Težak period za aktuelnog svjetskog prvaka složit ćemo se svi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Iako je teška situacija i atmosfera na vašoj temi trenutno low sezone, bez brige kolega. Paez, Emegha, Penders i Doukoure strašni za sad u Strasbourgu, još Dwayne kaže da treba Glasner ili Iraola. Bit će to sve dobro
Bruda vi ste u zadnjih 10 godina osvojili sve što se moglo osvojiti. Nemate se šta kome pravdati.
Također ne treba zaboraviti mlade nade Satpaeva i Quendu spominjali smo ih ranije na temi. Jučer su vjerovatno bivša dva direktora Brightona, a sada zaposleni u Chelseaju pronašli novu akviziciju u redovima ekipe koja je savladala Marescinu družinu.baboedindzeko09
Apsolutno tačno, nećemo ih direktno prozivati i govoriti o kojim ekipama je riječ da se ne bi uvrijedili njihovi navijači u ovo nedjeljno jutro, mislim da će se sami pronaći u tvom tekstu.Quartararo
Ja sam ubijedjen milion posto da ce Arsenal dobiti, i to ce dati 3 komada, pa mozda 0-3 na kraju. Nema ko kod Njuke dati gol na dobru Arsenalovu odbranu, a uvjerit ces se danas.
Zna se zbog koga.superFrankie je napisao/la: ↑28 sep 2025, 11:35Al fakat malo ispod radara prolazi odlican start Sunderlanda, bas su dobro usli u sezonu
Sad se igraci Chelseaja ne smiju ni braniti. Klasicna samoodbrana, ovaj ga uhvatio za ruku, Caicedo ga udario u tu istu ruku da ga pusti, zasluzen zuti za van Heckeababoedindzeko09 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:36
Divljaka treba istjerati iz nogometa. Čista crvena karta oproštena.
Igra Arsenala se raspala i svodi se na prekide od kad su prodali Xhaku, a doveli ojeb.inu Ricea
A uz mnogo srece su upali. Daleko su bili slabiji od Burnleya, Leedsa i Sheffielda u Championshipu prosle sezone. Nekako upali u onaj playoff gdje na kraju sretno dobise tekme.superFrankie je napisao/la: ↑28 sep 2025, 11:35Al fakat malo ispod radara prolazi odlican start Sunderlanda, bas su dobro usli u sezonu
Prevara od trenera,sa reprezentacijom i sastavom koji je bio bolji od one generacije Owen,Bekam,Ferdinand itd.dosao je do finala i nije uzeo trofej.superFrankie je napisao/la: ↑28 sep 2025, 12:49
Definitivno najbolja opcija ukoliko odluce otpustiti Amorima