NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2017/2018
Evo, Denver ce uzeti IT-a i Crowdera ako treba, posaljemo Chandlera, Mudiaya i ako treba Beasley-a nekom i dosta od nas...
Ma i Green im igra loshu sezonu, vjerovatno proigra u playoffu. Sirina im je truba ove godine i to ih j.ebe Livingston pau k.urcu za ushi, Iggy propo k'o guzica u kauch, hvala Bogu pa Rakete potpusashe Tuckera mijesto njeg. Swaggy P ce jednu dati 20, slijedecu pucat 0-8. Ali tek Februar, uletit u pravu formu treba u Aprilu i takav uchi u playoff, sad je to ne bitnoBobadilla je napisao/la:Ne bi rekao da GSW bas ima 99% sansi za izlazak sa zapada. Hou ima i glavu i rep, tukli su ih dva puta, OKC ih je dobio dva puta i to oba puta glatko, Denver je cini mi se isto dva puta bio bolji od njih. Jest da je RS ali ne treba omalozavati ni ostale ekipe, SAS bez Kawhia imaju minimalne sanse protiv njih ali u eventualnom duelu sa OKC i HOU nece im bas bit skinute gace.
Nije lose dati za Tyrekea ali da ces ga zadrzati, a na 3-4 mjeseca i da ode, propade ti pick kojem si mogao dovesti nekog drugog sa duzim ugovorom
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odakle ti to da su 11.??Epidaurus je napisao/la:GSW ce se dobro namucit da izadje sa Zapada ako nastave igrat ovako lose u odbrani. Ne znam da li je tempiranje forme i igra s nekim prekidacem ali odbrana im je tek 11. u ligi. Za sampionsku ekipu nedovoljno dobro svakako.
6.odbranu lige po defrtgu imaju,ali stoji da su pali u zadnje vrijeme.
Znamo svi da ce Iggy biti najbolji kad bude najpotrebnije.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
https://www.basketball-reference.com/le ... _2018.htmlNEZALAGANJE je napisao/la:Odakle ti to da su 11.??Epidaurus je napisao/la:GSW ce se dobro namucit da izadje sa Zapada ako nastave igrat ovako lose u odbrani. Ne znam da li je tempiranje forme i igra s nekim prekidacem ali odbrana im je tek 11. u ligi. Za sampionsku ekipu nedovoljno dobro svakako.
Ovdje su po DRTG 11.
Sto nije igrala Indiana sinoc?
U NBA se utakmice odgađaju iz 2 razloga: ili je neka jaka oluja u pitanju ili curi krov dvorane. Ne sjećam se da je ikad nešto treće bilo u pitanju.KapitenK je napisao/la:Sto nije igrala Indiana sinoc?
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vidim,ali ovo nije tacno.Reference grijesi ponekad u ovome ili nekako drugacije racuna.NBA.com. kaze da su 6.Epidaurus je napisao/la:https://www.basketball-reference.com/le ... _2018.htmlNEZALAGANJE je napisao/la:Odakle ti to da su 11.??Epidaurus je napisao/la:GSW ce se dobro namucit da izadje sa Zapada ako nastave igrat ovako lose u odbrani. Ne znam da li je tempiranje forme i igra s nekim prekidacem ali odbrana im je tek 11. u ligi. Za sampionsku ekipu nedovoljno dobro svakako.
Ovdje su po DRTG 11.
Here’s the NBA leaderboard for most total assists in the calendar year 2018:
1. Russell Westbrook (187 assists)
2. Nikola Jokic (129 assists)
3. Chris Paul (120 assists)
Sto si dusman svom timuJHam je napisao/la:Evo, Denver ce uzeti IT-a i Crowdera ako treba, posaljemo Chandlera, Mudiaya i ako treba Beasley-a nekom i dosta od nas...
Drugacije racuna basketball reference, vise je napredna statistika.NEZALAGANJE je napisao/la:Vidim,ali ovo nije tacno.Reference grijesi ponekad u ovome ili nekako drugacije racuna.NBA.com. kaze da su 6.
Gledati ovaj sa nba.com.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Zasto? Kod nas nema Lebrona da ubija saigrace u pojamrookielbj je napisao/la:Sto si dusman svom timuJHam je napisao/la:Evo, Denver ce uzeti IT-a i Crowdera ako treba, posaljemo Chandlera, Mudiaya i ako treba Beasley-a nekom i dosta od nas...
Washington da nije trejdao svoj prošlogodišnji 22. pick za polugodišnju posudbu Bogdanovića, kojeg nismo ni pokušali potpisati poslije, imao bi sada u svojoj ekipi Jareta Allen ili makar Josha Harta u svojoj ekipi. Prvi već fino igra i pokazuje strašan potencijal, dok drugi će dugo, dugo vremena biti u NBA kao solidan igrač rotacije. Ekipe koje nisu primamljive FA kao što su Bucksi, Toronto, Washington ne trebaju trejdati pickove za posudbe, jer nemaju boljeg načina da napreduju nego kroz draft. Pa evo Toronto je strašnu klupu izgradio kroz draft, a onda ih provukao 2-3 godine kroz svoj D-ligaški tim i sada već imaju jednu od najboljih klupa u NBA. To isto da je Washington radio, sada nebi imao samo Oubre na klupi, već još 2-3 solidna mlada igrača na istoj.Chstal je napisao/la:Mislim da ekipe kao sto su Cleveland, Toronto, Washington, Bucks, San Antonio, Boston trebaju dati svoj pik prve runde za Tyrekea Evans-a jer ce biti od 21 mjesta pa nadalje.Clutch je napisao/la:Jbg Evans bi bio rent od pola godine, a pick 1. runde je previše vrijedan u takvoj situaciji. S druge strane, ekipe koja ga žele dugoročno računaju da ga mogu potpisat na ljeto za dž, s obzirom da je slobodan agent.Chstal je napisao/la:Zanimljivo da niko ne daje prvi pik runde za Tyreke Evans-a, Boston, Fila i Denver daju mladog igraca i pik druge runde. Lakersi nece nista bitno mjenjati.
Izgleda da nece biti velikih promjena.
Zaista ne vidim da će iko do kraja dana prevagnuti i dati taj pick, osim možda Bostona jer bi im Evans odlično došao a pickova imaju na izvoz.
Lakersi dadoše D'Angela da bi se riješili Mozgova i tako oslobodili cap za ljeto, a sad lafo postali svjesni će teško dovesti max igrača. Next level thinking.
Zadnja izmjena: Ziggs, dana/u 08 feb 2018, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Danny Green and a first-round pick for Avery Bradley is one potential trade construction that the Spurs and Clippers have discussed, league **** say
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Moguc trade Anderson za George Hill
Sto jedan lik rece, igrali mi protiv Bosnjacke na Gimnazijadi, ja dao 12 poena a Osman 7 a vidi sad mene i vidi njega.rookielbj je napisao/la:
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ovo ce bit underwhelming.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Pistons send Willie Reed to Chicago for Jameer Nelson
Baš se tu slažem. Jasan primjer takvog stanja je posljednji poraz kontra OKCa. Baš par bespomoćnih situacija, a primjetih svađu između Greena i Curryja na TO. Kako god, ne djeluju baš dominantni kao što ih mediji opisuju. Like I said.Epidaurus je napisao/la:GSW ce se dobro namucit da izadje sa Zapada ako nastave igrat ovako lose u odbrani. Ne znam da li je tempiranje forme i igra s nekim prekidacem ali odbrana im je tek 11. u ligi. Za sampionsku ekipu nedovoljno dobro svakako.
Al' realno, kakva im je konkurencija u konferenciji, ipak će završiti kao prvoplasirani.
Bradley bi se samo tako koncepcijski uklopio kod Popa.Clutch je napisao/la:Danny Green and a first-round pick for Avery Bradley is one potential trade construction that the Spurs and Clippers have discussed, league **** say
Zadnja izmjena: GEYM, dana/u 08 feb 2018, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.