Evo kad završi liga vratim ovaj post, valjda nešto pogodim
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Po meni Široki uzima titulu, drugi će biti Zrinjski, treće Sarajevo, četvrti Željo. Ispadaju Leotar i Travnik.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Po meni Željo i Zrinjski će se boriti za ligu, ali Željo osvaja, Zrinjski drugi,Sarajevo treće,Borac četvrto,Široki peto.Iz lige ispadaju Travnik i Leotar. Kup osvaja Široki.
Zadnja izmjena: Cickoo, dana/u 17 nov 2013, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
003871312
Kako je krenulo ceka nas napeto prvenstvo, a i Zeljo bi mogao do titule. Nakon prvih kola nebi rekao da ce prismrdit Europi
. Tko ce u Europu, a pogotovo tko ce biti prvak nebi se usudio komentirati.
Na dnu ce isto bit napeto. Leotar je po meni vec ispao. Klub bez uprave, sponzora i novaca nema sta traziti u PL. Kao takvi ne mogu opstati, bivsem sampionu vise srece drugi put. Travnik, Rudar i Mladost bi mogli bit bitku za opstanak, a tu sam nekako siguran da ce Rudar ostati, nikakva strucna analiza, samo osjecaj mi to govori. Slavija bi uz niz losih rezultata mogla da se pridruzi druzini dok vjerujem da Vitez, Radnik, Zvijezda i ostali sigurno ostaju.
U prvu ligu iz FBiH nadam se ulazi Jedinstvo koje ima posjetu bolju od vecine premijerligasa. Ako ne oni onda nek udje Sloboda, svakako su mi napetiji od Bratstva. U RS ce bit napeto do kraja, prizeljkujem Sutjesku iz Foce, ali tesko ce da udju.
Na dnu ce isto bit napeto. Leotar je po meni vec ispao. Klub bez uprave, sponzora i novaca nema sta traziti u PL. Kao takvi ne mogu opstati, bivsem sampionu vise srece drugi put. Travnik, Rudar i Mladost bi mogli bit bitku za opstanak, a tu sam nekako siguran da ce Rudar ostati, nikakva strucna analiza, samo osjecaj mi to govori. Slavija bi uz niz losih rezultata mogla da se pridruzi druzini dok vjerujem da Vitez, Radnik, Zvijezda i ostali sigurno ostaju.
U prvu ligu iz FBiH nadam se ulazi Jedinstvo koje ima posjetu bolju od vecine premijerligasa. Ako ne oni onda nek udje Sloboda, svakako su mi napetiji od Bratstva. U RS ce bit napeto do kraja, prizeljkujem Sutjesku iz Foce, ali tesko ce da udju.
U RS jesenji prvak je Zvornička Drina koja ima 3 boda više od Mrkonjićke Slobode i 5 više od Podrinja iz Janje koji imaju veoma dobru posjetu, i komšije su nam, i aBd Mladost ostane u PL, Radnik bi trebao 99 % ostati u ligi, a oni uđu, Bijeljina će imati 3 premijerligaša. Inače Janja je rodno mjesto Husrefa Musemića.Signore je napisao/la:Kako je krenulo ceka nas napeto prvenstvo, a i Zeljo bi mogao do titule. Nakon prvih kola nebi rekao da ce prismrdit Europi. Tko ce u Europu, a pogotovo tko ce biti prvak nebi se usudio komentirati.
003871312
Zamislite da se ovo desi sljedece hevte:
Borac 0 - 1 Olimpic
Siroki 1 - 0 Sarajevo
Zeljeznicar 1 - 1 Vitez
Zrinjski 1 - 0 Zvijezda
Tabela:
Borac - 34
Sarajevo - 33
Zeljeznicar - 33
Siroki - 33
Zrinjski - 33
Olimpic - 32
Da i to dozivimo konacno
Borac 0 - 1 Olimpic
Siroki 1 - 0 Sarajevo
Zeljeznicar 1 - 1 Vitez
Zrinjski 1 - 0 Zvijezda
Tabela:
Borac - 34
Sarajevo - 33
Zeljeznicar - 33
Siroki - 33
Zrinjski - 33
Olimpic - 32
Da i to dozivimo konacno
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nikad kvalitetom slabiji, opet nikad zanimljivija liga.
Svi klubovi su tu negdje,u tom jadu.
Vidjećemo ko će na kraju biti najmanje jadan od svih jadnih.
Ja mislim da će biti:
1. Željezničar
2. Široki
3. Zrinjski/Sarajevo
Svi klubovi su tu negdje,u tom jadu.
Vidjećemo ko će na kraju biti najmanje jadan od svih jadnih.
Ja mislim da će biti:
1. Željezničar
2. Široki
3. Zrinjski/Sarajevo
Ja te volim, volim Željo..
Nikad zanimljivija liga, bice gusto do kraja
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Tipujem na Sarajevo.
Biće osjetno jači na proljeće kad im se priključi Bilbija.
Biće osjetno jači na proljeće kad im se priključi Bilbija.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Zeljo jer mu svi konkurenti dolaze
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- SarajlijaTM
I nakon 24 neregularna sata sve je kao i prije, naravno regularno

- invincible1921
- Kontakt:
vec svi imaju citave zbirke prica,a ponajvise pitariSarajlijaTM je napisao/la:I nakon 24 neregularna sata sve je kao i prije, naravno regularno
=\_1921_/=
ako Tan uleti sa svjezim novcem (mislim za pojacanja minimalno 2, plus Bilbija, i jake pripreme)
onda vjerovatno pitari ovu sezonu uzimaju, na kraju krajeva najvise su zeljni te titule, i najbolja bi im atmosfera bila ukoliko bi osvojili titulu, oni su ko vampiri zedni krvi,a vec godinama samo njima Zeljo pije krv...
ako ih Tan ispali ili samo pogura nekim sponzorskim ugovorima bez konkretih investicija,
u tom slucaju Zeljo i Siroki.
Zeljo ce na proljece biti 30% jaci sa Kvesicem, i Benjom kao bekovima, i Zolom na zadnjem veznom, samim tim se otvara prostor prema naprijed igracima da igraju svoje prirodne pozicija, a trenutno se sve to krpi i igra svako sve, Svraka krilo(nigdje veze), Stana igra sve pozicije, Zeljkovic i stoper i bek...itd.
Za Zelju je bitno da pobjedi ove zadnje dvije utakmice i tako polagano skloni Borac u drugi plan.
osim toga mislim da bi najvaznije bilo tempirati formu za sam pocetak drugog dijela prvenstva, dakle pobjeda u Bijeljini te pobjediti Zrinje i Siroki na Grbavici, to bi prelomilo prvenstvo u prva 4 kola.
Siroki kao najorganizovaniji klub, uz dovoljno jak sastav, mislim da ukoliko iduce kolo pobjede pitare, da ko god se bude borio za titulu, sa Sirokim ce se boriti, ostali ovise o svemu, Siroki je konstantan...
Zrinjskom svaka cast, fenomenalan, ne znam zasto nemam nikakav osjecaj da bi oni mogli osvojiti titulu, mislim da se mogu boriti i doci do max. drugog mjesta, jednostavno znam da kada bih birao skim da se moj Zeljo bori do kraja za tituli(samo jedan klub) ja bih izabrao Zrinjski, ...
vec sam rekao, Pitari su zeljni te titule i to bi im bio veci podstrek, Siroki je najorganizovaniji i oni svako na svoj nacin bi napravio vece probleme bilo kome u borbi za titulu...
tako da moj favorit ove godine je
1.FKSarajevo(sa Tanom)
1.Zeljo (bez Tana
)
2.Siroki
onda vjerovatno pitari ovu sezonu uzimaju, na kraju krajeva najvise su zeljni te titule, i najbolja bi im atmosfera bila ukoliko bi osvojili titulu, oni su ko vampiri zedni krvi,a vec godinama samo njima Zeljo pije krv...
ako ih Tan ispali ili samo pogura nekim sponzorskim ugovorima bez konkretih investicija,
u tom slucaju Zeljo i Siroki.
Zeljo ce na proljece biti 30% jaci sa Kvesicem, i Benjom kao bekovima, i Zolom na zadnjem veznom, samim tim se otvara prostor prema naprijed igracima da igraju svoje prirodne pozicija, a trenutno se sve to krpi i igra svako sve, Svraka krilo(nigdje veze), Stana igra sve pozicije, Zeljkovic i stoper i bek...itd.
Za Zelju je bitno da pobjedi ove zadnje dvije utakmice i tako polagano skloni Borac u drugi plan.
osim toga mislim da bi najvaznije bilo tempirati formu za sam pocetak drugog dijela prvenstva, dakle pobjeda u Bijeljini te pobjediti Zrinje i Siroki na Grbavici, to bi prelomilo prvenstvo u prva 4 kola.
Siroki kao najorganizovaniji klub, uz dovoljno jak sastav, mislim da ukoliko iduce kolo pobjede pitare, da ko god se bude borio za titulu, sa Sirokim ce se boriti, ostali ovise o svemu, Siroki je konstantan...
Zrinjskom svaka cast, fenomenalan, ne znam zasto nemam nikakav osjecaj da bi oni mogli osvojiti titulu, mislim da se mogu boriti i doci do max. drugog mjesta, jednostavno znam da kada bih birao skim da se moj Zeljo bori do kraja za tituli(samo jedan klub) ja bih izabrao Zrinjski, ...
vec sam rekao, Pitari su zeljni te titule i to bi im bio veci podstrek, Siroki je najorganizovaniji i oni svako na svoj nacin bi napravio vece probleme bilo kome u borbi za titulu...
tako da moj favorit ove godine je
1.FKSarajevo(sa Tanom)
1.Zeljo (bez Tana
2.Siroki
-
RiverPlate
- Kontakt:
Kakva krađa protiv Slavije
Ja mislim da bi se oni iz Juventusa postidili kako krade ovo Torpedo, strašno!
Grbavica naš je Hram!!!
Kad se razvukla prica o zanimljivoj ligi i vatri na vrhu. Jel se sjeca itko one legendarne sezone kada je mjesto koje vodi u Europu(3.) i mjesto koje vodi u nizi rang(15.) dijelilo citavih pet bodova?
. Prva dva su bili 10-15 bodova ispred, a ostatak lige cirkus. Mislim da je Borac tad ispao.
- invincible1921
- Kontakt:
a sjecam,al nije to samo jedne godine bilo.Sjecam se dobro slobode koja dobije kuci kaze u borbi smo za evropu,iducu ispusi u gostima,bore se za opstanak isve takoSignore je napisao/la:Kad se razvukla prica o zanimljivoj ligi i vatri na vrhu. Jel se sjeca itko one legendarne sezone kada je mjesto koje vodi u Europu(3.) i mjesto koje vodi u nizi rang(15.) dijelilo citavih pet bodova?. Prva dva su bili 10-15 bodova ispred, a ostatak lige cirkus. Mislim da je Borac tad ispao.
=\_1921_/=
Pa to je inace tako bilo. Odigras kuci jednu nerijeseno i izgubio si trku za titulu 
[youtube][/youtube]
Borac
Sarajevo
Željezničar
Široki B.
Zrinjski
Olimpic
Jasno je da ce 4 od ovih 6 ici u europske kvalifikacije, e sad koja ca 2 ispasti iz igre....
po meni olimpic ima najmanje sanse,
a moglo bi biti zanimljivo do zadnjeg kola...
Sarajevo
Željezničar
Široki B.
Zrinjski
Olimpic
Jasno je da ce 4 od ovih 6 ici u europske kvalifikacije, e sad koja ca 2 ispasti iz igre....
po meni olimpic ima najmanje sanse,
a moglo bi biti zanimljivo do zadnjeg kola...
Jao nam novina, vidim 3x se uvećavaju broj gledatelja na utakmicama 
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
to je bilo 2007/08 kad je modrica bila prvak sa nevjerovatnih 55 bodovaSignore je napisao/la:Kad se razvukla prica o zanimljivoj ligi i vatri na vrhu. Jel se sjeca itko one legendarne sezone kada je mjesto koje vodi u Europu(3.) i mjesto koje vodi u nizi rang(15.) dijelilo citavih pet bodova?. Prva dva su bili 10-15 bodova ispred, a ostatak lige cirkus. Mislim da je Borac tad ispao.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.