FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fcz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fcz » 28 okt 2011, 15:58

Sole je napisao/la:Ja sam misljenja da neko zeli da ispadne belaj izmedju nas Sarajlija da bi mogli pricati mi smo ovakvi, mi smo onakvi, zato vas molim da budete pametni. Mi smo Sarajlije, gradjani, i derbi treba proteci u najboljem redu i prijateljskoj atmosferi ;)
Istog sam misljenja, ali znamo kakvih sve ljudi ima na tribinama. Ipak, ja sam vjecni optimista i nadam se da cemo ispasti pametni i pokazati pravi duh derbija.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 okt 2011, 15:59

partibrejker1921 je napisao/la:Bit će to najnormalniji derbi uz možda malo manje gostujućih navijača nego inače i to je to. Očekujem dobru posjetu i generalno jedan od boljih derbija u zadnje vrijeme. Ne bi imao ništa protiv da se stoka opet organizuje na najvećoj gradskoj livadi u Kantonu (ne znam jesu li Čevljanovići u KS), nek plate po pola marke ovom hadži predsjedniku i uživaju uz utakmicu na najvećem televizoru u Evropi.
Onaj prošli je išao na tekmu Milan - Real, ovaj će na Milan - Barca! :mrgreen: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 28 okt 2011, 16:01

Bianconeri1988 je napisao/la:
partibrejker1921 je napisao/la:Bit će to najnormalniji derbi uz možda malo manje gostujućih navijača nego inače i to je to. Očekujem dobru posjetu i generalno jedan od boljih derbija u zadnje vrijeme. Ne bi imao ništa protiv da se stoka opet organizuje na najvećoj gradskoj livadi u Kantonu (ne znam jesu li Čevljanovići u KS), nek plate po pola marke ovom hadži predsjedniku i uživaju uz utakmicu na najvećem televizoru u Evropi.
Onaj prošli je išao na tekmu Milan - Real, ovaj će na Milan - Barca! :mrgreen: :lol:
Ne, ovaj će na neku utakmici onog Drezdena, sad su oni u modi.

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 28 okt 2011, 16:02

Bianconeri1988 je napisao/la:
Sole je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/mu ... u-komiteta

Ja sam i dalje uvjeren da niko od pitara neće doći na sjever, izuzev neki pojedinci koji će tu sjediti i biti mirni ko bubice! :mrgreen:
Gdje si Rambo, a ti bi kao dosao medju nase navijace i ludovao.
Ja sam misljenja da neko zeli da ispadne belaj izmedju nas Sarajlija da bi mogli pricati mi smo ovakvi, mi smo onakvi, zato vas molim da budete pametni. Mi smo Sarajlije, gradjani, i derbi treba proteci u najboljem redu i prijateljskoj atmosferi ;)
Shrek, pročitaj komentare komentare pojedinih navijača kluba za kojeg i ti navijaš, pa će ti biti jasno zašto sam ono i napisao, a ne grlom u koprive! :mrgreen:
Ma pusti te komentare, sta se palis, vidis da nam jebu i ono najbolje u drzavi

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 28 okt 2011, 16:07

% % ' " на $,? " то " $ $,? " " / по ' " "
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 okt 2011, 16:22

& & ? 1926 je napisao/la:% % ' " на $,? " то " $ $,? " " / по ' " "
haj ti ptičice odlepršaj ! Da nije bilo vaših "kamena s' ramena" aktivnosti sad bi obje grupe bile na derbiju ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 28 okt 2011, 16:31

bagrcavi je napisao/la:
& & ? 1926 je napisao/la:% % ' " на $,? " то " $ $,? " " / по ' " "
haj ti ptičice odlepršaj ! Da nije bilo vaših "kamena s' ramena" aktivnosti sad bi obje grupe bile na derbiju ;)
i klizeci Mila Pehara, i sad mi trebamo ispastat

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 28 okt 2011, 16:35

Rioo je napisao/la:pa kad ja moram napraviti profil na forumu i odg. pojedinim levatima gdje ces dalje!? raja ko telad !!
Ljudi dragi sva poenta u tome i izjavi Muharemovića je :
Horde Zla dodjite na derbi NE ORGANIZOVANO to jeste bez dolaska u korteu i policijskom pratnjom !!! kupite kartu i normalno udjite na dio tribine gdje ste i prije ulazili !!!! i nikakvih problema neće biti, nikome na čelu ne piše za koga navija !!! to je poenta znači NEMA ORGANIZOVANOG DOLASKA !!! jutros sam bio na stadionu i pričao sa Bukijem isto ovo mi je i on sam potvrdio !!! igra je riječi ljudi :mrgreen: :mrgreen: malo mozak uključite a o ovome je obavjesten i MUP i ljudi iz uprave Sarajeva samo sto javno ne mogu to reći radi saveza i mogućih kazni i za jednu i drugu stranu :D :D

JEDINI ZAKLJUČAK : SVI BA NA DERBI !!!! :D :D :D
Objasnio covjek !

A ako treba nekom jos objasnit detaljnije, imam ja rodjaka dobro crta, pa mu moze i nacrtat :mrgreen:
Razumijes ti mene burazere moj :)

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 okt 2011, 16:37

Sole je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/mu ... u-komiteta

Ja sam i dalje uvjeren da niko od pitara neće doći na sjever, izuzev neki pojedinci koji će tu sjediti i biti mirni ko bubice! :mrgreen:
Gdje si Rambo, a ti bi kao dosao medju nase navijace i ludovao.
Ja sam misljenja da neko zeli da ispadne belaj izmedju nas Sarajlija da bi mogli pricati mi smo ovakvi, mi smo onakvi, zato vas molim da budete pametni. Mi smo Sarajlije, gradjani, i derbi treba proteci u najboljem redu i prijateljskoj atmosferi ;)
a ne obracas se sarajliji mogu se zakleti u to :D

P.S. vama izgleda treba crtati da nikakvog dolaska nece biti. sada mi necemo, nedamo vam pare pa se vi sad objasnjavajte sa ovim, onim :D

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 28 okt 2011, 16:39

UPS-u smaras mars na svoju temu ne interesuje nas sta mislis kao sto ti rece ne interesuje te Dzelo... Imamo mi para,treba li da vam pozajmimo jedan dugorocan kredit ???

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 okt 2011, 16:40

Ja sam odmah rekao da neće doći nikako i da će se taliti po 5 KM, a nisu mi vjerovali.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 28 okt 2011, 17:11

UPS ko si ti da odlucujes je li se ide ili ne ? TI nesto odredjujes hocemo li im mi davat pare ili necemo ... ? AKo se udruzenje ne oglasi znaci da se ide ako se oglasi znaci da se ne ide..

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 okt 2011, 17:13

samosarajvo je napisao/la:UPS ko si ti da odlucujes je li se ide ili ne ? TI nesto odredjujes hocemo li im mi davat pare ili necemo ... ? AKo se udruzenje ne oglasi znaci da se ide ako se oglasi znaci da se ne ide..
ne zamjeri mu :oops: ipak....

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 28 okt 2011, 17:13

nezna se ko je veća budala ili dželo ili ovaj selimović.Selimović garantuje za 2000 ljudi da neće napraviti belaj pa ko može za jednog čovjeka nešto garantovati a ne za 2000,a dželo pored odluke komiteta ofirno poziva navijače sarajeva na derbi.Šteta za derbi.

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 28 okt 2011, 17:18

nidi je napisao/la:nezna se ko je veća budala ili dželo ili ovaj selimović.Selimović garantuje za 2000 ljudi da neće napraviti belaj pa ko može za jednog čovjeka nešto garantovati a ne za 2000,a dželo pored odluke komiteta ofirno poziva navijače sarajeva na derbi.Šteta za derbi.
upravu si sve... ako ce njanje dolazit da prave belaja a samo to i znaju nek i ne dolaze... jer sigurno nece znat podnijeti poraz :lol:
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 28 okt 2011, 17:20

A ti UPS idi na svoju temu pa tamo laprdaj internet huliganu...NEBITAN SI... Ajd zdravooo
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 28 okt 2011, 18:24

Možel ovako BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION ! ! ! ! ! BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION ! ! ! ! !
Jer si JEDAN JEDINI...........

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 okt 2011, 18:38

edinedin je napisao/la:Možel ovako BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION ! ! ! ! ! BIT ĆE ŽELJO OPET ŠAMPION ! ! ! ! !
Ne može! Uzeće Željo opet duplu krunu. Tako može :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 okt 2011, 19:09

hoceli biti prenosa iz lukavice a nisu nas odavno prenosili na strani mislim jedino siroki i borac ...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 okt 2011, 19:11

bob je napisao/la:hoceli biti prenosa iz lukavice a nisu nas odavno prenosili na strani mislim jedino siroki i borac ...
Ništa od toga... prenose GOŠK - Borac...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.