SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Jel ima jos onih forumasa sto su pisali i sto misle da jedna repka kao sto je Belgija dolazi u Bosnu da sa qurcoboljom odigra tekmu.
haj ne kenjaj matere ti. Dzeko najbolji strijelac Serie A (iza sebe ostavio Higuaina i sve ostale) i onda mi dodje pacijent koji svrsava na Lukakua i slicne koji nisu u stanju napraviti u 10 sezona ono sto je Dzeko u 2 napravio sa Man City.jasmin10 je napisao/la:Ovako gledajući po pozicijama samo smo na lijevom beku jačisekretar je napisao/la:Courtois -Vertongeh - Alderweireld - Vermaelen - Meunier- Witsel-De Bruyne-Carrasco- Mirallas-Lukaku-Mertens
Ja iskreno ocekujem ovaj sastav. Sumnjam da ce Hazard odmah u prvih 11,bilo bi bolje za nas da ne bude. Ali ko god zaigra sa ovog spiska bolji su od nas na svakoj poziciji i bilo bi pravo cudo da dobijemo ovu utakmicu.
Nece Vedo lazna desetka ce hraniti Dzeku sa loptama, a Coca je tu, nesto kao lazni Xavi.ibrakadabra je napisao/la:Poslozit ce ga nam Belgija vise puta.Sa ovom postavom mozda izvucemo bod u Talinu.soko je napisao/la:Ja vjerujem da ce ovo Mesa fino sloziti.
-----------Dzeko----------
Lulic----Vedo---Visca
------Jajalo--Coca-----
Seo-Toni-Dumic-Ogi
Uzeti na iskustvo, kao sto Mesa kaze..
Nijedan taj napadač nije bolji od Džeke.
Neradi se o napadacima nego o odbrambenim igracima.
Isti taj Dzeko nije meda mogao protiv one dvojice kiprana, dok nam je Christofi koji igra u manjim klubovima od Dzeke resetao odbranu kako je htio.
Isti taj Dzeko nije meda mogao protiv one dvojice kiprana, dok nam je Christofi koji igra u manjim klubovima od Dzeke resetao odbranu kako je htio.
dzeko kad hoce, moze sam utakmicu rijesiti i 4 na sebi nositidinoze je napisao/la:Neradi se o napadacima nego o odbrambenim igracima.
Pa onda je zakljucak da nece da igra za repku kao za klub, ako vec moze kada hoce.
Hajde pacijent smiri se i pripazi na taj seljacki riječnik. U najboljem slučaju Edin je trenutno podjednako dobar kao Lukaku a ni u kojem slučaju bolji.hz1987 je napisao/la:haj ne kenjaj matere ti. Dzeko najbolji strijelac Serie A (iza sebe ostavio Higuaina i sve ostale) i onda mi dodje pacijent koji svrsava na Lukakua i slicne koji nisu u stanju napraviti u 10 sezona ono sto je Dzeko u 2 napravio sa Man City.jasmin10 je napisao/la:Ovako gledajući po pozicijama samo smo na lijevom beku jačisekretar je napisao/la:Courtois -Vertongeh - Alderweireld - Vermaelen - Meunier- Witsel-De Bruyne-Carrasco- Mirallas-Lukaku-Mertens
Ja iskreno ocekujem ovaj sastav. Sumnjam da ce Hazard odmah u prvih 11,bilo bi bolje za nas da ne bude. Ali ko god zaigra sa ovog spiska bolji su od nas na svakoj poziciji i bilo bi pravo cudo da dobijemo ovu utakmicu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ćuran right nowNapad: Batshuayi, Carrasco, E.Hazard, T.Hazard, R.Lukaku, Mertens, Mirallas i Origi
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ostaje jos samo da se uzdamo u cinjenicu da nikad nismo izgubili kvalifikacijski susret na Grbavici.
Izgleda da nam je Kipar opet presudio. Do nas je kako god okrenes uvijek nas vodi neko ko se uci trenerskom poslu...
Izgleda da nam je Kipar opet presudio. Do nas je kako god okrenes uvijek nas vodi neko ko se uci trenerskom poslu...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pogani savez, smanjio nam broj karata, zarad Enesa Begovića, Emira Hadžihafizbegovića i sličnih.
Možda grupa odbije i to, pa će više imati.
Možda grupa odbije i to, pa će više imati.
Prcic umjesto Pjane sa Besicem i Milicevicem.
Lulic i Visca bokovi a Dzekson naprijed.
Zatvoriti sve i cekat prekid ili kontru.
Mozemo ih dobiti samo kad bi se malo Osim umjesao.
Milicevicev prekid je skoro na Pjaninoj razini.
Lulic i Visca bokovi a Dzekson naprijed.
Zatvoriti sve i cekat prekid ili kontru.
Mozemo ih dobiti samo kad bi se malo Osim umjesao.
Milicevicev prekid je skoro na Pjaninoj razini.
Jedina nada je puno trke i sreca kao i na Kirin kupu i to je to.
Iskoristiti priliku koja nam se ukaze u 90 minuta, a ovamo Begovic mora biti na vrhunskom nivou jer ce Belgijanci imati bar 3 zicera.
Tipujem na nas gol iz prekida, ne znam kako drugacije...jedino ako bi Hajrovic zaigrao pa da proleti po strani, ili Duljevic zadnjih 15 minuta s nekim prodorom i povratnom, ako uopce dobije priliku.
Uz sve to, vjerujem da ce Dzeko da razvali ovu utakmicu, svjestan je da je sve na njega spalo, plus Grbavica njegov dom...
Iskoristiti priliku koja nam se ukaze u 90 minuta, a ovamo Begovic mora biti na vrhunskom nivou jer ce Belgijanci imati bar 3 zicera.
Tipujem na nas gol iz prekida, ne znam kako drugacije...jedino ako bi Hajrovic zaigrao pa da proleti po strani, ili Duljevic zadnjih 15 minuta s nekim prodorom i povratnom, ako uopce dobije priliku.
Uz sve to, vjerujem da ce Dzeko da razvali ovu utakmicu, svjestan je da je sve na njega spalo, plus Grbavica njegov dom...
- Sandokan87
- Kontakt:

Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Sandokan87
- Kontakt:

Ova je bolja formacija. Treba ovog Duljevica gurnut u vatru, brz je ko metak, a i zeljan dokazivanja.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Kako obori na kraju mikrofonQUARTERBACK je napisao/la:@hz1987![]()
Dzeki i slicnim napadacima treba normalna sredina, pa i bekovi da bi davao golove sto je i normalno za dobrog CF. Dzeko bez dobre sredine je igrac manje na terenu.hz1987 je napisao/la:dzeko kad hoce, moze sam utakmicu rijesiti i 4 na sebi nositidinoze je napisao/la:Neradi se o napadacima nego o odbrambenim igracima.
27.10.2020
Dosta dobar sastav, s tim da Miličević to ne može igrati,na njegovo mjesto Cimirot/iako je bio tanak na Cipru/jer mu je to prirodna pozicija.Krunić odličan igrač,al čisto sumnjam da će mu Meša dati šansu od početka,prije će tu zaigrati Prcić koji ga je navodno oduševio u poslednjih nekoliko utakmica.Treba ući u utakmicu bez respekta,igrati strpljivo i tražiti šansu u prekidu jer iz igre pod mešinim vodstvom teško da šta možemo ishemijati.Sandokan87 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse, napapijri1987, Varta i 50 gostiju.