Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
@Andrese ohani malo
nego moje mišljenje je da je Oezil trenutno jedan od najboljih asistenata(zadnji pas i te cake)uz Xavia,Pjanketa i druge i da nema potrebe da ide na krilo jer imamo treojicu vrhunskih igrača Maria,Leon i Ronaldo.Kaka me nije puno zadivio uništiše ga povrede i teško da će uspjeti nešto napraviti u ovoj konkurenciji mada bi više volio da VDV ode ipak Kaka je Kaka nikad se ne .Imamo odličnu ekipu i sad je na Mourinho ne žečim puno da serem jer ja ne znam ništa o tome kao i 99% forumaša

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kakva su ovo vrijeđanja? Nemoj da vam ja dolazim.
Neće Real biti onaj, kakav je bio bez Mourinha. Čovjek kupuje planski, ne nasumice. Vidjeti šta je uradio u Interu (Sneijder, Lucio, Pandev, Eto'o, Milito) i sve ti bude jasno. Svako pojačanje je maksimalno iskorišteno. Ako su sva pojačanja Reala njegova želja, ne treba se puno bojati da će biti promašaj.
Neće Real biti onaj, kakav je bio bez Mourinha. Čovjek kupuje planski, ne nasumice. Vidjeti šta je uradio u Interu (Sneijder, Lucio, Pandev, Eto'o, Milito) i sve ti bude jasno. Svako pojačanje je maksimalno iskorišteno. Ako su sva pojačanja Reala njegova želja, ne treba se puno bojati da će biti promašaj.
Vom Jäger zum Gejagten
- Los*Blancos
- Kontakt:

J.Valdano tvrdi da je M.Ozil zadnje pojecanje Real Madrida
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 18 avg 2010, 17:01, ukupno mijenjano 2 puta.
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Cuj Ozil 15 Miliona, meni je to djaba, ne mogu da vjerujem da je tako jeftin...

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
sjecas se ti ovog?Los*Blancos je napisao/la: sijecas li se ovoga

- Omerbavarac
- Kontakt:
Tacnije 18 miliona.EdinTM87 je napisao/la:Cuj Ozil 15 Miliona, meni je to djaba, ne mogu da vjerujem da je tako jeftin...![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ja se sijecam ovoga

sijecam se, i znao sam da ces tu sliku stavit. mozemo ovako do zore...Los*Blancos je napisao/la:Ja se sijecam ovoga![]()
![]()
quaresma se nebi slozio s tim ;ogeronimo je napisao/la:Kakva su ovo vrijeđanja? Nemoj da vam ja dolazim.![]()
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Dobro vam coek rece ohanite isto ste djeca....
Mou sto @geronimo rece ima planska pojacanja tako da ovi ˝djecacici˝ sto su dosli samo produziti pobjednicku historiju i velicinu ovog kluba
Mou sto @geronimo rece ima planska pojacanja tako da ovi ˝djecacici˝ sto su dosli samo produziti pobjednicku historiju i velicinu ovog kluba
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
cestitam vam na dovodjenju hinje ozila u vas hinjski klub, covjek koji je zbog para odbio da igra za tursku, i covjek koji je zbog para presao u real iako vec godinama istice da je navijac barecelone. karakter mu se uklapa u vas fasisticki klub
I covjek koji je u jednoj sezoni imao 17-18 asistencija - samo u domacoj ligi, i to prosle sezone.. hinjoalen. e je napisao/la:cestitam vam na dovodjenju hinje ozila u vas hinjski klub, covjek koji je zbog para odbio da igra za tursku, i covjek koji je zbog para presao u real iako vec godinama istice da je navijac barecelone. karakter mu se uklapa u vas fasisticki klub
misimovic je prosle imao 20
Nemoj ti lagati narodalen. e je napisao/la:misimovic je prosle imao 20
jedino ovom formacijom i moze real skinuti barcu 9-10-4
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
s misimovicem sam mislio na sezonu prije 
-
Rizah Fejzić
Jedino Gerarda nikad niste mogli dovesti, ali eto. Vi imate svoju svađu.
Ko misli da je Ozil promašaj nema pojma o fudbalu. Onako slabu Njemačku čovjek je doveo do polufinala. Neka se zapitaju navijači Barse, prvo šta rade na forumu Real Madrida ( osim u slučaju da pričaju lijepe i umjerene riječi ), a drugo o tome koliko podcjenjuju Ozila.
Ko misli da je Ozil promašaj nema pojma o fudbalu. Onako slabu Njemačku čovjek je doveo do polufinala. Neka se zapitaju navijači Barse, prvo šta rade na forumu Real Madrida ( osim u slučaju da pričaju lijepe i umjerene riječi ), a drugo o tome koliko podcjenjuju Ozila.
- Los*Blancos
- Kontakt:
ljubomorni su sto nije dosao kod njih..Rizah Fejzić je napisao/la:Jedino Gerarda nikad niste mogli dovesti, ali eto. Vi imate svoju svađu.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Prije 35 godina bijeli dres su nosili 2 njemca Gunter Netzer i Paul Breitner prvi put su igrali skupa 1974/75 istu sezonu osvojili ligu i kup.

Paul Breitner
2 vuka u bijelom dresu

Gunter Netzer
Sami Khedira i Mesut Ozil u bijelom dresu, nova era 2 njemca na travnjaku Santiago Bernabeu.

Paul Breitner
2 vuka u bijelom dresu

Gunter Netzer
Sami Khedira i Mesut Ozil u bijelom dresu, nova era 2 njemca na travnjaku Santiago Bernabeu.
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 19 avg 2010, 09:34, ukupno mijenjano 4 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.