Vladan Kovacevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vladan Kovacevic
Je li to razlog ako je to ne znam cemu tolika tajnovitost mogli su reci iz saveza nece se odazvati zbog porodicnih obaveza
Kao sto sam i rekao, odnosno cuo od njegovog oca da Vladan zeli da igra za Bosnu i da je drugi dio moje recenice takodjer istina.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Svaka čast , to je to.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Koliko puta sa pricao za njim nikad ali nikad nije reako nesto za Srbiju. uvijek pricao BiH, mi, nasa drzava i tako dalje.
- ASD
- Kontakt:
Ko mu je trazio pare? Ne kontam zasto se ne izadje javno s konkretnim stvarima sko je to zaista istina
naprijed rejal
Prebacite temu na podforum "Fudbal u regionu", hvala.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Vico i njegovi krezubi goblini sa BHFudbal bezveze digli hajku na momka. Sretno Vladane i da nam se vratis sto prije 

trazio mu neko pare da ga pozove, i na kraju pozvan, a nije dao pare. Na kraju se nije odazavo jer je neko trazio pare za poziv.
-
- Kontakt:
Ma nema ba veze sa parama. Poenta je da nije istina da im se nije odazvao i da nisu znali gdje je, poziv je odbio zbog vjencanja i o tom su Petev i Vico bili obavijesteni, ali su odigrali neku seljacku foru da momku do kraja uniste reputaciju.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ali fkt, zasto bi se Krivaylo pravio blesav? Znali su da covjek ima svadbu, nije to teferić hoćeš nećeš ići, to se 2-3 mjeseca unaprijed planira.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:53Ma nema ba veze sa parama. Poenta je da nije istina da im se nije odazvao i da nisu znali gdje je, poziv je odbio zbog vjencanja i o tom su Petev i Vico bili obavijesteni, ali su odigrali neku seljacku foru da momku do kraja uniste reputaciju.
⚜️~⚜️~⚜️
Ma kake pare pa nije 99....isto ko da smo naka repka pa jos moras placat da igras
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
I jeste čudno da su se iz Saveza pravili mutavi jer je Kovačevićev agent napisao da su ranije tj. na vrijeme obavijetili i Vicu i Peteva, a Petev tvrdio da mu se Kovačević ne javlja.
Mada je sve zakomplikovao isti taj agent sa onim "prirodni Srbin".
Mada je sve zakomplikovao isti taj agent sa onim "prirodni Srbin".

Iskreno ne znam sta je bilo al smrdi i Vladanova prica...da je to tako prosto mogo je rec "Zenim se javio sam i tjt"...a ne pricat price o PRIRODNIM SRBIMA od kojih se jos nije ogradio..DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:04Ali fkt, zasto bi se Krivaylo pravio blesav? Znali su da covjek ima svadbu, nije to teferić hoćeš nećeš ići, to se 2-3 mjeseca unaprijed planira.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:53Ma nema ba veze sa parama. Poenta je da nije istina da im se nije odazvao i da nisu znali gdje je, poziv je odbio zbog vjencanja i o tom su Petev i Vico bili obavijesteni, ali su odigrali neku seljacku foru da momku do kraja uniste reputaciju.
De bgt vi isto djeca samo ono sto vama pashe..
Da tebe mediji razvlace a da imas opravdanje eto ne bi se oglasio?
Moje misljenje od samog pocetka je da hoce da skrene paznju na sebe kako bi dobio poziv srbije u nadi da ce makar bit klupa u kataru, (Jozo Simunovic part2) vidio je da sad ima priliku jer je "izvikan" kod nasih medija zbog partija u poljskoj i ne sjajne konkurencije u srbiji...
Scenario 1: Dobice poziv srbije
Scenario 2: Nece dobit poziv Srbije, vidjece imal kakve koristi od BiH i pocece neku pricu o nesporazumika ne bil dobio poziv
Gora verzija Izeta Hajrovica i njegove situacije sa svicom...gora jer je on iz BiH
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
-
- Kontakt:
Znači u tvojoj glavi, scenario 1 Vladan je četnik, scenario 2 Vladan je pritajeni četnik.
Pa dobar si scenarista, znači ne može nikako biti dobar.
To je to.Victor je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:18Iskreno ne znam sta je bilo al smrdi i Vladanova prica...da je to tako prosto mogo je rec "Zenim se javio sam i tjt"...a ne pricat price o PRIRODNIM SRBIMA od kojih se jos nije ogradio..DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:04Ali fkt, zasto bi se Krivaylo pravio blesav? Znali su da covjek ima svadbu, nije to teferić hoćeš nećeš ići, to se 2-3 mjeseca unaprijed planira.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑07 jun 2022, 10:53Ma nema ba veze sa parama. Poenta je da nije istina da im se nije odazvao i da nisu znali gdje je, poziv je odbio zbog vjencanja i o tom su Petev i Vico bili obavijesteni, ali su odigrali neku seljacku foru da momku do kraja uniste reputaciju.
De bgt vi isto djeca samo ono sto vama pashe..
Da tebe mediji razvlace a da imas opravdanje eto ne bi se oglasio?
Moje misljenje od samog pocetka je da hoce da skrene paznju na sebe kako bi dobio poziv srbije u nadi da ce makar bit klupa u kataru, (Jozo Simunovic part2) vidio je da sad ima priliku jer je "izvikan" kod nasih medija zbog partija u poljskoj i ne sjajne konkurencije u srbiji...
Scenario 1: Dobice poziv srbije
Scenario 2: Nece dobit poziv Srbije, vidjece imal kakve koristi od BiH i pocece neku pricu o nesporazumika ne bil dobio poziv
Gora verzija Izeta Hajrovica i njegove situacije sa svicom...gora jer je on iz BiH

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ne...u mojoj glaviizdzezveubrazil je napisao/la: ↑07 jun 2022, 11:48Znači u tvojoj glavi, scenario 1 Vladan je četnik, scenario 2 Vladan je pritajeni četnik.
Scenario 1; Vladan je pakas
Scenario 2: Vladan je pakas koji ce pokusat prodat muda pod bubrege
Vec vidim kako pljuje po petevu i savezu jer zna da se bosnjo lozi na to
EDIT: Kako ti objasnjavas da kad su ga svi mediji razapeli..nije rekao "Ljudi ba sta vam je, zenim se javio sam svima"
On i dan danas suti i pusta da je objasnjenje o PRIRODNOM SRBINU jedino validno...al eto bosnjo vazda ima
neku teoriju zavjere
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Reako da ce sve reciti kad bude vrijeme za to. sto nije agencija preko ss.ba pisala ovo? a ne preko neke stranici koji nikad niko nije cuo.

Ceka poziv srbije, jer je dobio mig...to vrijeme o kojem vi pricate ce doc kad ispusi poziv ks srbije i onda ide prica "PETEV SAVEZ SABOTAZA...JA SAM HTIONAL NE DAJU"
Cuj vrijeme kad dodje

savezu"

Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Hajde dobro sve je 100% istina sta je neko rekao za njega. sto laze selektor i savez? sto ne kaze Vladan se javio reako hoce da igra za Srbiju i to je to.
ako agencija kaze istinu onda znaci da selektor i savez lazu.
ista prica bila i za Begovica.
ako agencija kaze istinu onda znaci da selektor i savez lazu.
ista prica bila i za Begovica.