Hahahahahahahaah
OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: OI Tokyo 2020 - Bosna i Hercegovina
je li ovom nasem plivacu slomljena noga il je sa misicima plivao pa je ovako ocajan bio
nacija okupana sportskim luzerlukom odes na olimpijadu i nije te stid biti zadnji

nacija okupana sportskim luzerlukom odes na olimpijadu i nije te stid biti zadnji

Slažem se. Najjadnija sportska nacija na svijetu. Bermudi imaju medalju mi nemamo.
"Osvajao sam titule jer sam dodavao gas tamo gdje su drugi kočili."
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
M.SCHUMACHER
Greatest of all time.
☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆ ☆
Zašto uopšte šaljemo na igre ove plivače i pucače koji završe među zadnjima? Mogli su procijeniti njihove mogućnosti i prije igara.
Vala mogli su i mene poslati, ne bi bio na poziciji ispod Emira. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma kakvi uslovi. Nije to do uslova. To je do luzerskog mentaliteta naroda. Nemaš sportiste kod nas koji to radi sa 101%, nema profesionalnosti, nema tog duha natjecateljskog, one gladi sa uspjehom da grize, gazi ispred sebe, došo si na Olimpijadu debilu, bori se do kraja, al jok naši se još uvijek vode onom parolom "važno je učestvovati"
I svaki put ista priča, od svakog učesnika, biće bolji, slijedeći put osvaja medalju, šuplja priča vol. 328

I svaki put ista priča, od svakog učesnika, biće bolji, slijedeći put osvaja medalju, šuplja priča vol. 328

emir bi trebao mislim plivati i 50 slobodno, nemože mu tako niko reći da je došao na olimpijadu zbog manje od jedne minute 
osim toga, da ne bi bilo dezinformacija, bio je katastrofalan ali bio je i brži od svih iz prve 4 grupe, elem nije zadnji ko što senzacionalisti ovdje pišu

osim toga, da ne bi bilo dezinformacija, bio je katastrofalan ali bio je i brži od svih iz prve 4 grupe, elem nije zadnji ko što senzacionalisti ovdje pišu
Pa nije momak kriv. Kriv je sistem sto ne mozes poslat boljeg umjesto njega.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- legenda reala
- Kontakt:
Valjda je tebi bar jasno da nije do uslova, jednostavno nemamo top talenata, ono pojavi se dijete talentovano za nivo BIH al na ovom svjetskom nivou je upravo ovo zacelje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Odplivao solidno momak.
Zasto se uvjek trazi neki krivac, kao neko tamo je kriv sto je ovaj ili onaj na ovom ili onom mjestu zavrsio takmicenje.
Covjek bio i probao, borio se.
I koga bi trebalo poslati umjesto ovog momka da nam garantuje medalju.
Opusteno, olimpijske igre su. Vazno je da se BiH zastava pokazala. Ne mogu ni svi pobijediti.
Napraviti cemo i mi nekada dobar rezultat na Olimpijskim.
Kada je fudbal u pitanju onda vam je vazno ucestvovati a kada su olimpijske igre u pitanju gdje je konkurencija cak i jaca vi ocekujete medalje.
Ljudi su ispunili olimpijsku normu i kvalifikovali se o kojoj Dzeko i drustvo mogu samo sanjati.
Zasto se uvjek trazi neki krivac, kao neko tamo je kriv sto je ovaj ili onaj na ovom ili onom mjestu zavrsio takmicenje.
Covjek bio i probao, borio se.
I koga bi trebalo poslati umjesto ovog momka da nam garantuje medalju.
Opusteno, olimpijske igre su. Vazno je da se BiH zastava pokazala. Ne mogu ni svi pobijediti.
Napraviti cemo i mi nekada dobar rezultat na Olimpijskim.
Kada je fudbal u pitanju onda vam je vazno ucestvovati a kada su olimpijske igre u pitanju gdje je konkurencija cak i jaca vi ocekujete medalje.
Ljudi su ispunili olimpijsku normu i kvalifikovali se o kojoj Dzeko i drustvo mogu samo sanjati.
Zato fino omogućiš besplatne treninge recimo u Sarajevu talentovanim plivačima i njihovim trenerima(Pudar, Lekić, Avdić), finansiras Husić i Avdagić u TKDu, ne znam jel ima jos nekih talenata koji bi mogli uradit nešto 2024. Daš novac, i novac će ti se vratiti 2024. Al jok, ti se sjetiš mjesec dana prije olimpijade da se održavaju olimipijiske igre, pa daš im po 300maraka lafo da ih poguraš. Kada sportisti budu brinuli u našoj državi samo o sportu, a ne o tome kako će otić negdje na pripreme, tad ćemo imati i rezultate.
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- ASD
- Kontakt:
Ma gubitnički mentalitet. Izvlačimo se 30 godina na rat pa još milion drugih izgovora.legenda reala je napisao/la: ↑27 jul 2021, 12:55Valjda je tebi bar jasno da nije do uslova, jednostavno nemamo top talenata, ono pojavi se dijete talentovano za nivo BIH al na ovom svjetskom nivou je upravo ovo zacelje
Čekamo neku sadaku, ništa sami ne možemo.
Ovaj momak je čitav život u Americi. Sigurno je u životu imao bolje uslove nego 90% protivnika.
legenda reala je napisao/la: ↑27 jul 2021, 12:55Valjda je tebi bar jasno da nije do uslova, jednostavno nemamo top talenata, ono pojavi se dijete talentovano za nivo BIH al na ovom svjetskom nivou je upravo ovo zacelje
Bosnjaci nisu nikada bili sportski nastrojeni.
Ni u bivsoj Yugi nisu nesto posebno se isticali.
Npr Slovenci su uvjek imali taj sportski gen.
Pogledajte npr kada odete na more. Slovenci dodju na godisnji pa voze SUP, jedre, kajak itd.
Bosnjo otvori pastetu na plazi , pukne bjeli hljeb i dva paradajza i ode na pivu.
Mi smo takav narod, volimo rahatluk.
Dosadašnji rezultati:
Tatjana Đekanović - 47./50
Lana Pudar 19./33
Nedžad Husić 5./16
Emir Muratović 45./71
Tatjana Đekanović - 47./50
Lana Pudar 19./33
Nedžad Husić 5./16
Emir Muratović 45./71
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
kada dođeš na olimpijadu cilje mora biti tvoj novi rekord, ili državni ako si na tom nivou. naši su do sada svi podbacili osim nedžada, to je tako i ne treba uljepšavati!
naravno nije isto kada si mlada nada i podbaciš i kada ti se to desi u punoj snazi, ali na kraju to na isto izađe
naravno nije isto kada si mlada nada i podbaciš i kada ti se to desi u punoj snazi, ali na kraju to na isto izađe
Otiso se jaro malo okupat na Olimpijadu. Mogo je tako i u Neumu komotno, nista losije ne bi prosao.
Neka ona nije nikoga ubila, a ovaj neka se nije udušio. Bitno je učestvovati je slogan naših takmičara. Većini ne zamjerim, jer dolaze iz ove vukojebine gdje su uslovi 0.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.