FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma ja, upravu si. Adzem je Ferguson, vodi 0:3 i zavrsi 3:3, a sve to u roku 5 minuta i od '88. Drzi seminare po Evropi.bhsport je napisao/la: ↑19 jul 2025, 21:49I nakon utakmice 3-3 je bilo jos X utakmica tako da tvoja 'objektivnost' pada u vodu takodjer. Puno veci kiks je Petrovićeva Krupa i derbi nakon finala kupa koji opet pobija tvoju objektivnost i lupanje.Argentina je napisao/la: ↑19 jul 2025, 21:34Fkt ne lupaj, ali bas ne lupaj.
Nakon te tekme protiv Veleza se imalo igrati jos 10+ kola. Nije niko mogao predvijdeti koronu i kriminal da ce se zaustaviti prvenstvo na nacin na koji se zaustavilo. Ako ovaj stav imas, onda podrzavas i Sarajevu korona titulu.
A ako je to tebi gore nego voditi 0:3 protiv direktnog rivala do '88 minute i zavrsiti tekmu 3:3. Onda bas nemamo o cemu pricati, NEOBJEKTIVAN SI.
Majstore, branis nesto sto se ne moze opravdati.
Petrovic - Da, jeste i to uzas uzasa. Ali mi pricamo o Adzemu. Kao sto si iznad pokusao da objasnis da je kiks 10 kola prije kraja prvenstva gori nego prokockati 3 gola prednosti.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Nisam ja care tezak nego mi malo nelogicna ova saga oko napadaca.V3rtigo je napisao/la: ↑19 jul 2025, 15:43Nema napadaca problem, dovedu se napdaxi koji ne moraju steiktno tu poziciju igrati...nismo Barselona... a jeste teske osobe boze dragi.
Imas jednog mladog napadaca od kojeg se moze ocekivat nesto dobro, pustis ga iako je pokazivao da nije los. Onda dovedes drugu dvojicu opet mladih koji tek trebaju pokazat vrijede li stim da je jedan na pozajmici.
Prvi spic nam je u godinama i iako nam je manje vise svima drag realno trebamo boljeg.
Nije losa stvar dovodit mladog igraca al nek se kali uz nekog dobrog.
Valjda trebas dovest prvo tog najjačeg igraca pa oko njega djecu da se kale. Pogotovo jer si imao protivnika u Evropi koji se mogao proc.
Ma sve to ostao si bez Jabera, covjeka koji je itekako valjao prema naprijed a i taj Dangubic.
Nadu mi daje to da Adzem zna sa mladim igracima, pa prizeljkujem npr da Sabic pokaze da je bas dobar igrac, to bi nas moglo spasit.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Mladi bh. fudbaleri Eldar Dragović i Amer Bašović trebali bi uskoro potpisati za Plave. Dragović je član Goražda, rođen je 2008. godine i ima već 16 seniorskih nastupa. Bašović igra za Radnik Hadžići, rođen je 2006. godine, a nekad je nastupao za Sarajevo.
U današnjoj utakmici protiv Famosa, nastupio je i Cullen Visscher, ofanzivni veznjak iz Sjedinjenih Američkih Država, koji je na probi i stručni štab će odlučiti o njegovom angažmanu.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Sabic (19) u posljednje 4 utakmice 3 gola i 2 asistencije
I ponisten mu jedan gol protiv Kopera ( racunam ga kao doprinos, jer nije njegova greska sto je ponisten)
Sutra ima priliku jos da pokaze sta zna protiv Radnik H
Nadam se da ce biti u prvih 11 u novoj sezoni
Dobro je sto je iskusniji Trouppe iza njega desni bek
I ponisten mu jedan gol protiv Kopera ( racunam ga kao doprinos, jer nije njegova greska sto je ponisten)
Sutra ima priliku jos da pokaze sta zna protiv Radnik H
Nadam se da ce biti u prvih 11 u novoj sezoni
Dobro je sto je iskusniji Trouppe iza njega desni bek
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
A sto si se ti druze uhvatio ponasanja Adzema i te utakmice toliko? Kad si se tek pojavio mislio sam evo nekog malo emancipovanog medju forumskim pukom, ali u zadnje vrijeme imas ispade kojih bi se mnogi klocevi ovdje postidjeli. Kakve veze ima koliko je neko pismen, obrazovan, kako prica, koliki mu je vokabular ovdje? Ovo su sportski radnici, prvi i jedini ikad koji je znao da prica je Ivica Osim. Da su obrazovaniji ne bi se bavili ovim vec bi bili na nekoj drugoj poziciji u klubu. I treba da bude malo neotesan, mislis da bi bilo koji igrac danas razumio da mu trener uljepsava sta treba da uradi i da mu pristupi filozofski? Press konferencije su toliko besmislene, mogu misliti koliko im je svima stalo do toga. Jedina, jedina stvar s kojom se slazem sa svima koji su to napisali jeste da Adzem malo smiri sirenje informacija i izljege emocija, a to kako ce on sta reci mene uopste ne zanima, a vjerujem ni bilo koga. Da je srece da objave medijsku sutnju, usute se i rade i nesto urade. Druga stvar hvatas se utakmice koja se desava jednom u historiji kluba, covjek imao nesrecu da bude tad trener i sta sad? Sto smo ga onda podrzali ovih mjesec i po? I onda se jos drugi kace i uporedjuju ko je kad vise uprskao i sta nas je vise kostalo. Pametno, pametno, daleko cemo tako. Na vrh svega da ti i ja kazem da san o utakmici gdje cemo imati atmosferu gdje svi par puta viknu "Zeljo", pojedu sendvic i masu onim prstom sa znakom #1 neces nikad dozivjeti, prosto zato sto ovdje tako ne funkcionise, koliko god to kulturno i lijepo izgledalo. Manijaci prave kazne ali dzaba bez tih ljudi nema ni ostatka stadiona, ni Zelje, ovo sve funkcionise tako. Inteligentan si lik, vjerovatno visoko obrazovan, sam kazes da pomazes klubu, imas dobrih postovai shvati ovo kao dobronamjeran savjet, pozdravArgentina je napisao/la: ↑19 jul 2025, 22:09Ma ja, upravu si. Adzem je Ferguson, vodi 0:3 i zavrsi 3:3, a sve to u roku 5 minuta i od '88. Drzi seminare po Evropi.bhsport je napisao/la: ↑19 jul 2025, 21:49I nakon utakmice 3-3 je bilo jos X utakmica tako da tvoja 'objektivnost' pada u vodu takodjer. Puno veci kiks je Petrovićeva Krupa i derbi nakon finala kupa koji opet pobija tvoju objektivnost i lupanje.Argentina je napisao/la: ↑19 jul 2025, 21:34
Fkt ne lupaj, ali bas ne lupaj.
Nakon te tekme protiv Veleza se imalo igrati jos 10+ kola. Nije niko mogao predvijdeti koronu i kriminal da ce se zaustaviti prvenstvo na nacin na koji se zaustavilo. Ako ovaj stav imas, onda podrzavas i Sarajevu korona titulu.
A ako je to tebi gore nego voditi 0:3 protiv direktnog rivala do '88 minute i zavrsiti tekmu 3:3. Onda bas nemamo o cemu pricati, NEOBJEKTIVAN SI.
Majstore, branis nesto sto se ne moze opravdati.
Petrovic - Da, jeste i to uzas uzasa. Ali mi pricamo o Adzemu. Kao sto si iznad pokusao da objasnis da je kiks 10 kola prije kraja prvenstva gori nego prokockati 3 gola prednosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.