U21s: Rafael, Adnan Januzaj, James Wilson & Paddy McNair are all in #mufc's squad to face West Ham tonight.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
- Ed Woodward for Prime Minister !
E yebem ti zivot. Idi Rafa, ne zasluzujemo te. Idi, a mi cemo gledat panja Valenciu.OnlyUnited je napisao/la:U21s: Rafael, Adnan Januzaj, James Wilson & Paddy McNair are all in #mufc's squad to face West Ham tonight.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Cuj panj Valencia a daj drug sta se desava sa tobom.Pa nema zahvalnijeg igraca igra beka i ako mu nike prirodna pozicija za 10.Trci ko da se benzinom puni gore dole.Bolji puno od nardkanog Rafaela koji je sklon povredama,kartonima i glupim ispadima
Neka te je stid moj Paranoja.MrParanoic je napisao/la:Cuj panj Valencia a daj drug sta se desava sa tobom.Pa nema zahvalnijeg igraca igra beka i ako mu nike prirodna pozicija za 10.Trci ko da se benzinom puni gore dole.Bolji puno od nardkanog Rafaela koji je sklon povredama,kartonima i glupim ispadima

Da nije Valencie jos bi bili u kupu. Najgluplji igrac lige.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Dobar je Antonio, kada se u obzir uzme cinjencia da je krilni igrac. Cak je i solidan tackler, al' pozicioniranje trpi i tesko ce sa 29 godina mnogo poraditi na tom segmetnu. Ipak mu stil igre prema naprijed vise odgovara.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 07 apr 2015, 19:37, ukupno mijenjano 3 puta.
Sa ovim odnosom prema Rafi LvG pokazuje da ne racuna vise na njeg i da vjerovatno Brazilac moze traziti noviti klub na ljeto a samim tim i mi novog desnog beka,Valencia ce biti taj izbor do kraja sezone.Zao mi je strasno Rafe,stvarno sam mislio da on moze napraviti jaku karijeru jer je imao potencijala za to,narocito nakon posljednje Fergijeve sezone u kojoj je izdominirao
-
- Kontakt:
Ma kup tekmu sa Arsenalom je cijeli tim zakazao.Iskreno jedino je Rooney bio svijetla tacka.Ne znam kako ti se Antonio ne svidja kao igrac.On je haveru tenk najzahvalniji igrac.Nije Bog Zna sta inteligentan kao Mata,ili Carrick ali svoj zadatak obavlja bas kako treba.i ja sam.haveru moj mislio da u Rafaelu imamo Marcela pa cak sam ogromne nade polagao i u brata blizanca mislii da imamo bekove za buducnost,ali grdno sam se prevario
-
- Kontakt:
Clyne i Show su buducnost.Dva beka koja ce sigurno igrati zajedno Repci,abd i u Unitedu.Dvije masine.Automatski rjesene bekovske pozicije za 10-ak godina...
Ja mislim da je Antonio trebo od pocetka da fura poziciju beka jer je prema naprijed ogranicen ko balkon i ja ga nikad vise ne bi volio gledati na krilnoj poziciji u klubu.Pruza solidne partije na beku i bas zbog njegovih fizickih predispozicija je mogao igrati ovu poziciju i to sa vecim uspjehom nego na krilu.OnlyUnited je napisao/la:Dobar je Antonio, kada se u obzir uzme cinjencia da je krilni igrac. Cak je i solidan tackler, al' pozicioniranje trpi i tesko ce sa 29 godina mnogo poraditi na tom segmetnu. Ipak mu stil igre prema naprijed vise odgovara.
-
- Kontakt:
Slazem se sa poligonom,on ue ogranicen prema naprijed Vazda nam.je kidao zivca svojim nekim glupostima.Ovako.kad.je ispred njega Mata i obavlja taj pametni posao,tenk je tu da trci i zatvara napade te probija prema naprijed i dodaje Ka Mati i to je to
- OnlyUnited
- Kontakt:
Imao je 11/12. cak 13 asist u epl, ali ono sto ga stalno sputava je osjecaj kod centarsuta. Prodje to ponekad, po zemlji ili kada ide kontra pa ima cist pas, medjutim u vecini slucajeva to izgleda lose, cak i katastrofalno. Moze posluziti kao alternativa za obe pozicije (zahvalan, borben, dobar duel igrac), al' nista vise od toga.
Navodno gostujuci i treci dres za sljedecu sezonu:

Po meni nije lose.

Po meni nije lose.
Vidio sam ove dresove i stvarno su odlicni,samo sam ja da crna garnitura bude gostujuci dres a bijela 3.izbor jer smo ovu sezonu imali bijele kao gostujuce ali izgleda da je vec odluceno da ce bijeli biti 2.izbor za sljedecu sezonu

Crni je perverzija

Benteke pored momčine Depaya?MrParanoic je napisao/la:Kazu Chicha i 35 mil Za Clyna.Znaci pored njeg jos jednog stopera,veznog i napadaca.Idealan scenarij po meni su(Hummels ili Otamendi,Radja,Clyne,i npr Benteke)Odlazak Rvp Falca u vjerovatno Rafaela Evansa te Nania

Što se tiče stopera Hummels je idealan ali je sklon povredama, mada bih ja najviše volio vidjeti De Vrija, priželjkivao sam ga još od SP ljetos.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Benteke bog te ****
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
@Cartman
Jesi li siguran da ti je Rafael na avataru? da nije mozda Fabio?
Jesi li siguran da ti je Rafael na avataru? da nije mozda Fabio?

Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- Motokultivator
- Kontakt:
Dex je napisao/la:Dajte nam Khediru, nek nam sjedi na klupi, da pokažemo ljudima da nam se može

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
- eric_cantona
- Kontakt:
Shaw, Jones, Smalling, Clyne - obrana Uniteda i Engleske slijedećih 10 godina ?MrParanoic je napisao/la:Clyne i Show su buducnost.Dva beka koja ce sigurno igrati zajedno Repci,abd i u Unitedu.Dvije masine.Automatski rjesene bekovske pozicije za 10-ak godina...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.