Miran budi u birtiji maći da ne biDneš bjen.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
sehidio je on davno otisao je kod kuke gdje ga cekaju banovicke hurijeMocMahale444 je napisao/la: ↑13 jul 2021, 05:09Jesi točkonja muflone zdepasti![]()
Miran budi u birtiji maći da ne biDneš bjen.
Bracuka dohakao mi tenis,bio u banovicima ,jedva se vratioPupanOzdrljic je napisao/la: ↑16 jul 2021, 22:20Delinjo ima li te medju živima? Evo i Kana se čak vratio a ti izgleda nafatao kakvu malu pa ne možeš do daha da dodjes haha![]()
Kako je
Kad bi Želji malo krenulo mogao bih reci nikad bolje u zivotu.
bravosarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 02:05Kad bi Želji malo krenulo mogao bih reci nikad bolje u zivotu.![]()
Tebi?
Piva mi je jedini prijatelj,ma bilo je fantasticno brate ,jedino eto nisam mogao na Grbavicu protiv Posusja ali jbg ...sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 02:28delinjo je napisao/la: ↑10 avg 2021, 02:21bravosarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 02:05
Kad bi Želji malo krenulo mogao bih reci nikad bolje u zivotu.![]()
Tebi?![]()
Ma isto sve nekako gura osim mog Zelje...
Ma brate sve nas ista muka muci, eto vjeruj mi sve mi poslozeno u zivotu i opet se lose osjecam.
Cuga li se?
Vidim na moru si bio kako je bilo?
Zapustili ste birtiju, a samo sam malo bio na odmoru.
gdje to popushi ban nesreco hahahahhahaNotOccasionalFan je napisao/la: ↑04 okt 2021, 13:30Zapustili ste birtiju, a samo sam malo bio na odmoru.![]()
Nisam bezidejnom sredio da vozi komercijalu, i on mi ovdje nasteli ban.Robust je napisao/la: ↑04 okt 2021, 14:10gdje to popushi ban nesreco hahahahhahaNotOccasionalFan je napisao/la: ↑04 okt 2021, 13:30Zapustili ste birtiju, a samo sam malo bio na odmoru.![]()
![]()
kako si brate moj
hahahaha i ja sam zbog majmuna dvije sedmice bio na izletu kod kukeNotOccasionalFan je napisao/la: ↑04 okt 2021, 14:24Nisam bezidejnom sredio da vozi komercijalu, i on mi ovdje nasteli ban.Robust je napisao/la: ↑04 okt 2021, 14:10gdje to popushi ban nesreco hahahahhahaNotOccasionalFan je napisao/la: ↑04 okt 2021, 13:30
Zapustili ste birtiju, a samo sam malo bio na odmoru.![]()
![]()
kako si brate moj
Sve je potaman, lijep mjesec iza nas, evo i danas vrtim sve snimke. La perverzion!
Vidim, kod tebe sve po starom, opklade se i dalje gube.![]()
Nadam se da ti nije realizacija ko kod nas u ovih 11 kolaNotOccasionalFan je napisao/la: ↑04 okt 2021, 15:26Ma kakva zenidba, samo neobavezno ganjam sto se toga tice. Bas sam nedavno zavrsio sa jednom banjalucankom, nadati se da ce ovi nasi krenuti mojim stopama danas i da ce ga fino pristaviti.![]()