Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
A kao doveden je da se ista uzmeRajaz je napisao/la:Higuain in the Champions League:
53 games
12 goals
To i jest najveća ironija.Marvin je napisao/la:A kao doveden je da se ista uzmeRajaz je napisao/la:Higuain in the Champions League:
53 games
12 goalsDel Piero je znao cenera za sezonu u LP zabit i opet se nije osvojila.
Herrera bi bio jako dobro pojačanje, i imam osjećaj da bi se sjajno ukopio. Agilan u oba smjera, u Portu redovito među igračima koji najviše pretrče, dobar udarac, ima iskustvo igranja u 3-5-2 sistemu, u nekim najboljim godinama. Ova cijena bi se mogla kompezirati i davanjem Hernanesa u paketu.IlCapitano je napisao/la:Prodati Zazu, Hernanesa, Pereyru i Leminu i dovesti njega.Doyen has offered Hector Herrera to Juventus. The Mexican midfielder wants to leave Porto. He's valued at €25-30m. [CM]
Uvijek me oduševio kad god sam Mexico gledao, podsjeća na Vidala puno.
Ima tu dosta faktora realno koje treba uzeti u obzir. Eto ti si navijac Barcelone,ekipe pune WC igraca ali bez pobjednickog mentaliteta,i onog sto ti atmosfera u klubu i klub usade u glavu taj kvalitet nece biti dovoljan. Juventus je od otpadaka,i "djedova" pravio pobjednike i to je cinjenica. Dizao igrace i modifikovao ih mentalno i kvalitetom. Dani Alves je mogao ostati u Barci,ili igrati gdje zeli medjutim dosao je ovamo jer ta prica o posebnosti Juventusa nije mit,i sam je o tome govorio.Rajaz je napisao/la:To i jest najveća ironija.Marvin je napisao/la:A kao doveden je da se ista uzmeRajaz je napisao/la:Higuain in the Champions League:
53 games
12 goalsDel Piero je znao cenera za sezonu u LP zabit i opet se nije osvojila.
Juventus će i bez Higuaina uzeti ligu.
Italia je napisao/la:Pjanic, Dani Alves, Pjaca, Benatia, Higuain. Odbijam da povjerujem.![]()
FrankDrebin je napisao/la:Ja mislim da su Marota i co jos uvijek pod uticajem neke teske droge, tek tamo zadnji dan prelaznog roka ce doci sebi i pitati se otkud svi ovi igraci ovdje, ko je uopste Marko Pjaca, i sta ce Higuain na nasim treninzima, i gdje je dovraga Padoin
musla je napisao/la:
Italia je napisao/la:Pjanic, Dani Alves, Pjaca, Benatia, Higuain. Odbijam da povjerujem.![]()
Dobitna kombinacija za Adidas, kako god zavrsila ova saga, cak njima najvise ide u prilog da traje sto duze, jer se izmedju ostalog trenutno jos uvijek prodaju Juve Pogbini dresovi.jelle je napisao/la:
Onaj osmjeh kad pobjegnes iz sodome i gomore..Pogba je napisao/la: