FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"
Nije ovo nimalo dobra situacija za FK Sloboda,posebno za igrače.Jer,trenirati,zalagati se i igrati bez nadoknade je nemoguće.Isto kao kad radiš u firmi a ne dobiješ pošteno zarađenu platu.Kako da funkcioniraš kad dođeš kući,tamo porodica ima svoje zahtjeve a nisi sposoban da ih ispuniš.Pošto se ovo ponavlja već u dužem vremenskom razdoblju jedino rješenje su dublje strukturalne promjene ali ko i kako da ih izvede kad ljudi odbijaju promjene ?
Ne bi bilo dobro da klub potpuno potone jer je to veliki gubitak u svakom smislu za sve građane.Također nije mi jasno kako igrači štrajkuju samo 5-6 dana nakon utakmice sa Tuzla Cityjem kad su eto nešto love dobili prije same utakmice.Nisu valjda dobili samo 200-300 maraka pa da se sve već potrošilo ?
Ne bi bilo dobro da klub potpuno potone jer je to veliki gubitak u svakom smislu za sve građane.Također nije mi jasno kako igrači štrajkuju samo 5-6 dana nakon utakmice sa Tuzla Cityjem kad su eto nešto love dobili prije same utakmice.Nisu valjda dobili samo 200-300 maraka pa da se sve već potrošilo ?
-
- Kontakt:
Kakvo ce bit gustanje kad se ova plastika od sloge ugasi hehe
Samo se pitam gdje ce ona sila od europske publike onda?
Na sta cete se presaltat bocanje???
Samo se pitam gdje ce ona sila od europske publike onda?
Na sta cete se presaltat bocanje???
-
- Kontakt:
Sta bi cukaricki prijateljski uvali tricu?
Simbolicno?
Simbolicno?
-
- Kontakt:
Otkupitr ono par kuca i napravite sebi stadion za pl.a
Kad vec pametujete
Staj e to za azmira
Kad vec pametujete
Staj e to za azmira
-
- Kontakt:
Jesu li dobili igraci od milenka slobodno veceras? Ipak srbija portugal nije mala stvar.
A dobar dio njih su svakako navijaci srbije

- BosanacGorstak
- Kontakt:
Ma kad je redovna i dobra plata mozes iskoristiti kako god zelis kad imas Slobodno vece.Zasto ne i pogledati tekmu u Beogradu.Sariel1987 je napisao/la:Jesu li dobili igraci od milenka slobodno veceras? Ipak srbija portugal nije mala stvar.
Kad plate nema onda se ne moze otputovati ni do Vinkovaca,ni igrati prijateljska ni otici do lokalnog granapa a da ne pricamo na tekmu Srbija-Portugal moj Sariele

De pokrenite nesto pa cemo se i mi navijaci TC prikljuciti akciji.Daj da imamo bar toliko ljudskosti u gradu da je nakon sto ponosnih godina bar dostojno sahranimo

Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
-
- Kontakt:
Ha ja kad se po tuzlacima i slobodi ppjuvalo onda su isli epiteti agresori cetnici aplauzi vali naki .sad se ima para, konekcije prijateljski odnosi hehe.jeko iduci partizan? Neki kartel?
Ne treba od vas nista osim da idete na svoj stadion.
Da nam vise i u goste ne dolazite..
Bolje i propast nego od vas ista uzet.

Ne treba od vas nista osim da idete na svoj stadion.
Da nam vise i u goste ne dolazite..
Bolje i propast nego od vas ista uzet.
Azmir ih nafuro da se bune, info iz prve ruke.
Pa ko je jos za Slobodu igro a da mu plate ?
Pa ko je jos za Slobodu igro a da mu plate ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Kako ce vam ovu trenutnu furku ismijavanja zamijeniti dugovjecniji hejt i prijezir. Samo tako komsije 
Vise ni sir i kajmak iz simin hana

Eto nek ste do sada pozivali u bratstvo, onaj prizivao karadzica. Nije ismijavanje situacije, nije mi drago. Samo se nadam da ce shvatiti da je problem Slobode u vama, upravi, skupstini, navijacima. A ne da neko non stop minira Slobodu. Ljudi oko Slobode su nesposobni, kraj.Sariel1987 je napisao/la:Kako ce vam ovu trenutnu furku ismijavanja zamijeniti dugovjecniji hejt i prijezir. Samo tako komsije
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
- Kontakt:
Mojne bar meni ba te price da ne kazem seljacke ratne i to.
Samo vi svoj poso neka vas gore. I ne sekirajte se za slobodu dovoljno ste odmogli berite svoje brige
Samo vi svoj poso neka vas gore. I ne sekirajte se za slobodu dovoljno ste odmogli berite svoje brige

Normalno brate. Gdje cete vi bit krivi. Cijeli svijet se urotio protiv Slobode.
-
- Kontakt:
Takoe imamo mi i imate vi. I neka vas gore
I nisi mi brat.

I nisi mi brat.

Mi imamo gore sami napravili. Imamo i dole stadion "svih gradana". Od sljedece sezone necemo placat ni koristenje jer je to i nas stadion kao i Slobodin. Tako je uredeno odlukama gradskog vijeca a mi smo legalisti. Trazit ce se i pomoc od strane grada u istom iznosu kao sto vi dobijate. Tu nesmije biti majorizacije. Zna to Jasmin pravnik je on.Sariel1987 je napisao/la:Takoe imamo mi i imate vi. I neka vas gore![]()
I nisi mi brat.
-
- Kontakt:
Prijezir samo prijezir.
Onaj osjecaj kad te sramota javno rec za kog navijas...
Nemate vi nista. Ni onaj stadion gore nije privatno zemljiste.Okrece se kolo srece okrenuce se i gore..
Onaj osjecaj kad te sramota javno rec za kog navijas...
Nemate vi nista. Ni onaj stadion gore nije privatno zemljiste.Okrece se kolo srece okrenuce se i gore..
-
- Kontakt:
Kaze se ne smije.
A zna to i azmir vrlo dobro inace bi vam dosad napravio mercedes arenu jel tako?takoeee
A zna to i azmir vrlo dobro inace bi vam dosad napravio mercedes arenu jel tako?takoeee
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 07 sep 2019, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.

Sve dok se ne privatizira je svih nas. Stadion gore je vlasnistvo Sloge a sada City a imamo na Tusanj zakonsko pravo kao i svi sportski kolektivi i gradani Tuzle. Pa nebi vi nama dali koristenje dobrovoljno niti iznajmili za milion po utakmici. Javno dobro je Tusanj.Sariel1987 je napisao/la:Prijezir samo prijezir.
Onaj osjecaj kad te sramota rec za kog navijas...
-
- Kontakt:
Kakvih vas ba hu iz ju? 
Prijezir samo prijezir i gadjenje

Prijezir samo prijezir i gadjenje

-
- Kontakt:
Ne bi ispravka.
U ovom slucaju ne biste

Samo sto nije i gorstak, dok zatvori fan sop
U ovom slucaju ne biste

Samo sto nije i gorstak, dok zatvori fan sop

-
- Kontakt:
Stadion Bare, tacnije zemljiste je vlasnistvu grada.tuzla1983 je napisao/la:
Sve dok se ne privatizira je svih nas. Stadion gore je vlasnistvo Sloge a sada City a imamo na Tusanj zakonsko pravo kao i svi sportski kolektivi i gradani Tuzle. Pa nebi vi nama dali koristenje dobrovoljno niti iznajmili za milion po utakmici. Javno dobro je Tusanj.Sariel1987 je napisao/la:Prijezir samo prijezir.
Onaj osjecaj kad te sramota rec za kog navijas...
I sam stadion nije u vlasnistvu Sloge nego "javno dobro ".
Da podnese zahtjev Sloboda bi bez problema dobila stadion u SH na koristenje. Jer stadion nije Slogino privatno vlasnistvo.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.