nositi sa pritiskom i sta sve ne
Ma zayebi.
Svabo je to...
Svabo je to...
Evo Uk podnio ostavku.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo boldirano je i meni u glavi otkad su izašle određene info.akisarajevo92 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 14:08Zar ne postoji i odredjena odgovornost vozaca ako je znao da vozi tramvaj koji nije tehnicki ispravan, posto smo citali da je prijavljivao kvar vise puta
I to na desetu godisnjicu smrti Dzenana
Okej, hraniš porodicu, nije lako, krvav je to posao, ali kad bi dva puta prijavio takav kvar, a oni mi kažu vozi, ja idem u gras i dajem otkaz.
Pa makar morao šoferšajbe čistiti u Nedžarićima, bar znam da ne ugrožavam ni sebe, ni nekog drugog.
PS. Evo Uk podnio ostavku
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Uk kaže da podnosi ostavku. Sljedeći na redu su ministar Šteta i direktor GRAS-a. 
Mene samo zanima koja ce zavjera i mentalna gimnastika najglasnijih trenutno biti u pitanju ako i neki strani tim vjestaka utvrdi da je sve bilo ispravno s tramvajem? Ne shvatam zasto advokat nije odmah izasao sa zahtjevom za novo vjestacenje, a ne sa ovom pricom koja je solidno upitna.
Picko prijatelju ti nisi nikad ni trebao biti premijer, vozdra 
- feniksptica
- Kontakt:
Morar cu se bavit u politiku, samo iz ratloga sto iz dana u dan uvidjam koliko je nas narod glup.
Najbolje opozicija, al ako se omakne i vlast onda lagano radis sta hoces i ako sta zajebes raja se digne traze da te smijene.
Ti odes lijepo u tisini, narod zadovoljan, ti dobro proso.
Najbolje opozicija, al ako se omakne i vlast onda lagano radis sta hoces i ako sta zajebes raja se digne traze da te smijene.
Ti odes lijepo u tisini, narod zadovoljan, ti dobro proso.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
I ovaj Adnan, kako god iako možda nećeš odgovarati te nije tvoja greška, ipak si ubio jednu osobu, a drugu učinio invalidom. Spusti glavu, stavi kapu i uđi to auto.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
zelenim je bitno da adnan padne, ovo ostalo je svakako za qrc, niti su sta bitni
Apsolutno, jedini ministar koji je nešto i uradio i iza kojeg će ostati neka zaostavština, zato ih on i boli najviše.
Pa ja ne znam ni koja je tačno odgovornost Uka i zbog čega je podnio ostavku? Svakako mislim da nije za premijera, ali koju on tačno krivicu snosi?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.