Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Kad vidim ove proteste i demonstrante tačno sam na strani političara.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- VibeTribeX
- Kontakt:
ja ne vjerujem kakav polusvijet se vidi na onim snimcima
onaj na raskrsnici kod Skenderija sto "komanduje" na spidu, vidi se iz aviona da je junkie
ona zena kod prolaza ka Siranu je definitivno psihijatrski slucaj
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
- Maroon1946
- Kontakt:
Šta očekuješ od naroda koji generalno ne poznaje ni sve nivoe vlasti u državiOldTownDistrict je napisao/la: ↑15 feb 2026, 16:39Koliko si glup od “ajd sad i Steta da podnese ostavku” do KADA PREMIJER VLADE PODNESE OSTAVKU AUTOMATSKI ZNACI DA JE VLADA PALA I DA SVI MINISTRI SU POD OSTAVKOM GLUPAN!
- Shategabri
- Kontakt:
Kud li je krenuo ovaj sa ključem? Mora da je zaboravio na poslu ostaviti.
Na proteste nosiš alat
Na proteste nosiš alat
Koševo Zapad
Kažu forumaši samo da se ovo ne pretvori u politički slučaj i onda oni naprave isto. Tačno je onaj admin u pravu.
Don't hate what you don't understand.
Fazon je što se još nije utvrdilo ko je kriv, zato mi je totalno bezveze što je Uk dao ostavku sada. Razumijem pritisak javnosti, ali meni ovo više djeluje kao populistički potez. Da se ne lažemo, SDA go.vna nikad ne bi ostavku dali, tako da respect Uku jer je postavio nove standarde koliko god pametno ili ne to bilo raditi.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kad vidiš ove face na protestima, onda nema stvarno potrebe da se protestuje. Nek nam je Bog na pomoći s nama ovakvim kakvi smo.
U slučaju tramvaja i željezničkih vozila, obično se pretpostavlja da je životni vijek od 30 do 40 godina. Izjava službenika za štampu Odjela za mobilnost Stadtwerke Minhena.
Sad, neki razvijeniji gradovi pokušavaju velikim investicijama taj prosjek držati između 15 i 20 godina.
Nije problem stariji tramvaj, ako se redovno održava.
BiH ima neku struku, opremu i znanje. Problem je što ta struka ne može sačuvati integritet pred udarima korupcije.
Sad, neki razvijeniji gradovi pokušavaju velikim investicijama taj prosjek držati između 15 i 20 godina.
Nije problem stariji tramvaj, ako se redovno održava.
BiH ima neku struku, opremu i znanje. Problem je što ta struka ne može sačuvati integritet pred udarima korupcije.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

.jpg)