Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Znači, biće nas. Vidimo se onda, ako Bog da, a moguće i da smo se sretali već u Scali. 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
- Kontakt:
Jel ovo udruzenje Unitedovih navijaca iz BiH priznato od strane kluba?
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Taman sam stigao na Herrerin prvi gol, postaje baš dragulj ovog tima. Strašno pozicioniranje momka.
Usput ja ne bih volio da Sterling dođe u United jer mi se čini kao neinteligentan fudbaler, a i svi ti liverfoolovi igrači kad negdje odu propadnu (eto osim zubareza koji nije ni blizu staroj formi, ali igra i dalje dobro).
Usput ja ne bih volio da Sterling dođe u United jer mi se čini kao neinteligentan fudbaler, a i svi ti liverfoolovi igrači kad negdje odu propadnu (eto osim zubareza koji nije ni blizu staroj formi, ali igra i dalje dobro).
- OnlyUnited
- Kontakt:
"[Ander] has a very good kicking technique and he should only be more composed," van Gaal continued. "I said to him 'you have to control the ball before you shoot'.
"I said that to him again in yesterday's training session, and then I kissed him at half-time because he had controlled the ball for the first time in his life and then he shot!

- Ed Woodward for Prime Minister !
Odlicno izdanje i sada ovih osam utakmica do kraja ostvarit sve pobjede mozemo mi to. GGMU ! <3
04.10.2009 !!
Zadnji puta smo posjed lopte manji od 50% imali 8. decembra u pobjedi protiv Sotona. Izgleda da je baš Van Gaal tu kontrolu i htjeo uspostaviti, iako je ispočetka bilo bezidejno i bezvezno sada već se javljaju sjajne akcije, prodori, brz protok lopte, proigravanja, stvarno veliki napredak, još kad se vidi da su nam najbolji igrači van forme, eh, mjesta za napredak još puno ima
Valjda se Angel malo ustabili na krilu do kraja sezone

Kosta propusta mec protiv nas
Jos nam treba max 13 bodova da bi obezbjedili top 4,a vjerovatno i manje u zavisnosti od Liverpula.

Jos nam treba max 13 bodova da bi obezbjedili top 4,a vjerovatno i manje u zavisnosti od Liverpula.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ma, bitno da se sad otprilike uspostavio jedan sistem koji funkcioniše. Što se igrača tiče, tu će uvijek biti promjena zbog povreda, kartona itd. Young i Fellaini igraju u dobroj formi zaista i pokazuju da za njih ima mjesta u Unitedu, ali ja jedva čekam da vidim ovakvu postavu:Devi1 je napisao/la:Zadnji puta smo posjed lopte manji od 50% imali 8. decembra u pobjedi protiv Sotona. Izgleda da je baš Van Gaal tu kontrolu i htjeo uspostaviti, iako je ispočetka bilo bezidejno i bezvezno sada već se javljaju sjajne akcije, prodori, brz protok lopte, proigravanja, stvarno veliki napredak, još kad se vidi da su nam najbolji igrači van forme, eh, mjesta za napredak još puno ima![]()
-------Herrera-----Carrick----------
Mata---------Rooney--------Di Maria
----------------RvP--------------------
Znači, za plan B su tu Fellaini, Young, Januzaj, Blind (kao vezni), Wilson, Falcao (barem zasad) itd.
-
- Kontakt:
I ako stvarno igramo dobar fudbal i u odlicnoj smo formi opet imam neku dozu straha.Slijede 3 pteteske tekme pigotovo dvije koje slijede.To bi mogao iskoristit Liverpool,ali opet treba bit hladne glave i ic tekmu za tekmom.sta bude neka bude,ali jedva cekam LP sljedece god.Dotuklo bi me da ostanemo bez nje
LP je jos prilicno daleko, opet se nama moze desiti pad u igri koji Liverpool moze iskoristiti a i mi imamo teske utakmice do kraja. City, Arsenal, Chelsea, Everton i Palace u gostima... bit' ce svega do kraja, tek sebi ne smijemo dozvoliti opustanje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Odlicna al' mnogo ofanzivnija od formacije sa Youngom/Fellom. Young je defazivno bolji od Angela, dok Fella radi dobar posao u oba pravca.-------Herrera-----Carrick----------
Ova formacija bi mogla proci sa brzim veznim ili da je npr. Carricku npr. 28 godina, ali protiv jacih ekipa je veliki rizik.
Isto tako sve nabrojane ekipe imaju tezak duel čim se igra protiv nasRooney88 je napisao/la:LP je jos prilicno daleko, opet se nama moze desiti pad u igri koji Liverpool moze iskoristiti a i mi imamo teske utakmice do kraja. City, Arsenal, Chelsea, Everton i Palace u gostima... bit' ce svega do kraja, tek sebi ne smijemo dozvoliti opustanje.

''Neka me mrze samo da me se boje''
1:07Policeman je napisao/la:

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Samo nemoj razbijat stolice momcino.MrParanoic je napisao/la:Eto i mene u Tuzlu u pub

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
O Berbatovu sve najbolje samo.Cartman je napisao/la:Samo nemoj razbijat stolice momcino.MrParanoic je napisao/la:Eto i mene u Tuzlu u pub

Slažem se, ali većim dijelom sezone bi moglo funkcionisat. Rooney svakako može pomoć' veznom redu, a nije ni Di Maria baš totalni ofanzivac.OnlyUnited je napisao/la:Odlicna al' mnogo ofanzivnija od formacije sa Youngom/Fellom. Young je defazivno bolji od Angela, dok Fella radi dobar posao u oba pravca.-------Herrera-----Carrick----------
Ova formacija bi mogla proci sa brzim veznim ili da je npr. Carricku npr. 28 godina, ali protiv jacih ekipa je veliki rizik.
Je li slucajno da smo se preporodili nakon suspenzije Evansa?
Puskom ga otjerat na ljeto. Dosta je vise.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Im'o je nekih dobrih momenata u Unitedu (ono partnerstvo sa Ferdinandom u jednom periodu, prije svega), domaći je produkt, ali mislim da je vrijeme da se skrasi u nekom klubu iz srednjeg (ili donjeg) doma EPL. Tu može biti sasvim solidan, sigurno. Mislim da će tako i biti na ljeto.Cartman je napisao/la:Je li slucajno da smo se preporodili nakon suspenzije Evansa?![]()
![]()
Za sljedeću sezonu su tu Jones, Smalling, Rojo, (novi stoper), te McNair i Blind za nuždu.
Prikice ne viđoh ni tebe da se popisaš pepelom po pitanju igara Smallinga, koji je apsolutno najbolji Unitedov defanzivac ove sezone.Cartman je napisao/la:Je li slucajno da smo se preporodili nakon suspenzije Evansa?![]()
![]()

- OnlyUnited
- Kontakt:
Idealan scenarij - CP veceras uzima bod (ili pun plijen) Cityu, a onda je u derbiju sve moguce. Gledao sam gradjane mnogo puta ove sezone i ono sto bih mogao zakljucti je cinjenica da igraju na posjed iz kojeg tehnicki jaki igraci poput Yaye, Silve, Aguera prave razliku. Nema tu nekog tempa, pogotovo u zadnje vrijeme, i mozda bi mogli iskoristiti situaciju i prednost domaceg terena, na kojem smo zadnji poraz dozivili od Sotona (u januaru).
City je izgledao veoma lose u utakmicama protiv ekipa koje su dobro zatvarale sredinu. Sto se defanzive tice, tu su u ozbiljnim problemima, kako po bekovima tako i u centru odbrane, a podatak da je Demichelis jedini u nekoj formi govori dosta toga.
City je izgledao veoma lose u utakmicama protiv ekipa koje su dobro zatvarale sredinu. Sto se defanzive tice, tu su u ozbiljnim problemima, kako po bekovima tako i u centru odbrane, a podatak da je Demichelis jedini u nekoj formi govori dosta toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.