Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Så Džekom pregovaraju danima a onda dođe odjednom ova ubleha Morata i za dan sve završi. Jedno je definitivno, Džeko ne ide nigdje iz Rome. Šteta jer ovo mu je bila posljednja prilika da napravi još jedan veliki transfer.
Još sad i ovaj belaj 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Fazon je što si trebao vjerovati jer je bio deal done i to na kvadrat!hurem je napisao/la: ↑21 sep 2020, 18:20Covjek je pouzdan i prenosi tačne informacije...pa evo i ovo za Moratu.
Ali bez obzira na sve to, ja ne vjerujem dok ne bude zvanicno..isto kao sto nisam vjerovao ni u vezi s Edinovim "here we go" i "deal done".
Dakle, isto kao sto je s Edinom na kraju na stand by tako isto moze biti i s Moratom bez obzira sto nije riječ o 3+ strane.
Dok ne bude zvanicno ja nista ne vjerujem.
Eno i Krunic trebao biti u Freiburgu pa na kraju nista...a bukvalno sve bilo kao dogovoreno.
...
Pirlo zna da je djed Dzeko duplo bolja opcija od Morate.
I onda onaj debil od predsjednika poceo za maltretira Milika jer je on bio jedan od igraca koji je pokrenuo protest protiv njega ili protiv nekog drugog iz uprave nemam pojma..
Dakle bio je deal done i to je bio do te mjere da je Milik došao u Rim!
Zato i jeste smiješno sve oko Dzeke jer još o 2018 i Celzija se dešavaju komedija stvari.
Iskreno mislim da mu je ostanak najpametnija opcija. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Tra poco alle 17.30 nuovo e decisivo confronto tra l’agente di Arek #Milik (David Pantak) e il #Napoli per sbloccare il passaggio del polacco all’#ASRoma. Presente anche l’intermediario Fabrizio De Vecchi. Dentro o fuori: la #Juventus aspetta #Dzeko e intanto ha bloccato
Ovdje pise da ima jos jedan finalni sastanak
- BlaiseMatuidi
Pa ima, znalo se to oko 16h. Ali u tome i jest fora, Paratici trazio da se dogovore i jave, onda 10 minuta nakon pocetka sastanka objavio Moratu.Mukki je napisao/la: ↑21 sep 2020, 18:46Tra poco alle 17.30 nuovo e decisivo confronto tra l’agente di Arek #Milik (David Pantak) e il #Napoli per sbloccare il passaggio del polacco all’#ASRoma. Presente anche l’intermediario Fabrizio De Vecchi. Dentro o fuori: la #Juventus aspetta #Dzeko e intanto ha bloccato
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
a sta ti imas od toga sto je Paratici istjerao principe prema smecarima , kad znas da je Morata k.iturina od igraca?
ne kontam cemu se kleberis
ne kontam cemu se kleberis
- BlaiseMatuidi
Daj mi jos par sati i bit ce duplo bolji od Dzeke. Poslije prvog gola i budjenja starih emocija - Dzeko who. 
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pa smisljeno sigurno. Pustio informaciju ovima pritisak da nabijeBlaiseMatuidi je napisao/la: ↑21 sep 2020, 18:49Pa ima, znalo se to oko 16h. Ali u tome i jest fora, Paratici trazio da se dogovore i jave, onda 10 minuta nakon pocetka sastanka objavio Moratu.Mukki je napisao/la: ↑21 sep 2020, 18:46Tra poco alle 17.30 nuovo e decisivo confronto tra l’agente di Arek #Milik (David Pantak) e il #Napoli per sbloccare il passaggio del polacco all’#ASRoma. Presente anche l’intermediario Fabrizio De Vecchi. Dentro o fuori: la #Juventus aspetta #Dzeko e intanto ha bloccato
Ovdje pise da ima jos jedan finalni sastanak![]()
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
jarane vidi se da si salty. sa dzekom se mozda i moze mastati o CL, iako je i to na dugu stapu i treba puno toga da se poklopi.
sa Moratom - zna se
a nije HDZ
ovdje je cak i Ronaldo zavaljen...dovoljno je vijdeti ko mu je vezni red
sa Moratom - zna se
a nije HDZ
ovdje je cak i Ronaldo zavaljen...dovoljno je vijdeti ko mu je vezni red
- Burberry46
- Kontakt:
To je to od Dzekine karijere, ovu ce igrat, od sljedece ce bit na klupi u Romi i to je to. Steta sto karijera nije krunisana na najbolji nacin
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Polako legendo, nije Dzeko momak od 22-23 godine pa da se salta svake godine u drugi grad ili drugu drzavu. U Rimu se skrasio, zena, troje djece, jedno rodjeno prije par dana, normalno da se sve uzima u obzir.
Ostalo mozda jos ozbiljne 2 godine igranja lopte, poslije ce se posvetiti necemu drugom, a u Rimu ima svo postovanje svijeta i ne bi me cudilo da tu ostane i nakon karijere.
15.10.2013.
Ako stvarno Morata dolazi, pitam se, sta ce im on. Jos drugi put, a nije se nista pokazao. Kazu da imaju vremena za transfer, a Moratu za par minuta sve gotovo. Daj Boze, da ipak Dzekson potpise za Juve.
- BlaiseMatuidi
Pa nije mi bas drago sto ne dolazi, ali svidja mi se razvoj cjelokupne situacije. Ono, suma umjesto drveta.
Nije jos kasno, ako mu je stalo neka zaprijeti Upravi i trazi transfer. Je li to tesko.
Svi trebaju nesto dati i zrtvovati se, cak i mi svoje zivce, a on ni prstom da mrdne. Ne ide.
Btw, evo Allan se odrekao zadnje dvije plate i plus platio kaznu za pobunu igraca iz novembra. Rijesio se budale i otisao. Milice, jel to tesko?
plata redovna svakog prvog. puno suncanih dana. djeca uhodana u vrticu...sta moze pozeliti vise jedan sportista?Kaunas je napisao/la: ↑21 sep 2020, 19:16Polako legendo, nije Dzeko momak od 22-23 godine pa da se salta svake godine u drugi grad ili drugu drzavu. U Rimu se skrasio, zena, troje djece, jedno rodjeno prije par dana, normalno da se sve uzima u obzir.
Ostalo mozda jos ozbiljne 2 godine igranja lopte, poslije ce se posvetiti necemu drugom, a u Rimu ima svo postovanje svijeta i ne bi me cudilo da tu ostane i nakon karijere.
kakvo postovanje...prvom ce mu j.bat mater kad ove godine zavrse iza sestog mjesta.
a da ne spominjem patnje nas koji moramo gledati tu skupinu antitalenata.
nema sanse da ce ih alegri preuzet. nije lud. bolje mu je jos godinu dana zivit na hljebu i vodi , nego vodit romu
Ostanak u Romi, pametan izbor 
- JohnCleese
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, Cwirek, invincible1921 i 55 gostiju.