Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Poligon10
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la Poligon10 » 15 apr 2015, 20:07

Ja i dalje mislim da mi necemo dovoditi napadaca,sve je izglednije da ce nas LvG trenirati sljedece sezone tj da cemo igrati ligu prvaka(samo da ne ureknem ovo :D )sto znaci da ce on 90% nastaviti ovaj stil igre koji sad koristi a to je sa jednim napadacem.Znaci Rooney je tu siguran,Persie ce ostati kao back up i Wilson kao trece rjesenje,znam da cete mi reci da ova trojica nisu dovoljna.To je moje misljenje mada ja ne bih imao nista protiv kad bi bila opcija dovodjenja klasnog napadaca tipa Aguero ili slicno. :mrgreen:

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 15 apr 2015, 20:09

Ni meni Kane ni izgleda samo kao one season wonder. Ima nešto u njemu, mislim da će i napredovat još. Ne bih im'o ništa protiv da dođe u United (nekad).

Ali, mislim da Unitedu trenutno nije potreban napadač. Već sam ranije pis'o o tome.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 apr 2015, 20:21

OnlyUnited je napisao/la:Kritikovao sam Gaala onih 27 kola, al' vrijeme je i da kazem nesto pozitivno:

-Preporodio Younga, Smalla, Fellu i Matu;
-U zadnje vrijeme ustalio sistem sa jasnim ofanzivnim ciljem (ali je tome doprinjela i povreda Persija, jer cisto sumnjam da bi Ander ili Mata dobili priliku);
-Napokon shvatio da od Radamela nema nista, a da Angel ne moze biti prvi pik, bez obzira sto stu tako zvucna pojacanja;
-Ekipa izgleda odlicno spremna na fizickom planu;
-Izdominirao zadnja cetiri meca, prije svih utakmice protiv Poola i Citya.
Slazem se, i meni je stvarno bio pun qurac one igre. Ali promjena sistema i sastava su sve drasticno poboljsali, i sada sam iskreno optimistican pred sljedecu sezonu. Samo se nadam da necemo dopustit da nam ova igra sada previse zamaze oci, treba nama jos pojacanja za titulu. 3-4 minimum po meni.

Sto se tice pozicije napadaca, licno bi volio da Rooney bude prvi izbor, RvP prva rezerva, Ings treca, a Wilson neka ide na posudbu da se dalje razvija. Chicharita i Falcaa se rijesit. Ings je bosman igrac, mlad, ne bi se bunio da ne igra puno. Solidan igrac za klupu po meni.

Onda mozda na ljeto 2016. napravit neki spektakularan transfer centarfora. Vidit cemo Kanea sljedece sezone, uvijek sam skeptican po pitanju vecine Engleskih igraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 15 apr 2015, 21:27

Da i ja nastavim sa već ispisanim gore,

ne vidim potrebu za novim napadačem ako misli nastaviti igrati samo s jednim i to Rooneyem. Ponovo bi to bilo čisto bespotrebno gomilanje igrača. Lično bih bio zadovoljan da u klubu uz Rooneya ostane RVP, te Wilson kao nadolazeća mlada nada.

Novi desni bek će vjerovatno biti Clyne i to je dobra opcija, sa Valencijom kao rezervom, a po meni treba dovesti ozbiljnog holding midfieldera koji će lagano zamjeniti Carricka. Michael je već u poznim godinama, a i jako je sklon povredama.

Dakle desni bek i veznjak od novih i to je to.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 15 apr 2015, 21:32

Baader je napisao/la:Da i ja nastavim sa već ispisanim gore,

ne vidim potrebu za novim napadačem ako misli nastaviti igrati samo s jednim i to Rooneyem. Ponovo bi to bilo čisto bespotrebno gomilanje igrača. Lično bih bio zadovoljan da u klubu uz Rooneya ostane RVP, te Wilson kao nadolazeća mlada nada.

Novi desni bek će vjerovatno biti Clyne i to je dobra opcija, sa Valencijom kao rezervom, a po meni treba dovesti ozbiljnog holding midfieldera koji će lagano zamjeniti Carricka. Michael je već u poznim godinama, a i jako je sklon povredama.

Dakle desni bek i veznjak od novih i to je to.
Da dodam jos prika da trebamo krilo dovesti(moja zelja Depay)a sa ostalim se slazem jer sam i ja isto to naveo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 apr 2015, 21:33

Stoper se mora dovest. Jedan lider. Da igra uz Smallinga. Hummels vjerovatno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 15 apr 2015, 22:07

Ok, ako bi gledali još širu sliku onda i jedan stoper bi bio ok, čisto iz razloga što je Jones sklon povredama, mada bih volio vidjeti da se on i Small ustale i da naprave jedan ozbiljan i uigran stoperski tandem.

Depay kao zamjena za Matu bi takođe bio ok, samo onda u tom slučaju treba Januzaja poslati negdje na posudbu, jer tek onda neće vidjeti ozbiljne utakmice.

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 15 apr 2015, 22:14

gledam PSG - Barca.. i mogu zakljuciti da je Cavani po ovome što pokazuje na ovoj utakmici gori napadač i od chicharita. ako je to samo trenutna forma, ima takvih sto su izvan forme dovoljno u unitedu (RvP, Falcao, DiMaria)

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 15 apr 2015, 22:16

eric_cantona je napisao/la:gledam PSG - Barca.. i mogu zakljuciti da je Cavani po ovome što pokazuje na ovoj utakmici gori napadač i od chicharita. ako je to samo trenutna forma, ima takvih sto su izvan forme dovoljno u unitedu (RvP, Falcao, DiMaria)
Da se mene pita radije bih Van Persija s jednom nogom, nego Cavanija.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 15 apr 2015, 22:20

Bas tako,pratio sam Cavanija u dvomecu sa Celzijem a on je uprskao sve sto se moglo uprskat,veceras najlosiji.Definitivno Persie je za njeg klasa i u ovim godinama,zato sam ja za opciju da se ne dovodi napadac ako to vec ne moze da bude provjereno ime.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 15 apr 2015, 22:27

Baader je napisao/la: Depay kao zamjena za Matu bi takođe bio ok, samo onda u tom slučaju treba Januzaja poslati negdje na posudbu, jer tek onda neće vidjeti ozbiljne utakmice.
Mislim da za Depayem nema potrebe. Što bi dovodili rezervu kad je Januzaj već tu? U redu dovesti igrača za prvih 11, koji bi recimo Matu pomjerio na klupu (naravno, takav se 99% neće dovoditi), ali da se dovodi Depay, koji nije značajno (ili uopšte) veći potencijal od Januzaja - to je bacanje para. Januzaj i Wilson su igrači od kojih bi moglo biti nešto i nadam se da se neće dovoditi nove rezerve koji će dodatno potisnuti navedeni dvojac.

Dakle, igrači koji se eventualno dovedu na ljeto treba da budu odmah favoriti za startnih 11. Clyne, Hummels i neki kvalitetan veznjak (nemam realnu ideju trenutno) bi bilo taman.
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 15 apr 2015, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 15 apr 2015, 22:29

Niko Younga ovdje ne mijenja,jel to on siguran za sljedecu sezonu :D
Zadnja izmjena: Poligon10, dana/u 15 apr 2015, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 15 apr 2015, 22:31

Poligon10 je napisao/la:Nino Younga ovdje ne mijenja,jel to on siguran za sljedecu sezonu :D
Kao zamjena za Di Mariu i dio rotacije - sigurno.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 15 apr 2015, 22:32

Dovesti Jacksona Martineza nek bude zamjena Felli. :kafa:
- Ed Woodward for Prime Minister !

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 15 apr 2015, 22:43

Poligon10 je napisao/la:Niko Younga ovdje ne mijenja,jel to on siguran za sljedecu sezonu :D
Čekali ga godinama da proigra, istrpili sve i svašta i sad kad je konačno proigr'o da ga s riješimo? No way.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 apr 2015, 22:46

Clyne, Hummels i Schneiderlin, ako već nemamo drugih opcija, mada bih ja ponudio Angela za Verattia i još nadoplatio ako je potrebno :mrgreen:

Depay može, a i ne mora, on svakako neće biti skup, 20ak mil, i eventualno Ings kao back up u napadu, jer ćemo imati više tekmi naredne sezone :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 15 apr 2015, 22:56

rio_Ferdy88 je napisao/la:Clyne, Hummels i Schneiderlin, ako već nemamo drugih opcija, mada bih ja ponudio Angela za Verattia i još nadoplatio ako je potrebno :mrgreen:

Depay može, a i ne mora, on svakako neće biti skup, 20ak mil, i eventualno Ings kao back up u napadu, jer ćemo imati više tekmi naredne sezone :kafa:

Ako se ide na offload Di Marije, onda treba dovesti Balea. Verattija će svakako samo lud čovjek pustiti iz kluba.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 15 apr 2015, 22:58

Uci u sezonu sa preporodjenim Youngom, neadaptiranim Angelom, te bekom Valenciom, kao krilnim alternativama je jako diskutablino. Januzaja ne uzimati u ozbiljna razmatranja, dok od Wilsona treba praviti napadaca. Depay se namece kao odlicno rjesenje, a obzirom da klub ima kesa, nema tu sta cekati.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 15 apr 2015, 23:00

rio_Ferdy88 je napisao/la:Clyne, Hummels i Schneiderlin, ako već nemamo drugih opcija, mada bih ja ponudio Angela za Verattia i još nadoplatio ako je potrebno :mrgreen:

Daj Veratija, ne pitaj za cijenu. Mali je zmaj, karakter i znalac za Junajted.

Al skeptik sam, iskreno....

Humels ce nadam se doci. A i ovaj Snajderlin je zanimljiv, zahvalan igrac.

Moram pohvaliti igru protiv Sitija. Daleko najbolja utakmica u sezoni, daleko, daleko..... Kerik odigrao doktorski, bez njega je Junajted puno losiji... Blind na beku igra zadovoljavajuce, znatno bolje nego u vezi i u konacnici za sada dosta bolje od Soua. Herera se probudio, odlicno. Borbena igra ostalih igraca, za promjenu je cak bila i poneka fina ideja prema naprijed. Samo da budu medju cetri i bice dobro, po mogucnosti treci. Tesko ce ispred Arsenala, ali bi mogli ispred Sitija.......
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 apr 2015, 23:01

Kakav Bale, taj je u kanalu, dubljem od Marijanskog rova :mrgreen:

Morali bi oni nama plaćati da ga uzmemo :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.