Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Slazem se, i meni je stvarno bio pun qurac one igre. Ali promjena sistema i sastava su sve drasticno poboljsali, i sada sam iskreno optimistican pred sljedecu sezonu. Samo se nadam da necemo dopustit da nam ova igra sada previse zamaze oci, treba nama jos pojacanja za titulu. 3-4 minimum po meni.OnlyUnited je napisao/la:Kritikovao sam Gaala onih 27 kola, al' vrijeme je i da kazem nesto pozitivno:
-Preporodio Younga, Smalla, Fellu i Matu;
-U zadnje vrijeme ustalio sistem sa jasnim ofanzivnim ciljem (ali je tome doprinjela i povreda Persija, jer cisto sumnjam da bi Ander ili Mata dobili priliku);
-Napokon shvatio da od Radamela nema nista, a da Angel ne moze biti prvi pik, bez obzira sto stu tako zvucna pojacanja;
-Ekipa izgleda odlicno spremna na fizickom planu;
-Izdominirao zadnja cetiri meca, prije svih utakmice protiv Poola i Citya.
Da dodam jos prika da trebamo krilo dovesti(moja zelja Depay)a sa ostalim se slazem jer sam i ja isto to naveo.Baader je napisao/la:Da i ja nastavim sa već ispisanim gore,
ne vidim potrebu za novim napadačem ako misli nastaviti igrati samo s jednim i to Rooneyem. Ponovo bi to bilo čisto bespotrebno gomilanje igrača. Lično bih bio zadovoljan da u klubu uz Rooneya ostane RVP, te Wilson kao nadolazeća mlada nada.
Novi desni bek će vjerovatno biti Clyne i to je dobra opcija, sa Valencijom kao rezervom, a po meni treba dovesti ozbiljnog holding midfieldera koji će lagano zamjeniti Carricka. Michael je već u poznim godinama, a i jako je sklon povredama.
Dakle desni bek i veznjak od novih i to je to.
Da se mene pita radije bih Van Persija s jednom nogom, nego Cavanija.eric_cantona je napisao/la:gledam PSG - Barca.. i mogu zakljuciti da je Cavani po ovome što pokazuje na ovoj utakmici gori napadač i od chicharita. ako je to samo trenutna forma, ima takvih sto su izvan forme dovoljno u unitedu (RvP, Falcao, DiMaria)
Mislim da za Depayem nema potrebe. Što bi dovodili rezervu kad je Januzaj već tu? U redu dovesti igrača za prvih 11, koji bi recimo Matu pomjerio na klupu (naravno, takav se 99% neće dovoditi), ali da se dovodi Depay, koji nije značajno (ili uopšte) veći potencijal od Januzaja - to je bacanje para. Januzaj i Wilson su igrači od kojih bi moglo biti nešto i nadam se da se neće dovoditi nove rezerve koji će dodatno potisnuti navedeni dvojac.Baader je napisao/la: Depay kao zamjena za Matu bi takođe bio ok, samo onda u tom slučaju treba Januzaja poslati negdje na posudbu, jer tek onda neće vidjeti ozbiljne utakmice.
Kao zamjena za Di Mariu i dio rotacije - sigurno.Poligon10 je napisao/la:Nino Younga ovdje ne mijenja,jel to on siguran za sljedecu sezonu
Čekali ga godinama da proigra, istrpili sve i svašta i sad kad je konačno proigr'o da ga s riješimo? No way.Poligon10 je napisao/la:Niko Younga ovdje ne mijenja,jel to on siguran za sljedecu sezonu
rio_Ferdy88 je napisao/la:Clyne, Hummels i Schneiderlin, ako već nemamo drugih opcija, mada bih ja ponudio Angela za Verattia i još nadoplatio ako je potrebno![]()
Depay može, a i ne mora, on svakako neće biti skup, 20ak mil, i eventualno Ings kao back up u napadu, jer ćemo imati više tekmi naredne sezone
Daj Veratija, ne pitaj za cijenu. Mali je zmaj, karakter i znalac za Junajted.rio_Ferdy88 je napisao/la:Clyne, Hummels i Schneiderlin, ako već nemamo drugih opcija, mada bih ja ponudio Angela za Verattia i još nadoplatio ako je potrebno![]()
Depay može, a i ne mora, on svakako neće biti skup, 20ak mil, i eventualno Ings kao back up u napadu, jer ćemo imati više tekmi naredne sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.