NK Zvijezda Gradačac

Zmajjj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Zmajjj » 24 mar 2012, 18:25

zmaj_Bosne je napisao/la:
Fatko je napisao/la:hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mozda rano ali bod iz Travnika nije daleko :shock:
Šta bod, sva tri boda se očekuje :D :D
Da je sad SIR Jović tu sigurna bi trica bila :lol:

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 24 mar 2012, 18:31

Zmajjj je napisao/la:
Fatko je napisao/la:hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mozda rano ali bod iz Travnika nije daleko :shock:
Šta bod, sva tri boda se očekuje :D :D
Da je sad SIR Jović tu sigurna bi trica bila :lol:
zamal ne reko vise sta ces sa Jovicem sta si dosadan sa njime hvala mu sto je nas ostavio na cjedilu i sto nam je doso ovaj trener vala svaka mu cast Jovic je zasluzan za ovo jer je otiso a doso KUNTIC

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 24 mar 2012, 18:48

Čestitke Zvijezdi na pobjedi i borbenoj igri...sada momci hrabro u Travnik pa sta bude...također bravo za red dragonse na navijanju...jos bolje izgledate na maloj tribini...

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 24 mar 2012, 19:04

moranjak je napisao/la:Čestitke Zvijezdi na pobjedi i borbenoj igri...sada momci hrabro u Travnik pa sta bude...također bravo za red dragonse na navijanju...jos bolje izgledate na maloj tribini...
:D naravno samo hrabro kada bi ostali neporazeni u travniku slijedeca tekma + 500 do 1000 gledalaca

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 mar 2012, 20:47

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:cestitke na pobjedi teska utakmica koja se mogla i ocekivati. na momente smo djelovali dobro a na momente smo malo pogubili konce.osjetio se umor kod vecine igraca neznam zasto al dobro je na kraju ispalo .igru brisi bodove pisi.i napredovali smo jos jedno mjesto na tabeli.u svakom slucaju cestitke momcima...idemo sada pobijediti travnika :D
Čestitke na pobjedi,vjerujem da je zaslužena.Ako možeš da kažeš nešto o igri Rudara,objektivno?
objektivno rudar nije losa ekipa al djeluju mi nepovezani rovcanin i tosunovic skroz odsjeceni bez ikakvih lopti od veznjaka samo ih je pokusavao uposliti golman ali bezuspjesno igra vam se svodila na preskakanje sredine terena sto vam nije donijelo nista dobro osim precke rovcanina.stambolija i zeric penzija oba realno nemaju oni vise snage za premijer lige.a sodic iskreno debljeg igraca nisam jos vidio u premijer ligi frajer ima 100kg nas ga napadac unistio dok nije dobio dva zuta.jedino bi vam pohvalio golmana cini mi se nikolic po meni je bolji od tripica za klasu.usvakom slucaju sretno u nastavku prvenstva
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 24 mar 2012, 20:52

astra1922 je napisao/la: objektivno rudar nije losa ekipa al djeluju mi nepovezani rovcanin i tosunovic skroz odsjeceni bez ikakvih lopti od veznjaka samo ih je pokusavao uposliti golman ali bezuspjesno igra vam se svodila na preskakanje sredine terena sto vam nije donijelo nista dobro osim precke rovcanina.stambolija i zeric penzija oba realno nemaju oni vise snage za premijer lige.a sodic iskreno debljeg igraca nisam jos vidio u premijer ligi frajer ima 100kg nas ga napadac unistio dok nije dobio dva zuta.jedino bi vam pohvalio golmana cini mi se nikolic po meni je bolji od tripica za klasu.usvakom slucaju sretno u nastavku prvenstva
Pa Stambolija i nije toliko star ali danas je zakazao, ni Mikić nije nešto odigrao međutim bio im je najbolji u vezi. Šodić daleko najgori danas, vidjelo se na početku odmah da nikako ne može zaustaviti Halilovića. Mislim da crveni nije zaslužio jer njegov prvi žuti koji je dobio je prestrogo dobio, drugi je po onom kriteriju koji je danas imao Pilav opravdan. Danas kod Zvijezde Hamzića nije bilo nigdje drugo poluvrijeme a Jahić je unio živosti u igru i po meni uz E. Halilovića danas ponajbolji na terenu. Jakovljević mora vježbati ubačaje sa strane jer je danas dva puta prebacio cijeli šesnaesterac kao i Husić s druge strane.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 24 mar 2012, 21:49

dobro sudjenje je bilo malo zeznuto danas dosta zuti i dva crvena mislim da i nije se danas igralo grubo koliko je kartona podjeljeno ali to nam je pomoglo jer bilo je vise prostora za igru jer danas je se rudar bio dobro zatvorio sve u svemu lijepo je bilo danas poslije tekme popit kafu i pricat o super golu Halila :shock:

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 25 mar 2012, 08:47

Sljedeće tekma je protiv Travnika.Solidna ekipa,koja nema neke ljepote u igri,ali su borbeni i spremni se služiti svim i svačim posebno kada su u nezavidnoj poziciji kao sada.Treba odigrati i pruziti maksimum,ali se treba i čuvati jer sam siguran da će najmanje jedan igrač doći povrijeđen i biti izbačen iz takmičenja neko vrijeme.Da se igra pod uslovima kao u Gradačcu bio bi siguran u pobjedu,jer smo bolji,ali ovako nisam optimističan.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 25 mar 2012, 10:31

Gledao sam sinoc snimak Zeljo-Travnik i mogu reci da me Travnik odusevio igrom i borbenoscu tim prije sto je sansa data mladim igracima.Takodje bi se ponovo osvrnuo na ovog naseg malog Jahica koji mi je zapeo za oko i mislim da je pravo vrijeme da se isforsira u prvih 11.Po meni on je u prednosti na lijevoj strani u odnosu na Husica koji neigra standardno i nesigurno u fazi odbrane.Razlog vise sto je nase dijete.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 25 mar 2012, 11:54

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 mar 2012, 12:22

i ova utakmica je za nama zavrsena je i sretno i spretno upisana druga pobjeda i uz remi iz sirokog trenutno smo drugi na tabeli u nastavku prvenstva.mene najvise raduje sto je dosao novi trener koji je zeljan dokazivanja i pobjeda i koji ce u nastavku ja vjerujem svugdje ici na pobjedu jos ako gledamo da nismo nikome nista duzni idemo svima pomrsiti racune,naravno prvo travnik.gostujemo svim ekipama koji su u nezavidnoj poziciji i svi ce igrati pod imperativom a vjerujem da smo tada najopasniji imamo igrace koji su u stanju svugdje na strani zabiti...ako u nastavku ostanemo ne porazeni u travniku i protiv olimpica imamo sanse da se ukljucimo cak u borbu za evropu :D sto ne pokusati iskoristitiu situaciju ako budemo u mogucnosti...naprijed zvijezdo :D.nakon gostovanja realno slabijih ekipa na banji sada ide serija nesto po papiru tezih protivnika iako ja mislim da cemo sa celikom i zrinjskim lagano izaci na kraj dok ce protiv zelje biti naravno praznik fudbala u nasem gradu valjda im prekinemo niz :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 25 mar 2012, 21:50

Mujkić najbolji strijelac prve lige. Da li će on po završetku sezone potpisat za Zvijezdu?
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 mar 2012, 21:56

zmaj_Bosne je napisao/la:Mujkić najbolji strijelac prve lige. Da li će on po završetku sezone potpisat za Zvijezdu?
e to ce bas biti zanimljivo moje misljenje je da nece a volio bi da hoce.zavisit ce najvise od trenera ,ako ostane naravno,jer ga je on trenirao cijele pripreme i vjerovatno je vidio imal hljeba od njega :D
imali neko info zasto pandza nije bio ni na klupi :?

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 25 mar 2012, 22:39

astra1922 je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Mujkić najbolji strijelac prve lige. Da li će on po završetku sezone potpisat za Zvijezdu?
e to ce bas biti zanimljivo moje misljenje je da nece a volio bi da hoce.zavisit ce najvise od trenera ,ako ostane naravno,jer ga je on trenirao cijele pripreme i vjerovatno je vidio imal hljeba od njega :D
Mislim da su parni žuti kartoni.
Dragon Town

tulio
Kontakt:

Post Postao/la tulio » 25 mar 2012, 23:28

astra1922 je napisao/la:
Mislim da su parni žuti kartoni.
PANDzA NIJE BIJO NA KLUPI ZATO STO JE OKASNIJO NA OKUPLJANJE

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 mar 2012, 15:41

A jest krenulo Kuntića, u dvije utakmice dva trenera je razriješio dužnosti :lol: :lol:
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 mar 2012, 17:36

eto super protiv tavnika se igra u nedjelju abd malo na cevape pa na tekmu valja malo propratit nova tri boda :D

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 26 mar 2012, 18:44

TIM KOLA
GOLMAN: Bilobrk (Široki Brijeg)
ODBRANA: Zrnanović (Sarajevo), Ješe (Široki Brijeg), Jusić (Zvijezde), Vujčić (Olimpic).
VEZNI RED: Zolotić (Željezničar), Vidović (Olimpic), J. Mešanović (Sloboda), Todorović (Slavija).
NAPAD: Rašević (Slavija), Halilović (Zvijezda)
Trener kola: Vlado Čapljić (Slavija)

Dva igrača u timu kola je svakako za pohvalu. Još da nas sudije toliko ne paze :lol: Imamo najviše crvenih kartona u ligi i drugi smo iza Širokog po broju žutih kartona.
Dragon Town

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 26 mar 2012, 19:29

Ja ipak mislim da je za manje-više loše suđenje protiv Rudara više krivo neznanje nego loša namjera. Pa sad... :roll:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 mar 2012, 19:33

ma pilav je jedan komad budale teske ja goreg sudije nisam vidio ko sto ovaj gore rece on nezna,dok onaj sudija protiv leotara valjic po meni medu dva tri sudija u nasoj ligi. odlican sudija i konstitucijom i znanjem vjerujem da ce brzo na uefinu listu

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.