kad su solde i ljubav u pitanju vecina uzme solde, posebno u njegovom slučaju kad mu je ovo zadnji jaci ugovor u karijeriHrammm1921 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 11:21Ne mogu da vjerujem fakat.. Pa yebem ti Kipar mrtvi, kako se nije moglo ovo zavrsiti nije mi jasno
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Zato sto sa Kipra u tim godinama ako bude imao iole neku statistiku moze otici jos koji euro uzeti negdje u UAE ili Saudiju, a da se vratio u Zelju vrata hajde da kazemo "vrhunskog nivoa" bi mu bila sirom zatvorenaHrammm1921 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 11:21Ne mogu da vjerujem fakat.. Pa yebem ti Kipar mrtvi, kako se nije moglo ovo zavrsiti nije mi jasno
aek larnaca je premija za napadaca koji ima tanku statistiku u klubu donjeg dijela tabele druge turske lige. ne znam kojom magijom ga je zuban tamo uvalio i to na dvije godine.Hrammm1921 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 11:21Ne mogu da vjerujem fakat.. Pa yebem ti Kipar mrtvi, kako se nije moglo ovo zavrsiti nije mi jasno
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ovaj put nije do uprave. Rikiju smo ponudili baš dobre uslove za naše standarde ali se on zahvalio i rekao da želi odigrati još sezonu-dvije u Europi. Pošteno i od njega što nas nije zavlačio. A Aek Larnaca je skroz solidan klub za njega. Naprimjer tamo se Santos nije nametnuo a kod nas u ligi bio kao Rivaldo.Hrammm1921 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 11:21Ne mogu da vjerujem fakat.. Pa yebem ti Kipar mrtvi, kako se nije moglo ovo zavrsiti nije mi jasno
Grupa iznad svakog pojedinca.
Željezničar-Romanija 19:00
Otvoren ulaz B na sjeveru za navijace
Otvoren ulaz B na sjeveru za navijace
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
I ovu sezonu će Krpić iznijeti, ova trojica napadača su nivo fedralne lige.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 00:05Eh hajmo malo na statistiku.
Krpić vam ne valja, ok. Napadači koji su došli: Konings, Rakić i Jaganjac.
Prošle sezone Krpić je zabio 11 golova, dok su NJIH TROJICA ZAJEDNO POSTIGLI 4 GOLA.
Je li vam ova rečenica dovoljno govori da se ne smijemo odreći Krpića jer ne znamo valjaju li cemu naši novi igrači. Mislim ne znamo valjaju li Konings i Rakić, Jaganjca znamo da ne valja.
- invincible1921
- Kontakt:
Slazem se za sve osim za pare...ako vi mislite da igraci u nasoj ligi u ovih prvih 4/5 ekipa igraju par hiljada..u teskoj ste zabludiMarcosSenna je napisao/la: ↑23 jul 2025, 09:50Prijatelju ako misliš da će Omić kao kapiten mlade austrijske reprezentacije, iz omladinskih škola Salzburga i Juventusa, doći iz Austrijske lige u Želju onda ne kontaš koja je to razlika u parama i nivou fudbala... Neće bolan niko u Bosnu da igra za 3-4 hiljade i da ga j*be Kazlagić, to je njemu 3 koraka u nazadNoDi80 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 00:18Nadam se kad stanemo na noge i kad se izdignemo iznad lige za jedno 2,3 godine da necemo obracati paznju na ove Bajice, Memije, Sehice
Ni ovaj Velkoski nam ne treba sa 32 godine da ga molimo da igra za nas
Ako moze klub nek dovede jednog od ovih veznjaka
Ervin Omic (22) nema klub
Dino Mehic (22) iz Virtus Verona
Benjamin Dreca (21) Bochum II
Ervin Gigovic (21) Helsingborgs
Niko Kovac (20) Lecce u20
Demirel Hodzic (19) Milan Futuro
Daris Djezic (19) Rapid II
Fabijan Krivak (19) Lokomotiva
Ensar Music (17) Rapid II
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Ja da se pitam a ne pitam se, nakon ovog Rijadovog izbora on bi bio zauvijek završena priča. Da je njeg zvao neki klub nego Aek.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Nemojte se griješiti za Rijada bezveze. Klub mu je poslao ponudu on odmah rekao kako stvari stoje, nije nas zavlačio. Izabrao da odradi još jedan ugovor u Europi a onda u Želji može igrati i besplatno. Otišao u jači klub od našeg i jaču ligu od naše. Ne budite debili.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Djed ce dati vise golova nego sva 3ca s kupom zajednoSemper je napisao/la: ↑23 jul 2025, 13:25I ovu sezonu će Krpić iznijeti, ova trojica napadača su nivo fedralne lige.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 00:05Eh hajmo malo na statistiku.
Krpić vam ne valja, ok. Napadači koji su došli: Konings, Rakić i Jaganjac.
Prošle sezone Krpić je zabio 11 golova, dok su NJIH TROJICA ZAJEDNO POSTIGLI 4 GOLA.
Je li vam ova rečenica dovoljno govori da se ne smijemo odreći Krpića jer ne znamo valjaju li cemu naši novi igrači. Mislim ne znamo valjaju li Konings i Rakić, Jaganjca znamo da ne valja.

Rijad je zavrsena prica i ne znam sto se raspravljate dzabe..
tacno, a i ne znam sto ljudi pricaju, kao kakav kipar i aek. nije to za potcjenjivanje. ja sam siguran da on tamo igra za 15-20k eura mjesecno.Riquelme1921 je napisao/la: ↑23 jul 2025, 14:14Nemojte se griješiti za Rijada bezveze. Klub mu je poslao ponudu on odmah rekao kako stvari stoje, nije nas zavlačio. Izabrao da odradi još jedan ugovor u Europi a onda u Želji može igrati i besplatno. Otišao u jači klub od našeg i jaču ligu od naše. Ne budite debili.
Sramota da iko ista kaze na Bajica. Zeljino dijete, isao na utakmice, on ima nas DNK. Ljudi hoce da igra dzaba? Pa dajte mu 15k eura kao i ovi sumnjivim Nizozemcima sto dolaze preko iste seme.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Sve te priče kako neko ima nas DNK i treba igrati za kikiriki su čisto sranje i davna prošlost. Znam odlično situaciju oko dolaska Adema Ljajića u Novi Pazar. Sjeli ljudi s njima, Adem im ovako rekao: Vidite, ja igram za 1,5 miliona eura godišnje, a pošto je ovo moj klub i grad ovdje ću igrati za 1,25 miliona. I dogovor pao.
A sjećam se da su ga ovdje neki spominjali prošle godine kao naše moguće pojačanje.
A sjećam se da su ga ovdje neki spominjali prošle godine kao naše moguće pojačanje.
-
- Kontakt:
Nesto ne vjerujem da Pazar ima toliko para da jednog igraca plaća 100 000€ mjesecno, al' hajd...Laudrup je napisao/la: ↑23 jul 2025, 15:23Sve te priče kako neko ima nas DNK i treba igrati za kikiriki su čisto sranje i davna prošlost. Znam odlično situaciju oko dolaska Adema Ljajića u Novi Pazar. Sjeli ljudi s njima, Adem im ovako rekao: Vidite, ja igram za 1,5 miliona eura godišnje, a pošto je ovo moj klub i grad ovdje ću igrati za 1,25 miliona. I dogovor pao.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ima li neko da želi mijenjat sezonsku, kod mene je istok, a trebala bi mi sjever
- jointunija
- Kontakt:
Nemoj molim te bezze gluposti pisat.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Prije su se dovodili Elzneri ,Španac, Grk a sada Holandjani...
Najbolje je preko stranaca izvlačiti lovu kada je ima...
Nazalost nikad ovaj klub nece na zelenu granu.
Najbolje je preko stranaca izvlačiti lovu kada je ima...
Nazalost nikad ovaj klub nece na zelenu granu.
Ne kontam te nista
Sta hoces brate da kazes?
Novi jug se gradi, imamo dobsr prvi tim
Imamo dosta djece koja su buducnost kluba
Klub nije bolje fukciniosao dugo godina
Haha **** Bajica, nek mu je sretno i da vise nikad ne zaigra za veliki Zeljeznicar
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 jul 2025, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Prije su i na forumi pisali normalni ljudi, a ne retardi kao ti sa dezinformacijama i postovima koji potpaljuju ostatak foruma bez argumenata

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
U pravu je Nedo ne treba Krpica pustati
Zasluzio je da ostane
Bolje sto vecu konkurenciju da imamo i svi ce davati 300% da se nametnu
Sigurno ce ovaj novi Nizozemac puno vise dati dok je Krpic tu
Zasluzio je da ostane
Bolje sto vecu konkurenciju da imamo i svi ce davati 300% da se nametnu
Sigurno ce ovaj novi Nizozemac puno vise dati dok je Krpic tu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: enterofuryl i 38 gostiju.