Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Koje mjesto će Arsenal zauzeti na kraju sezone?

1.
13
22%
Prvo
10
17%
First
36
61%

Ukupno glasova: 59

feniksptica
Kontakt:

Re: Arsenal - Chat

Post Postao/la feniksptica » 07 jul 2020, 23:21

Jjebo majku pa opet nas pokrase. Da se nadje od pocetka sezone, vjerujem da bi glat nabrali 10 bodova
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 07 jul 2020, 23:24

Kako ovo **** nije bio ofsajd???
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 07 jul 2020, 23:25

AA23 je napisao/la:
07 jul 2020, 23:18

Iwobi je bog za Willocka, ne znam koji **** je njemu sa ovim izmjenama
On je u Evertonu buraz, za nas nema pravo nastupa.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 jul 2020, 23:30

Sto vise gledam sve mi vise ofsajd
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 07 jul 2020, 23:31

Ma nema se sta gledat, ofsajd je preocit momenat kad skontas da je Perez dirao loptu, a i da nije bio je milimetarski ofsajd
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 jul 2020, 23:35

Ono sto mi najvise smeta kod nas, sto smo mrtvi poslesudijskih odluka opcenito. Mogu radit sta hoce mi nista, jedino Arteta malo dole kod linije se buni. Dok to ne promjene nema dalje
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 07 jul 2020, 23:35

Strasno, imas ispred sebe snimak, sve priblizeno ocito i najmanjem djetetu i ti dosudis totalnu glupost. Ne razumijem nikako.

Sto se tice Artete, cim su njemu standardne izmjene Vilok i Nketija taj nema puno klikera u glavi. Zivi bili pa vidjeli za dvije godine asistent Guardioli opet.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 07 jul 2020, 23:46

Kaze Arteta maloprije da ako je ono crveni, i Vardy je morao dobiti. Za ovak ofsajd sudije treba javno prozvati
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 07 jul 2020, 23:53

Upravo ovo
"I'm extremely proud of our team and the way we played against this type of opposition with how dominant we were in the first half. But clearly, we should've gone three or four-nil up and killed the game. That's what you have to do with this type of opposition."
One prilike se moraju iskoristiti.
Pld W D L
38 26 12 0

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 jul 2020, 23:54

15 fouls by Leicester, not a single booking

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 08 jul 2020, 00:01

Najjace mi je kad covjek pravi skolski faul za zutog kad se unio Tierneyu u tijelo da ga zaustavi da ne protrci i sudija mu daje neki govor. Pa brate mili to je fundamentalni prekrsaj za zutog, upisan u pravila

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 jul 2020, 00:04

Na stranu sudjenje i sto je gol trebao biti ponisten mi smo u prvom trebali rijesiti pobjednika, i nije mi kasno zasto smo poslije vodstva svaki put picqe nevidjene, cim je pocelo dr poluvrijeme sjeli smo golmanu u krilo i tako svaki put, jel to tako treba ili sta neka me neko prosvijetli, pa majku mu nastavi igrat pa dobit ces mozda gol ali napadaj pa ces mozda i zabiti i rijesiti protivnika, kod nas uvijek nabij se u svojih 16 i cekaj da ti ljudi zabiju pa onda kao pocnes opet igrat.
Sta je cekao danas sa Pepeom jedini koji driblingom moze neato napraviti ili na kraju krajeva cuvati loptu i iznudjivati faule, lik hladno ubaci dva **** koji niti znaju sacuvat loptu niti imaju fizikalije, niti dribling, skok igu nista, wilok nema ni brzine, za Kitu moze reci ubacio ga radi kontri radi cega je ubacen onaj antitalenat?
Opet smo sami sebe unistili
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 08 jul 2020, 00:07

Ne kontam tu logiku, ako nam se nije dao drugi gol ( i njihov golman je bio odlican) zasluzili smo da nas sudije ostete?

Pa moze se i 1:0 pobijedit

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 jul 2020, 00:18

Brokula je napisao/la:
08 jul 2020, 00:07
Ne kontam tu logiku, ako nam se nije dao drugi gol ( i njihov golman je bio odlican) zasluzili smo da nas sudije ostete?

Pa moze se i 1:0 pobijedit
Ma naravno da mozemo, a jel moramo uvjek stati, pa stali smo i proslu protiv vukova, ok dobro se zavrsilo zabili smo 2.gol i pobijedili, ali smo stali 100x na 1:0 pa smo ga na kraju popusili ili remizirali, samo u ovoj sezoni pobroj remije nakon vodstva i naseg povlacenja.
Jel ono sto ti zelis gledati povedi 1:0 i ajd u krilo golmanu cekaj kontru, prepusti kontrolu utakmice protivniku nije vazno gdje i protiv koga igras?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 08 jul 2020, 00:21

lose se odigralo drugo poluvrijeme, napadacki gledano slabo smo sta do crvenog uradili, al opet su dobro odigrali posle toga, nije bilo nikakvih opasnih i pravih prilika pred nasim golom, prosla je ta lopta koja nije smjela proci jer nije ni isla vardyu sto je najtuznije

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 08 jul 2020, 00:24

Pa napadali smo svo vrijeme dok smo mogli, nismo se uopste povukli nakon prvog gola. Moram te podsjetit da su i Vukovi i Lester ispred Arsenala i bodovno i fudbalski.

Optimisticno je sto se vidi da Arteta radi dobar posao, i da se kristalisu neke stvari, ali daleko je to od onog sto zelimo vidjet

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 08 jul 2020, 00:28

i dalje su mustafi i luiz u odbrani, to su kriminalci i ne mogu biti prva postava tima koji hoce ligu prvaka

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 08 jul 2020, 00:33

QUARTERBACK je napisao/la:
08 jul 2020, 00:28
i dalje su mustafi i luiz u odbrani, to su kriminalci i ne mogu biti prva postava tima koji hoce ligu prvaka
Mustafu stavi u dobar sistem i miran si. Mene brinu Luiz, Kolasinac i Bellerin. Prvoj dvojici fali mozga, a Bellerinu svega pomalo.
Ozbiljan tim se gradi od odbrane, bez toga dzaba sve realno

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 08 jul 2020, 00:34

Brokula je napisao/la:
08 jul 2020, 00:24
Pa napadali smo svo vrijeme dok smo mogli, nismo se uopste povukli nakon prvog gola. Moram te podsjetit da su i Vukovi i Lester ispred Arsenala i bodovno i fudbalski.

Optimisticno je sto se vidi da Arteta radi dobar posao, i da se kristalisu neke stvari, ali daleko je to od onog sto zelimo vidjet
Za Arttetu sam100% i vjerujem da ce uspjeti i napraviti od Arsenala nesto samo da ga puste da radi, zato sma i rekao nije da je do Arttete sto nisu znali zapucat dva, tri gola u prvom i hladit yaya u drugom,ali mi se ne svidja ono povlacenje u dr poluvremenu iako i to ne izgleda lose, jer ne dopustamo protivniku da nas ubija, sto je svakako pozitivno i plod Arttetinog rada, ali brate napani svom snagom u dr pol pokusaj im turit jos jedan i zavrsi posao, al dobro ajde ubjedjen sam nekako u pobjedu nad zidovima oni su nejac gora od nas :urnebes:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 08 jul 2020, 00:39

Brokula je napisao/la:
08 jul 2020, 00:33
QUARTERBACK je napisao/la:
08 jul 2020, 00:28
Mustafu stavi u dobar sistem i miran si. Mene brinu Luiz, Kolasinac i Bellerin. Prvoj dvojici fali mozga, a Bellerinu svega pomalo.
Ozbiljan tim se gradi od odbrane, bez toga dzaba sve realno
slazem se, ma evo igraju oni svi solidno u zadnje vrijeme, al jednostavno su svi svjesni da postoje bolji igraci od njih i da takvi moraju biti dovedeni.. sve trojica mogu ostati kao rotacija u timu jer treba imat sirinu i iskusne igrace, al ne smiju biti prvi izbor..

ja samo zamjeram sto nije izvadio aubu prije i uveo pepea da probamo sta na kontre kad se vec lopta nabijala samo, willock je prosjecan igrac a nama je on prva opcija s klupe.. tuga

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.