Meni su djelovali toliko ubjedljivo da sam ubjeđen da posjeduju ekskluzivni snimak pražnjenja ormarica u kampu u Trigoriji.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sram da te bude ako u Romi ostaneš dok se institucija bh fudbala gasi zbog tvog zajebavanja!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Svi smo ovaj put povjerovali, djelovalo je blize nego ikad, ali propade kao i one price za Chelsea i Inter prethodne dvije godine. Meni je iskreno zao sto nije bar na kraju karijere zaigrao za veliki klub, meni nista ne znaci ovaj neki trag u Romi sto je ostavio, yebes to.JohnCleese je napisao/la: ↑22 sep 2020, 18:35Meni su djelovali toliko ubjedljivo da sam ubjeđen da posjeduju ekskluzivni snimak pražnjenja ormarica u kampu u Trigoriji.
- JohnCleese
- Kontakt:
Red je da svoju porciju dobije i zuta stampaSheyi je napisao/la: ↑22 sep 2020, 18:42Svi smo ovaj put povjerovali, djelovalo je blize nego ikad, ali propade kao i one price za Chelsea i Inter prethodne dvije godine. Meni je iskreno zao sto nije bar na kraju karijere zaigrao za veliki klub, meni nista ne znaci ovaj neki trag u Romi sto je ostavio, yebes to.JohnCleese je napisao/la: ↑22 sep 2020, 18:35Meni su djelovali toliko ubjedljivo da sam ubjeđen da posjeduju ekskluzivni snimak pražnjenja ormarica u kampu u Trigoriji.
Sam sebi je kriv sto nije zaigrao za veliki klub, ali svakako transferom u Juve to svejedno ne bi ostvario.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- BlaiseMatuidi
FC Barcelona, ide Suarez. Mozda Dzeko sada za Barcelonu? Pjanke treba da nesto Uradi, FC B to bi jos bolje bilo nego Bianconeri.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma kako ce ga igdje prodati kad nisu u stanju da dovedu zamjenu, minirali su mu sve i jedan transfer u zadnje dvije godine (Chelsea, Inter pa sad Juve). Ovaj transfer rok je za njega gotov, samim tim i zadnja sansa da kod nekog velikog kluba dobije ugovor, od sljedece sezone moze zaboraviti to. Ili ce produziti ugovor u Romi i tu zavrsiti karijeru, ili se moze eventualno vratiti u Wolfsburg.
Supci da ovog portrala su ljudski sljam!!!Ovaj portal nema veze sa sportom!Jadan je narod o drzava koja ima ovakav sportski portal.Mislim da se vecina njih zovu bosnjacima muslimanima!
Evo Marca pise da je prvi kandidat da naslijedi Suareza u Barceloni. Kako bi to bilo lijepo, ali bilo bi lijepo i da zavrsi transfer rok, muka nam je msm svima od ovoga..
BHF
Joj, umalo da mu opsujem, i njemu i transferima 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
hajde u Barcuuu
realno sica za njih....bio bi dobar fit, da odlaze loptu mesiji...kuman bi konto evo van bastena.
ako ga kontaktiraju, pristat na sve...i amra bi volila tamo...ako ne htjedne, onda razvod.
no women no cry
realno sica za njih....bio bi dobar fit, da odlaze loptu mesiji...kuman bi konto evo van bastena.
ako ga kontaktiraju, pristat na sve...i amra bi volila tamo...ako ne htjedne, onda razvod.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hjade Džeko u Barcu, Pjaniću urgiraj i nek dovedu Džeku. Samo idi iz Rome.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kako ne shvatate da se Dzeko u ovoj prici nista ne pita. Dzeko nije presao u Juve jer Roma nije nasla adekvatnu zamjenu. Normalno je da ga nece pustiti ni u Barsu ako ga oni i hoce jer se situacija po pitanju njegove zamjene u Romi nije promijenila.
Kako ce u Barcu kad Roma nema drugog napadača 
Nek dovedu Lendrica.Idealna zamjena.Ako nepredje nigdje on nece htjet igrat za Romu tj zajebavace se.Neznam koji im je interes.
Sad realno, navijac svakog kluba u Evropi bi ga volio vidjeti u svojim redovima. Sad je fazon sto ce ga novine nakon propalog transfera povezivati za svakim klubom u Evropi, cisto zbog par klikova i zarade. Ne zanosite se, transfer Dzeke je propao i nece on nidje.
Roma se pravo zayebala sto ga nije prodala.Valja placati 7.5 miliona,Dzeko nakon svega nema volje igrati...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja nisam mogao pronaci link marce sto ga spominje, a vidim da se nasi pozivaju da je index prenio kako ga marca spomenula i onda redom svi portali krenu tim putem...
Pa desava se ono sto sam napiso u postu iznad, nazalost ali tako je.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], MostarNeretva, zikerrz21 i 32 gosta.