NK Omladinac Mionica
Re: NK Omladinac Mionica
a mogu ja znati koje je koja ekipa na onom snimku sto se vrti? mislim, u kojim je dresovima mionica, a u koji capljina? 

Volim te Bosno!!!
Hajde kad si vec gledao snimak reci nam ko je ostecen plavi ili bijeli
A kako u Avazu piše 200 ljudi se skupilo ispred svlačionice Čapljine,a možete vidjeti na snimku koliko je bilo ljudi na stadionu,duplo manje zajedno sa igračima oba tima.Koliko samo preuveličaju,napišu laži,neistina za nepovjerovati.Dervencanin je napisao/la:Istrcao cuperov test kroz sumu pa ga spasila NANA joooooooooooj...haha...Smijesno...Jbte...Drugi put ih zaprave polomite, pogazite, pa nek onda imaju osnov da pisu...sve je u textu presmijesno...10-15 puta preuvelicano :ugeek:
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Na tom videu u velikoj većini oštećena je Čapljina, ali oni su samo izrezali što njima odgovaraDzin je napisao/la:Hajde kad si vec gledao snimak reci nam ko je ostecen plavi ili bijeli
Nemoj molim te vise.Pa vi sklanjate kameru kad ste nasrnuli na suca.Pa cist penal za Čapljinu ti pises mozda je mozda nije.Pa ono bi sljepac sudio.2-3 crvena su morala biti za domace,to si negdje i priznao,al ovo ti je najjače kad rece da je Čapljina izrezala sta njima odgovara,a vi pustili snimku.Smješno.Inače,od dosta ljudi koji su prije bili gore cuo sam pohvale o vama,u ova 3-4 zadnja dana,pa me jos vise cudi sto ste ono pravili.Da redar hvata suca po terenu,napad na igrače,pomocnike itd!!!sony_91 je napisao/la:Na tom videu u velikoj većini oštećena je Čapljina, ali oni su samo izrezali što njima odgovaraDzin je napisao/la:Hajde kad si vec gledao snimak reci nam ko je ostecen plavi ili bijeli
Ponosna moja je zemlja Hercegovina
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????
Mi (Omladinac-mioničani) nismo pustili snimku, niti inserte niti čitavu tekmu koje imaš na yt. Onaj lakat jeste za crveni, ali isto tako Marković i Obad kod Čapljine su također zaslužili crveneelche101 je napisao/la:Nemoj molim te vise.Pa vi sklanjate kameru kad ste nasrnuli na suca.Pa cist penal za Čapljinu ti pises mozda je mozda nije.Pa ono bi sljepac sudio.2-3 crvena su morala biti za domace,to si negdje i priznao,al ovo ti je najjače kad rece da je Čapljina izrezala sta njima odgovara,a vi pustili snimku.Smješno.Inače,od dosta ljudi koji su prije bili gore cuo sam pohvale o vama,u ova 3-4 zadnja dana,pa me jos vise cudi sto ste ono pravili.Da redar hvata suca po terenu,napad na igrače,pomocnike itd!!!sony_91 je napisao/la:Na tom videu u velikoj većini oštećena je Čapljina, ali oni su samo izrezali što njima odgovaraDzin je napisao/la:Hajde kad si vec gledao snimak reci nam ko je ostecen plavi ili bijeli
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Jednom prilikom sam bio u Mionici i gledao utakmicu Omladice-Gošk, one sezone kad su gabeljani ušli u premijer ligu. Ono što sam vidio u Mionici nisam nigdje, pa redari stoje na tribini sa loptom i kada Gošk ima kontru oni odmah još jednu loptu ubace u teren i sudija odmah prekida akciju. Za repertoar psovki i kletvi su visoko kotirani. Pa publika hebote onog pomoćnika kraj tribinice rukama može dohvatiti i non stop se na tog pomoćnika vršilo pritisak.
-
- Moderator
- Kontakt:
NK "Omladinac" Mionica kažnjava se novčanom kaznom od 5000 KM i zabranom odigravanja četiri utakmice na svom stadionu uz obavezu odigravanja utakmica na stadionu koji je udaljen više od 50 KM od Mionice, zbog incidenta na utakmici 14. kola Prve lige FBiH: NK "Omladinac" - NK "Čapljina" ..
A ovako to biva kad je Iljo Dominikovic na vlasti , te kad delegiranje vrse Gvozden te Blaz ..
Skidam kapu navijačima Banovića na kamenovanju busa Čapljine , ne vjerujem da nisu zaslužili ..
oteli su svima , sad mi je žao što ih iz Mionice više nisu prebili ..
čuj 50 kilometara udaljen stadion biti..
u Čapljini ste i nama oteli i udarali , a to će biit istom mjerom vraćeno u Srebreniku ..
smijel se ko kladiti . Gradina - Čapljina sudijska trojka u krugu Široki - Tomislav grad - Livno - Orašje ..
Mene bi bilo stid navijat za Čapljinu ( HNK Otimačina )
A ovako to biva kad je Iljo Dominikovic na vlasti , te kad delegiranje vrse Gvozden te Blaz ..
Skidam kapu navijačima Banovića na kamenovanju busa Čapljine , ne vjerujem da nisu zaslužili ..
u Čapljini ste i nama oteli i udarali , a to će biit istom mjerom vraćeno u Srebreniku ..
smijel se ko kladiti . Gradina - Čapljina sudijska trojka u krugu Široki - Tomislav grad - Livno - Orašje ..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
ne lupaj gluposti taj njihov sportski direktor se kleo u istog tog dominikovića i sve ostale te što nabrajaš,sramota je to što su uradili i tačka.cio gradačac su osramotili.idite u pelagićevo to je vaša opštinaBenjo_AFC86 je napisao/la:NK "Omladinac" Mionica kažnjava se novčanom kaznom od 5000 KM i zabranom odigravanja četiri utakmice na svom stadionu uz obavezu odigravanja utakmica na stadionu koji je udaljen više od 50 KM od Mionice, zbog incidenta na utakmici 14. kola Prve lige FBiH: NK "Omladinac" - NK "Čapljina" ..

niknut će iz bola i krika...čista i nevina poput rose...i kao bijeli krin...ponovo Bosna...
I ja kazem sramota i preblaga kazna ,zato se istjeruje iz lige automatski,mozda vas je taj prdo Iljo i zastitio.
otimačina žešća, penal sviran na samom kraju utakmice u korist Čapljini.. sva sreća pa ovi Banovićani nisu imali nikad problema sa golmanima.. I ja takodjer skidam kapu navijačima Banovića ''Ljumanima'' .... a s druge strane i ovim iz Mionice, jer stvarno ovo je otislo predaleko...a zar i mi treba da dozvolima da nam jedna Čapljina je.be cijelu ligu, daj ba ljudi,,Benjo_AFC86 je napisao/la:NK "Omladinac" Mionica kažnjava se novčanom kaznom od 5000 KM i zabranom odigravanja četiri utakmice na svom stadionu uz obavezu odigravanja utakmica na stadionu koji je udaljen više od 50 KM od Mionice, zbog incidenta na utakmici 14. kola Prve lige FBiH: NK "Omladinac" - NK "Čapljina" ..
Tek sada viđoh ovaj post,pa da se nadovežem.Benjo_AFC86 je napisao/la:NK "Omladinac" Mionica kažnjava se novčanom kaznom od 5000 KM i zabranom odigravanja četiri utakmice na svom stadionu uz obavezu odigravanja utakmica na stadionu koji je udaljen više od 50 KM od Mionice, zbog incidenta na utakmici 14. kola Prve lige FBiH: NK "Omladinac" - NK "Čapljina" ..
U Banovićima je Čapljina sasvim zasluženo uzela bod,da je uzela i sva 3 ne bi bilo ne zasluženo,bolji su u ovom trenutku od nas.To kamenovanje busa uopšte nije lijepo i osuđujem taj čin,jer pravimo drugačiju sliku o sebi među narodom,a stvarno to nije na našem nivou.Doduše kako sam čuo i nije to bilo neko kamenovanje,možda nekoliko kamenica da je doletilo do autobusa u kojem su se nalazili igrači Čapljine.Na svu sreću niko nije povrijeđen,a nije nanesena niti materijalna šteta.
Bilo je i onih koji su zaslužili to kamenovanje,ali ga nisu dobili.Znači u Banovićima su pošteno zaradili taj bod,a mogli su i sva 3,ali su penal promašili.
Pošto nisam bio u Mionici i u ostalim mjestima gdje su navodno "pokrali" domaćine nisam kompetentan da govorim o tome.Možda neki jednostavno ne znaju podnijeti poraz ili gubitak bodova...
-
- Moderator
- Kontakt:
Bio sam ja u Mionici, i naprotiv tome što kažeš. imali smo suđenje 50 50 kao i sve ekipe što to imaju .. fer i korektno sve tako daFuture je napisao/la:Tek sada viđoh ovaj post,pa da se nadovežem.Benjo_AFC86 je napisao/la:NK "Omladinac" Mionica kažnjava se novčanom kaznom od 5000 KM i zabranom odigravanja četiri utakmice na svom stadionu uz obavezu odigravanja utakmica na stadionu koji je udaljen više od 50 KM od Mionice, zbog incidenta na utakmici 14. kola Prve lige FBiH: NK "Omladinac" - NK "Čapljina" ..
U Banovićima je Čapljina sasvim zasluženo uzela bod,da je uzela i sva 3 ne bi bilo ne zasluženo,bolji su u ovom trenutku od nas.To kamenovanje busa uopšte nije lijepo i osuđujem taj čin,jer pravimo drugačiju sliku o sebi među narodom,a stvarno to nije na našem nivou.Doduše kako sam čuo i nije to bilo neko kamenovanje,možda nekoliko kamenica da je doletilo do autobusa u kojem su se nalazili igrači Čapljine.Na svu sreću niko nije povrijeđen,a nije nanesena niti materijalna šteta.
Bilo je i onih koji su zaslužili to kamenovanje,ali ga nisu dobili.Znači u Banovićima su pošteno zaradili taj bod,a mogli su i sva 3,ali su penal promašili.
Pošto nisam bio u Mionici i u ostalim mjestima gdje su navodno "pokrali" domaćine nisam kompetentan da govorim o tome.Možda neki jednostavno ne znaju podnijeti poraz ili gubitak bodova...

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Mislio sam na utakmicu Omladinac-Čapljina i ostale utakmice Čapljine u gostima gdje se navodno pokrali domaćine
.

-
- Moderator
- Kontakt:
ispravka .sony_91 je napisao/la:http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2
vi ste 15 , a Krajišnik 14..
Omladinac - 5 pobjeda , 2 remija , 8 poraza = 17 bodova
Krajišnik - 5 pobjeda , 3 remija , 7 poraza = 18 bodova

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Da,ali Krajišniku su oduzeta 3 boda zbog napuštanja utakmice u CazinuBenjo_AFC86 je napisao/la:ispravka .sony_91 je napisao/la:http://www.nkomladinacmionica.ba/index. ... c&Itemid=2
vi ste 15 , a Krajišnik 14..
Omladinac - 5 pobjeda , 2 remija , 8 poraza = 17 bodova
Krajišnik - 5 pobjeda , 3 remija , 7 poraza = 18 bodova

Prva dva igrača koji bi u ovom prijelaznom roku trebali napustiti redove Omladinca su Adnan Suljić i Ognjen Radulović. Jedan bi karijeru trebao nastaviti u jednom premijerligaškom klubu a drugi u jednom od prvoligaških klubova
Znači već su počeli odlasci.
Hoće li biti još koji malo zvučniji odlazak ili možda dolazak?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.