Da je sad SIR Jović tu sigurna bi trica bilazmaj_Bosne je napisao/la:Šta bod, sva tri boda se očekujeFatko je napisao/la:hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mozda rano ali bod iz Travnika nije daleko![]()

Da je sad SIR Jović tu sigurna bi trica bilazmaj_Bosne je napisao/la:Šta bod, sva tri boda se očekujeFatko je napisao/la:hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mozda rano ali bod iz Travnika nije daleko![]()
zamal ne reko vise sta ces sa Jovicem sta si dosadan sa njime hvala mu sto je nas ostavio na cjedilu i sto nam je doso ovaj trener vala svaka mu cast Jovic je zasluzan za ovo jer je otiso a doso KUNTICZmajjj je napisao/la:Da je sad SIR Jović tu sigurna bi trica bilazmaj_Bosne je napisao/la:Šta bod, sva tri boda se očekujeFatko je napisao/la:hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mozda rano ali bod iz Travnika nije daleko![]()
moranjak je napisao/la:Čestitke Zvijezdi na pobjedi i borbenoj igri...sada momci hrabro u Travnik pa sta bude...također bravo za red dragonse na navijanju...jos bolje izgledate na maloj tribini...
objektivno rudar nije losa ekipa al djeluju mi nepovezani rovcanin i tosunovic skroz odsjeceni bez ikakvih lopti od veznjaka samo ih je pokusavao uposliti golman ali bezuspjesno igra vam se svodila na preskakanje sredine terena sto vam nije donijelo nista dobro osim precke rovcanina.stambolija i zeric penzija oba realno nemaju oni vise snage za premijer lige.a sodic iskreno debljeg igraca nisam jos vidio u premijer ligi frajer ima 100kg nas ga napadac unistio dok nije dobio dva zuta.jedino bi vam pohvalio golmana cini mi se nikolic po meni je bolji od tripica za klasu.usvakom slucaju sretno u nastavku prvenstvamnogo_smo_jaki je napisao/la:Čestitke na pobjedi,vjerujem da je zaslužena.Ako možeš da kažeš nešto o igri Rudara,objektivno?astra1922 je napisao/la:cestitke na pobjedi teska utakmica koja se mogla i ocekivati. na momente smo djelovali dobro a na momente smo malo pogubili konce.osjetio se umor kod vecine igraca neznam zasto al dobro je na kraju ispalo .igru brisi bodove pisi.i napredovali smo jos jedno mjesto na tabeli.u svakom slucaju cestitke momcima...idemo sada pobijediti travnika
Pa Stambolija i nije toliko star ali danas je zakazao, ni Mikić nije nešto odigrao međutim bio im je najbolji u vezi. Šodić daleko najgori danas, vidjelo se na početku odmah da nikako ne može zaustaviti Halilovića. Mislim da crveni nije zaslužio jer njegov prvi žuti koji je dobio je prestrogo dobio, drugi je po onom kriteriju koji je danas imao Pilav opravdan. Danas kod Zvijezde Hamzića nije bilo nigdje drugo poluvrijeme a Jahić je unio živosti u igru i po meni uz E. Halilovića danas ponajbolji na terenu. Jakovljević mora vježbati ubačaje sa strane jer je danas dva puta prebacio cijeli šesnaesterac kao i Husić s druge strane.astra1922 je napisao/la: objektivno rudar nije losa ekipa al djeluju mi nepovezani rovcanin i tosunovic skroz odsjeceni bez ikakvih lopti od veznjaka samo ih je pokusavao uposliti golman ali bezuspjesno igra vam se svodila na preskakanje sredine terena sto vam nije donijelo nista dobro osim precke rovcanina.stambolija i zeric penzija oba realno nemaju oni vise snage za premijer lige.a sodic iskreno debljeg igraca nisam jos vidio u premijer ligi frajer ima 100kg nas ga napadac unistio dok nije dobio dva zuta.jedino bi vam pohvalio golmana cini mi se nikolic po meni je bolji od tripica za klasu.usvakom slucaju sretno u nastavku prvenstva
e to ce bas biti zanimljivo moje misljenje je da nece a volio bi da hoce.zavisit ce najvise od trenera ,ako ostane naravno,jer ga je on trenirao cijele pripreme i vjerovatno je vidio imal hljeba od njegazmaj_Bosne je napisao/la:Mujkić najbolji strijelac prve lige. Da li će on po završetku sezone potpisat za Zvijezdu?
Mislim da su parni žuti kartoni.astra1922 je napisao/la:e to ce bas biti zanimljivo moje misljenje je da nece a volio bi da hoce.zavisit ce najvise od trenera ,ako ostane naravno,jer ga je on trenirao cijele pripreme i vjerovatno je vidio imal hljeba od njegazmaj_Bosne je napisao/la:Mujkić najbolji strijelac prve lige. Da li će on po završetku sezone potpisat za Zvijezdu?![]()
imali neko info zasto pandza nije bio ni na klupi
PANDzA NIJE BIJO NA KLUPI ZATO STO JE OKASNIJO NA OKUPLJANJEzmaj_Bosne je napisao/la:Mislim da su parni žuti kartoni.astra1922 je napisao/la:e to ce bas biti zanimljivo moje misljenje je da nece a volio bi da hoce.zavisit ce najvise od trenera ,ako ostane naravno,jer ga je on trenirao cijele pripreme i vjerovatno je vidio imal hljeba od njegazmaj_Bosne je napisao/la:Mujkić najbolji strijelac prve lige. Da li će on po završetku sezone potpisat za Zvijezdu?![]()
imali neko info zasto pandza nije bio ni na klupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.