jedan jedini Zizou, al ne mozes ti s djecom, rupu mu iskopase
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
[youtube][/youtube]
kralj!
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- JuveSissoko
- Kontakt:
spominje se Van Gaal kao zamjena Del Neriu, kako bi se on snasao u italijanskoj ligi pojma nemam, njegov stil i sve to, hajd makar opet ce moci Toniu jaja pokazivat

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- anton 1983
- Kontakt:
neznam jel bi bilo gore za italiju da van gaal dođe u seriju A il bi bilo gore za van gaala da dođe u seriju A 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- JuveSissoko
- Kontakt:
sto? jel mislis da se ne bi snas'o ili njegova taktika i ambicije su drugacije?? on meni nit "smrdi" nit "mirise", sad dobro odradi utakmicu, sad djeluje kao amaterski trener,ne znas sa njim nikadanton 1983 je napisao/la:neznam jel bi bilo gore za italiju da van gaal dođe u seriju A il bi bilo gore za van gaala da dođe u seriju A
- anton 1983
- Kontakt:
Pa daj si zamisli slijedeće. Dođe van gaal u Juve i veli mi ćemo sad igrat OFENZIVAN nogomet, brijem da bi ih sve redom šlagiralo. Nema više ružnog taktičkog defanzivnog nogometa, nego od sada se hala DAS SEX!JuveSissoko je napisao/la: sto? jel mislis da se ne bi snas'o ili njegova taktika i ambicije su drugacije?? on meni nit "smrdi" nit "mirise", sad dobro odradi utakmicu, sad djeluje kao amaterski trener,ne znas sa njim nikad
A dođe van gaal u SERIJU A i vidi kakav nogomet se tamo igra - šlagiralo bi ga
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
anton 1983 je napisao/la:neznam jel bi bilo gore za italiju da van gaal dođe u seriju A il bi bilo gore za van gaala da dođe u seriju A
Mislim da bi se takticka genijalnost Van Gaala pokazala u najsvetlijem tonu.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Znaci Chiellini i Del Piro mase Romu,,, Mislim da tu moze Barzagli-Bonucci bez problema igrati zajedno... Al bez Capitana ce nam biti malo ****,, znaci Matri-Toni bi moglo biti sutra ?? Stvarno nam je sreca otisla,, povrede vazda dolaze svake godine,,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- SoloJuve26
- Kontakt:
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3021.html
Sta reci nego ljudina.. Del Piero je i uvijek ce biti nesto posoban pored ostali
Sta reci nego ljudina.. Del Piero je i uvijek ce biti nesto posoban pored ostali
- SoloJuve26
- Kontakt:
Evo kako pise GDS Juve bi mogo ovako sutra,, intresantno.
Buffon
Sörensen - Bonucci - Barzagli - Grosso
Melo - Aquilani - Marchisio
Krasic - Matri - Pepe
samo me brine ova strana Sorensena.. Neznam sto ga toliko forcira da igra tu momak kad jednostavno on tu nemoze i nije njegova pozicija.. al haj valjda on vidi nesto sto mi nevidimo..
Krasic i Pepe na krilo INTRESANTO...Nadam se da Matri imadne dobar dan i uvali hattrick..
Buffon
Sörensen - Bonucci - Barzagli - Grosso
Melo - Aquilani - Marchisio
Krasic - Matri - Pepe
samo me brine ova strana Sorensena.. Neznam sto ga toliko forcira da igra tu momak kad jednostavno on tu nemoze i nije njegova pozicija.. al haj valjda on vidi nesto sto mi nevidimo..
Krasic i Pepe na krilo INTRESANTO...Nadam se da Matri imadne dobar dan i uvali hattrick..
- JuveSissoko
- Kontakt:
nisam siguran al izgleda i Bonucci i Marchisio se povrijedili,
nemamo odbrane uopste, dobro smo ikako na 7 mjestu, kletva je bacena
fuck!
- SoloJuve26
- Kontakt:
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3022.html
Van Gal bi po mom mišljenju bio odlično rješenje za trenera !
Van Gal bi po mom mišljenju bio odlično rješenje za trenera !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
vec je demantovao to Van Gaal
Pa nisam rekao, da je već postao trener, već da bi bio dobro rješenje. Nama treba neki WC trener sa vrhunskim rezultatima iza sebe . 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Trebali bi sutra biti spremni i Bonucci i Marchisio, obojica su krenula sa ekipom danas putem Rima...Jaki su to momci 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sutra utakmica nakon dugo vremena, nekako što više čekam utakmicu Juventusa veći sam optimista
, nadam se da će biti dobra utakmica, jer nemaju šta izgubiti sad mogu bez pritiska odigrati jednu dobru tekmu.
Raduje povratak Mela, jer je on ove sezone radio veliki dio posla na sredini terena (još da nije napravio par gluposti, bilo bi još bolje). A sa druge strane velika je šteta za Juve što neće biti Chielinia i Capitana, ali nekako mislim da će nam u ovom trenutku više nedostajati Capitano, jer je u strašnoj formi bio. Dok se u odbrani Bonucci i Barzaglie solidno snalaze.
Ovo za formaciju 4-3-3 ne vjerujem, ja mislim da će to biti Del Nerijeva 4-4-2 preko krila
:
---------------------------Buffon-----------------------
Sorensen-------Barzaglie----Bonucci--------Grosso
Krasić-----------Melo-------Aquilani------Marchisio
---------------------Toni---Matri--------------------
Iako mislim da će Pepe početi na mjestu Marchisia, pa će kasnije ubaciti Marchisia. U slučaju kad ne bi mogao Bonucci igrati sigurno bi Sorensen na stopera, a Grygi
na desnog beka.
Forza Juve!
Raduje povratak Mela, jer je on ove sezone radio veliki dio posla na sredini terena (još da nije napravio par gluposti, bilo bi još bolje). A sa druge strane velika je šteta za Juve što neće biti Chielinia i Capitana, ali nekako mislim da će nam u ovom trenutku više nedostajati Capitano, jer je u strašnoj formi bio. Dok se u odbrani Bonucci i Barzaglie solidno snalaze.
Ovo za formaciju 4-3-3 ne vjerujem, ja mislim da će to biti Del Nerijeva 4-4-2 preko krila
---------------------------Buffon-----------------------
Sorensen-------Barzaglie----Bonucci--------Grosso
Krasić-----------Melo-------Aquilani------Marchisio
---------------------Toni---Matri--------------------
Iako mislim da će Pepe početi na mjestu Marchisia, pa će kasnije ubaciti Marchisia. U slučaju kad ne bi mogao Bonucci igrati sigurno bi Sorensen na stopera, a Grygi
Forza Juve!
Pošto u zadnje vrijeme ne pratim ove vijesti oko Juve-a, ima li nekih novih vijesti vezanih za Pirla ?
Što se tiče večerašnje tekme, ne gine nam novi poraz, jer je odbrana rinaka, a ovaj napad nemoze zabiti vise od 1-2 gola
Što se tiče večerašnje tekme, ne gine nam novi poraz, jer je odbrana rinaka, a ovaj napad nemoze zabiti vise od 1-2 gola
- JuveSissoko
- Kontakt:
oko Pirla su samo nagadjanja, jer nece produzit ugovor, pa cim ima neki takav igrac, odmah eto ga u Juve, ko da mi nemamo prebijene pare, al to nam je Marotta "nabacio" svojim radom,ovo ljeto mu je prilika da se iskupi, a veceras moze bit svasta, mi i kad imamo 3 puta losiju ekipu mi pobijedit znamo,jer zna se ko je Juve i kakav duh i istoriju imamo, inter je daleko jaci, pa pobijedismo ih ili Milan u gostima, to je dokaz ko smo, veceras mozemo primit 3 gola a mozemo i dat tri, ova ekipa je promjenjljiva kao vrijeme ili zena tokom "onih dana"
- JuveSissoko
- Kontakt:
Amauri! 
- Ponos Torina
- Kontakt:
cim se Juve pojavio gore na pocetnoj stranici znao sam da je Amauri u pitanju

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.