BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

bh hrvat
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la bh hrvat » 07 sep 2009, 17:37

nick je napisao/la:joj debilnih rasprava...**** vas turska cc,kome su oni pomogli hajde nadjite mi koliko su turci primili izbjeglica iz bih pa onda nadjite koliko ih je primila njemacka i mala austrija...de moderatori izbrisite ove nebuloze i nek normalni ljudi raspravljaju o utakmici
potpis

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 sep 2009, 17:39

Bilo bih lijepo kada bih moderatori malo ovo skrenuli na normalnu diskusiju. Ili otvoriti temu o Turskoj i zastavama itd. pa se tu moze slobodno reci svoje misljenje, nebih bilo lose, da ovdje ne ide u offtopic, a ovdje bih se o fudbalu moglo pricati. Mislim to iskreno. Ili da otvorimo temu Bosna:Turska fudbal?

Ovo su dijelovi igre Armenija : Bosna iz serie Qualifiers 2010:

Nadam se da ce Ibisevic ponovo poceti utakmicu a Muslimovic biti kasnije za njega zamjenut. Pored jedanaesterca on je kod 00:56 zamalo pripremio goal za Dzeku, tu je Armenija imala samo nevjerovatnu srecu. Ibisevic stoji ispod pritiska i prenosi taj pritisak na protivnika, njemu treba samo vise lopti naprijed. Pjanic i Misimovic bih to trebali da rijese. Ako se pokaze da Hrgovic moze stati nazad (izgleda da nemoze) i Salihovic bude igrao vise naprijed sa Pjanicem i Misimovicem...oho. U Hoffenheimu Salihovic na svojoj poziciji vrsi dobru defanzivnu zadacu. Da ne zaboravimo ovoga: 1:05 kako se Ibricic probi, covjece. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 07 sep 2009, 17:43

očito naš član fk željezničar ima nekih problema sa kompleksima, ali nema veze mi popišani nastavimo dalje....
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 07 sep 2009, 17:43

Ma bice rezultat 3:2 za nas aBd.
Dzeko 2 komada, Muslimovic jedan.

Ako vec pricate o toj nekoj pomoci koja je stizala u BiH, nek se zna da je vise od 50% humanitarne stizalo iz Saudijske Arabije, a ne Turske, kako vecina govori ovdje, al posto je ovdje vecina forumasa rodjena nakon 90 i neke godine, nek zive u takvom uvjerenju.
Vise je pomoci stiglo iz Danske, tj komune Vejle, nego li Turske.
Ni po cemu oni nama nisu braca,al kao sto neko reche-kriza identiteta.
Al to nije tema za foruma, pa necemo o tome.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 07 sep 2009, 17:43

Od sada pocinjemo sa brisanjem postova koji nemaju veze sa temom.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 sep 2009, 17:46

daj boze da nam grk bude sudija :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 07 sep 2009, 17:49

U 18:00 trening repke na grbavici

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 sep 2009, 17:52

ibrakadabra je napisao/la:U 18:00 trening repke na grbavici
Hvala za informaciju! ;)

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 07 sep 2009, 18:08

mahalas je napisao/la:očito naš član fk željezničar ima nekih problema sa kompleksima, ali nema veze mi popišani nastavimo dalje....
on misli da smo svi mi pobjegli da ne moramo branti domovinu, agresorske snage su pred kucom nasom stajale, i samo radi prezimena uspjeli smo pobjeci. ali naravno on nas mrzi, bolje bi bilo da nas zakolju i siluju. ali ibisevic, misimovic, salihovic, muslimovic, itd. ti su naravno izuzetci. i oni su dijasporci. i huminaturno od koje se on hranio, nisu mu iz dijaspore slali, i oruzje koje je arbih dobila, i to naravno nisu dijasporci slali.

ne znam kako on moze ikako voliti ovu repku kad ima tamo toliko dijasporaca.

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 07 sep 2009, 18:10

kad bude poslije utakmice pjesma IDEMO U AFRIKU,IDEMO U AFRIKU

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 07 sep 2009, 18:14

jocker123 je napisao/la:kad bude poslije utakmice pjesma IDEMO U AFRIKU,IDEMO U AFRIKU
al poslije baraza jaaaarane!!!!!!!!!!!!!!
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 sep 2009, 18:15

Jednostavno trebace se vrsiti pritisak citavih 90 minuta ako se misli doci do povoljnog rezultata. Budemo li se povokli u drugom poluvremenu kao protiv Belgije onda ce Turci lahko nam zabiti 2-3 komada i lahko ce rijesiti utakmicu u njihovoj korist. Iskreno se nadam da cemo ih dobiti. Kako bi to slavlje bilo nesmijem ni da pomislim.

SRETNO MOMCI! DONISITE NAM JOS JEDNU POBJEDU!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 07 sep 2009, 18:15

Maxisco je napisao/la:E raja ima li iko od vas kartu za sjevernu tribinu, ako ima moze li mi reci koja cijena pise na karti, nabavio sam dvije al me hastra da nije falc.
Ma da je i falsifikat, ne gledaju oni karte... samo otkine ono sto se treba otkinut. covjek kao da ima vremena gledat sta pise na karti. :mrgreen:

Meni je protiv estonijepoderao kartu na pogresnu stranu :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2009, 18:20

Wolverine je napisao/la:
Maxisco je napisao/la:E raja ima li iko od vas kartu za sjevernu tribinu, ako ima moze li mi reci koja cijena pise na karti, nabavio sam dvije al me hastra da nije falc.
Ma da je i falsifikat, ne gledaju oni karte... samo otkine ono sto se treba otkinut. covjek kao da ima vremena gledat sta pise na karti. :mrgreen:

Meni je protiv estonijepoderao kartu na pogresnu stranu :D
Jest i onda na BP negdje oko 80.000 gledalaca sa Turskom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir_

Post Postao/la emir_ » 07 sep 2009, 18:21

dino-92 je napisao/la:
mahalas je napisao/la:očito naš član fk željezničar ima nekih problema sa kompleksima, ali nema veze mi popišani nastavimo dalje....
on misli da smo svi mi pobjegli da ne moramo branti domovinu, agresorske snage su pred kucom nasom stajale, i samo radi prezimena uspjeli smo pobjeci. ali naravno on nas mrzi, bolje bi bilo da nas zakolju i siluju. ali ibisevic, misimovic, salihovic, muslimovic, itd. ti su naravno izuzetci. i oni su dijasporci. i huminaturno od koje se on hranio, nisu mu iz dijaspore slali, i oruzje koje je arbih dobila, i to naravno nisu dijasporci slali.

Ibisevic je iz Bosne otisao poslije rata s toga nemoj da ga smatras dezerterom. Ovdje treba razdvojiti termin dijaspore i dezertera. Salihovic i misimovic su rodjeni u njemackoj jer su njihove porodice jos od 80-etih tamo... Dezerterima treba dati do znanja da su izdajnici ove zemlje i te nema priče!!!

a za sve dezertere ide muzička!!!!

[youtube][/youtube]
4-IN-A-ROW

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 07 sep 2009, 18:24

dino-92 je napisao/la:

lahko je slati maca, mogao sam i ja put njemačka, pa koji pakat poslati, ali nije meni krivo samo zato što ste otišli već što se ****, nego dođu ovi fanaticosi, pa čitava frka diže oko njih, njih 2-3000 pjeva neku pjemu , a više od pola stadiona ne zna,pa jedni pjevaju jednu pjesmu, drugi drugu pjesmu, šta misliš vama je teže što nam je mafia u savezu, nego nama, pa jel zato morate paliti baklje i pare odnositi iz bosne iako znate da ne možete ništa time postiči, pa zbog vas se sad bojimo da neki fanaticos ne zapali baklju pa ne odemo na sp

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 07 sep 2009, 18:31

Dosta price o dijaspori i dezerterima!!! Da li mi svi sada volimo Bosnu? Da li svim srcem ocekujemo pobjedu u srijedu? To je ono najbitnije. Boze moj! Pola bi jos ljudi sto su ostali pobjeglo da je imalo priliku. Ja ne zamjeram nikome. Spasit' zivu glavu. Nije vam ovo tema. Negdje drugo raspravljajte. Ovdje se svim srcem navija da Bosna napokon udje u historiju. Da na iducoj svakoj igrici (PES, FIFA) budemo uradjeni hehe!!! Srcem do pobjede! Samo Bosna i Hercegovina!
Osim - drugo ime za Želju !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 sep 2009, 18:31

joj moronske rasprave, ziku ovog hankinu pjesmu stavio hahahahah ne sjecas se ti sine kako su trebala 4 vojnika da izvuku hanku paldum iz halikoptera sarajevo-beograd-berlin...cc niko se od vas rata ne sjeca a lafo nekog mrzite cc smjesna ova djecurlija boze sacuvaj
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

SanelG
Kontakt:

Post Postao/la SanelG » 07 sep 2009, 18:32

U srijedu navecer na Bilinom Polju razapet cemo zuto-plavu boju,neka se zastave viju i trube sviraju da Turci mira nemaju,neka rade sta hoce i nek tekmu namjestaju i sudije nek pustaju ,djaba im sve to kad cemo mi zabit GO,ma nek stele nije niko vise tele al zavrsit ce to jedan nas PELE :)

Nek i ja jednu sastavim ,odavno sam na forumu samo sto pratim nisam nista pisao :) al od sad cu bit malo aktivniji ,neka se i ja iskusam malo kao pjesnik :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.